DGI Sydøstjylland

Klubnavn: DGI Sydøstjylland
Forkortelse:
Adresse: Langmarksvej 57
Postnrby: 8700 Horsens
Land: Danmark
Webadresse:


Denne side viser stævner og holdtilmeldinger for DGI Sydøstjylland på Staevner.dk. Nedenfor til højre ser du hvilke stævner som DGI Sydøstjylland har annonceret her på Staevner.dk. Til venstre ser du de hold som DGI Sydøstjylland har tilmeldt gennem Staevner.dk, til diverse stævner som har være annonceret på Staevner.dk.
DGI Sydøstjylland's logo bruges uden ansvar for logoets nøjagtighed in form og farve. Ved at vise DGI Sydøstjylland logo påstår staevner.dk på ingen måde tilknytning til DGI Sydøstjylland. Logoet bruges kun til brug for stævneannoncer, samt holdtilmeldinger. Ophavsretten til logoet tilhører DGI Sydøstjylland og må på ingen måde bruges uden forudgående tilladelse fra DGI Sydøstjylland. Ønsker DGI Sydøstjylland ikke at logoet bruges på denne side, kontakt da venligst webmaster og dette vil blive fjernet. Er informationer på denne side ikke korrekte, eller har du DGI Sydøstjylland's logo i bedre kvalitet hører vi gerne fra dig. Webmaster.

Logo 3mands på oppustelig bane
Fodbold3mands på oppustelig bane

3mands på oppustelig bane
29. jun

Kom og vær med til DGI´s 3mands fodbold for de mindste og få en god fodboldoplevelse sammen med dine spillere. Som noget nyt, spilles kampene med en børnefutsalbold (Talento 11). Dette indbyder til, at bolden holdes langs græsset, hvor den er lettest at s
 Stævne+ Annoncer

Stævner afholdt af klubben

Stævne Tidspunkt
3mands på oppustelig bane 25. maj
3mands på oppustelige bane 11. maj 2019

Stævner klubben har deltaget i (via Staevner.dk)

Stævne Tidspunkt

Stævneoversigt

+ AnnonceretPopulæresteNyeLige før deadline
September-stævne 2019
14. - 15. sep
Fregat Cup 2019
6. - 8. sep
Ribe HK's EliteCup 2019
23. - 25. aug
Tornby Cup
20. - 22. sep
September-stævne 2019
14. - 15. sep
Fregat Cup 2019
6. - 8. sep
Tornby Cup
20. - 22. sep
Ribe HK's EliteCup 2019
23. - 25. aug
Følg Staevner.dk på Twitter  
>