Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Hasle IF

Klubnavn: Hasle IF
Forkortelse: HIF
Adresse: Damløkkevej 19
Postnrby: 3790 Hasle
Land: Danmark
Webadresse: www.hasle-if.dk


Denne side viser stævner og holdtilmeldinger for Hasle IF på Staevner.dk. Nedenfor til højre ser du hvilke stævner som Hasle IF har annonceret her på Staevner.dk. Til venstre ser du de hold som Hasle IF har tilmeldt gennem Staevner.dk, til diverse stævner som har være annonceret på Staevner.dk.
Hasle IF's logo bruges uden ansvar for logoets nøjagtighed in form og farve. Ved at vise Hasle IF logo påstår staevner.dk på ingen måde tilknytning til Hasle IF. Logoet bruges kun til brug for stævneannoncer, samt holdtilmeldinger. Ophavsretten til logoet tilhører Hasle IF og må på ingen måde bruges uden forudgående tilladelse fra Hasle IF. Ønsker Hasle IF ikke at logoet bruges på denne side, kontakt da venligst webmaster og dette vil blive fjernet. Er informationer på denne side ikke korrekte, eller har du Hasle IF's logo i bedre kvalitet hører vi gerne fra dig. Webmaster.

Logo Hasle Cup Bornholm
FodboldHasle Cup Bornholm

Hasle Cup Bornholm
26. - 28. jul

Hasle Cup er en cup for fodboldglade U14 drenge på smukke og idylliske Bornholm. Bornholm er i sommerperioden næsten som at rejse til syden. Cuppen er for både 8 og 11-mands hold primært fra Danmark og Sverige. Find mere information på haslecupbornholm.dk
 Stævne+ Annoncer

Stævner afholdt af klubben

Stævne Tidspunkt

Stævner klubben har deltaget i (via Staevner.dk)

Stævne Tidspunkt

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter