Annoncering

Staevner.dk er en portal for stævner i Danmark og fra udlandet. Den henvender sig til trænere og holdledere der ønsker at deltage i stævner. Staevner.dk startede november 2006 og har siden haft en rivende udvikling i trafikken.
 
Udover portalen udsendes løbede et elektronisk katalog via e-mail (eKatalog), med de stævner der er tilgængelige. Dette udsendes med en gennemsnitlig frekvens på en måned (brugeren kan vælge ugentligt, 14 dags, månedligt eller kvartalsvis). Der udsendes over 22.000 eKataloger hver måned.
 
Du kan finde statistikker m.m. for sitet ved at klikke på nedestående knap.
 
 

Produkter for stævne annoncering

Basis annonce (Gratis)

En Basis annoncering på Staevner.dk er gratis og dækker en Stævne annonce, optagelse i vore eKatalog som udsendes til vores registrerede brugere (feb 11 22.000 brugere), tilmeldingshåndtering, visning på Staevner.dk, under søgning, visning under rubrikken nye stævner m.m. Download vores lille guide til hvordan du opretter dit stævne gratis på Staevner.dk

Link Annonce

Nogle af vores annoncører ønsker ikke at bruge vores tilmeldingsadministrationssystem, hvorfor vi nu tilbyder en link annonce, hvor vi linker direkte til stævnet/turneringens hjemmeside. Under oprettelsen af annoncen har man mulighed for at vælge denne type annonce.

Stævne+

Sikker placering af stævne annonce på forsiden eller på søge siderne (4 pladser på forsiden og 4 på søge siden) sikre at stævnets mini annoncen altid er placeret i toppen.
Annoncerne bookes for den sport som det annonceret stævne adressere.

eKatalog

eKatalog er Staevner.dk’s elektroniske katalog, som udsendes som en email, til registrerede bruger. Brugerne kan vælge hvor ofte de vil have eKataloget, men den overvejende del har valgt månedligt. eKataloget laver et skræddersyet katalog til hver bruger ud fra hvilke præferencer de ønsker (alder stævnet henvender sig til, sport).  eKataloget udsende ikke på en bestemt dag men udsendes dagligt i små puljer, så udsendelsen fordeles over en måned.

eKatalog annonce

Skal der ekstra fart på dit stævne så har vi bevist at der er god respons med en eKatalog annonce. Dette er et banner (600x200 pixels) øverst i alle eKatalogerne i en måned. Ved klik på banneret bliver man linket til en side efter eget valg, evt. din annonce på Staevner.dk 

Ikonannonce

Sørg for at brugerne har dit stævne i tankerne, ved at huske dem på dit stævne hver gang de modtager Staevner.dk’s eKatalog. Dit ikon vil fremgå i venstre spalte langs annonceringen af stævner som er relevant for denne bruger. Hvis brugeren klikker på ikonet bliver de linket til en side som du vælger evt. stævne annoncen på Staevner.dk

Dedikeret mail

Mail max 300 kb udsendes til alle brugere der har accepteret at modtage Staevner.dk’s elektroniske stævne katalog (over 22.000 brugere). Staevner.dk udsender max. en dedikeret mail per måned. Staevner.dk’s dedikeret mails har en høj respons rate som ligger på mellem 20-30%.
Sidst opdateret: 15. feb 2011
Følg Staevner.dk på Twitter  
>