Spørgsmål og Svar

Hvad er forskellen på en Turnering og et stævne?

På Staevner.dk skelner vi mellem stævner og turneringer, på følgende måde. ”Stævne” en afsluttede turnering, hvor alle hold mødes 1 eller flere dage for at afvikle en turnering. ”Turnering” er en turnering hvor mødes holdene individuelt.

Hvordan oprette jeg et stævne / turnering på Staevner.dk?

Hvis du ikke allerede har en profil skal du oprette en, ved at klikke på ”Gratis profil” i log ind boksen til højre for Staevner.dk logoet. Når du har oprettet en profil og er loggede ind vil der i samme boks være en menu der hedder ”Stævneadministration” – klik her.

Indtast dit stævnes navn i boksen ”Stævne navn” klik på ”Opret stævne” – herefter vil stævnet fremgå af nedenstående liste, klik på dette og du er i gang med at oprette et stævne. Du kan evt. hente vores lille guide til oprettelse af stævner her.

Hvorfor vises logo som spørgsmålstegn?

Søger man under klubber og vises logoet som spørgsmålstegn er det fordi Staevner.dk ikke kunne finde logoet og derfor ikke kan vise dette. Vi modtager meget gerne logoer til vores side både til klubber der allerede er oprettet på Staevner.dk, og for klubber der ikke er oprettet.

Vises logoet som spørgsmålstegn under tilmeldinger til et stævne kan det skyldes

  • Navnet på klubben er ikke skrevet på samme måde i vores database som i tilmeldingen. Mange tilmeldinger er listede med forkortelsen som ofte er svær at tyde f.eks. har vi allerede 16 klubber med forkortelsen BIF. Holder du cursoren over logoet vil den angive at klubben er ukendt.
  • Klubben eksisterer ikke i vores database. Selv om vi ofte scanner for nye klubber er det ikke altid vi kan finde informationer, hjælp os derfor gerne ved at sende informationer om klubben evt. logo. Holder du cursoren over logoet vil den angive at klubben er ukendt.
  • Vi har ikke logoet. Holder du cursoren over logoet vil den angive at logo er ukendt. Har du logoet modtager vi meget gerne dette via email, brug kontakt boksen nedenfor.

Kan man ikke printe en liste med tilmeldte hold?

Under stævneadministration af det enkelte stævne finder du et printer ikon () ved at klikke på dette kan du printe alle tilmeldte hold.

Kan man ikke eksportere alle tilmeldte hold til Excel?

Under stævneadministration af det enkelte stævne finder du et download ikon ikon () ved at klikke på dette kan du printe alle tilmeldte hold.

Kan man ikke uploade en invitation?

Staevner.dk ønsker at præsentere stævnerne på en så brugervenlig måde for brugerne, og vi mener ikke at vi opnår dette ved at præsentere stævnerne i invitationer der skal downloades før man kan læse om stævnet. Derfor understøtter vi ikke upload af invitationer, men kun at teksten bliver kopieret eller skrevet ind.

Hvordan ændre man sit kodeord?

Log ind, ved at bruge boksen øverst på siden. Når du er logget ind klikker du på linket i toppen ”Min profil” her kan du ændre dit kodeord.

Hvilke tilmeldinger tæller med i rangering af stævner i Populæreste listen?

Vi ser desværre at nogle stævne arrangør bruger mistænkelige tilmeldinger, i hvad vi formoder er et forsøg på at opnå en bedre rangering i listerne. Derfor tæller vi ikke visse registreringer med, i rangeringen. Dette gælder bl.a. tilmeldinger som har samme email som stævne arrangøren, tilmeldinger som ikke har en gyldig email . Alle ikke gyldige tilmeldinger vil være markeret i administrationsmodulet.

Hvorfor skal man validere sig email?

For at sikre at den email som man indtaster, er en gyldig email, sender Staevner.dk en email til denne adresse. I denne email er der et link, trykkes der ikke på dette link ved vi at der er en person bag denne email adresse. Dette gøres for at minimere snyd, enten for at få en bedre rangering at stævnet, eller for at lave sjov. Emails som bouncer (systemet får en fejlmeddelelse når det forsøger at aflever emailen) vil blive blokeret.

Mangler du svar? Skriv til Webmaster ved at klikke på "Kontakt Staevner.dk" nedenfor.

Sidst opdateret: 9. jun 2009
Følg Staevner.dk på Twitter  
>