Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Lemming IF

Klubnavn: Lemming IF
Forkortelse:
Adresse: Lemming Skolevej 10
Postnrby: 8632 Lemming
Land: Danmark
Webadresse: www.lemming.klubif.dk


Denne side viser stævner og holdtilmeldinger for Lemming IF på Staevner.dk. Nedenfor til højre ser du hvilke stævner som Lemming IF har annonceret her på Staevner.dk. Til venstre ser du de hold som Lemming IF har tilmeldt gennem Staevner.dk, til diverse stævner som har være annonceret på Staevner.dk.
Lemming IF's logo bruges uden ansvar for logoets nøjagtighed in form og farve. Ved at vise Lemming IF logo påstår staevner.dk på ingen måde tilknytning til Lemming IF. Logoet bruges kun til brug for stævneannoncer, samt holdtilmeldinger. Ophavsretten til logoet tilhører Lemming IF og må på ingen måde bruges uden forudgående tilladelse fra Lemming IF. Ønsker Lemming IF ikke at logoet bruges på denne side, kontakt da venligst webmaster og dette vil blive fjernet. Er informationer på denne side ikke korrekte, eller har du Lemming IF's logo i bedre kvalitet hører vi gerne fra dig. Webmaster.

Logo REMA 1000 Cup 2019 - Lemming
FodboldREMA 1000 Cup 2019 - Lemming

REMA 1000 Cup 2019 - Lemming
8. jun

REMA 1000 Cup lørdag d. 8. juni 2019. Lemming IF indbyder for 33. gang til et hyggeligt fodboldstævne for alle. Tilslut er der statuetter til alle spillere.
 Stævne+ Annoncer

Stævner afholdt af klubben

Stævne Tidspunkt
eniig Cup 2018 i Lemming 9. jun 2018
eniig cup 10. jun 2017

Stævner klubben har deltaget i (via Staevner.dk)

Stævne Tidspunkt
Kløverby Cup 3. sep 2017

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter