U13 Young Guns Elite Cup

Kæmpe stævne for U13. 96 af Danmarks bedste hold mødes til et brag af en fodbold fest. 10 kampe til alle hold. Stævne struktur så der efter hver runde bliver mere og mere jævnbyrdighed. Ingen holdgebyr. 2 trænere gratis med. Gratis professionelle massør.

Young Guns Match Days

Årgang 2005

 

Golden League 2005 deltagerne i Jylland og Fyn har gennem en årrække, oparbejdet et stærkt netværk og et fantastisk niveau. Samarbejdet har udviklet sig til et forum, hvor vi står ved at vi ønsker at udvikle såvel egne som modstanderens spillere, til den bedst mulige fodboldspiller.

 

Golden League er desværre berammet til at slutte ved udløbet af sæsonen 2016/2017 – men netværket ønsker at fastholde det positive sparrings og stævne miljø, hvorfor der ved senneste møde blev aftalt et 11 mands Match stævne.

 

Stævnet afvikles som et invitations stævne, hvor Golden League deltagere skal inviterer et gæste hold, det er de inviterende GL mandskaber, der skal tilsikrer at vores gæster har det ønskede niveau, hvorigennem vi kan tilsikrer et fortsat fokus på udviklende, matchede kampe i et spændende miljø – hvor vi nu har chancen for at møde ligesindede og lige gode hold fra hele DK.

 

Vi vil være med til at udvikle det optimale miljø, for morgendagens bedste danske spillere på seniorniveau.

 

Traditionen tro, afholdes der et netværksmøde, denne gang med vores sjællandske gæster, hvor alle deltagende hold har mulighed for at udtrykke deres tanker omkring opstillede emner. Denne gang vil vi udnytte, at deltagende hold er til stede i tre dage. Hvorfor der er to seancer:

1.     Fredag kl. 20.00- Mødes trænere, afdelingsledere eller lign. til en brainstorm aften, hvor der inddeles i 12 regionale grupper, hvor udpeget mødeleder vil stå for oplæg samt udarbejdelse af One page præsentation, af tanker og ideer i gruppen.

2.     Lørdag kl. 20.00- Præsentation af regionale tanker og ideer – debat/dialog imod et slutprodukt, som vi ved konsensus vil videregive til DBU og andre. DBU er selvfølgeligt inviterede til at deltage ved alle aktiviteter under vores stævne.

 

Emner ved denne aktivitet:

·      U13 Liga øst/vest – Er tilbuddet med til at sikre ønskede udvikling.

·      Hvordan udvikler vi flest mulige spillere på højest mulige niveau regionalt og nationalt.

 

Stævnet afvikles i weekenden d. 29.09.2017-01.10.2017, vi spiller 11 mands uden maksimum antal spillere pr. deltagende hold.

 

Stævnet bruges som seedningsgrundlag for fynsk/jydske hold til vinterturneringen.

 

Vi indleder stævnet med seedede puljer, hvorefter vi spiller mellem og finale puljer og slutter af med en placeringskamp. Dette for at få så jævnbyrdige kampe som muligt. Det tilstræbes at inddele puljerne, så landsdel blandet som muligt, så man møder så mange hold som muligt som man normalt ikke møder.

Ved opnåelse af fuld tilslutning garanteres alle deltagere 9-10 kampe – vi starter fredag med kampe for de hold som har mulighed for at kommer fredag. Vi spiller min 1 x 30 min per kamp, dvs 300 min over hele weekenden, hvorfor det anbefales at have størst mulige brede med.

 

Kampene afvikles på tilpasset banestørrelse, dvs. at baglinjen rykkes 4 meter ind og sidelinjer rykkes 5 meter ind (58x97 meter), dette sker for at tilsikre optimale rammer for udviklingen af teknik og spilforståelse kontra spillerens fysiske størrelse.

 

Alle kampe dømmes af DBU dommere.

 

Pris:

Overnatning              425,00 kr. pr. deltager + 2 Trænere pr. deltagende hold er gratis.

 

Prisen inkluderer 6 måltider, 2 overnatninger, foredrag for forældre med interesse i at opbygge, de bedst mulige hjemlige rammer for fodbold talenter.

 

Dagsbillet                 Pris 295,00 kr. pr. deltager + 2 Trænere pr. deltagende hold er gratis.

 

Prisen inkluderer 4 måltider, foredrag for forældre med interesse i at opbygge, de bedst mulige hjemlige rammer for fodbold talenter. (ingen overnatning)

 

Betaling skal ske efter godkendelse. Ikke GL hold bedes noterer hvem der har inviteret dem ved tilmeldingen. Eller søg om optagelse ved stævne afholder. Ring eller skriv til Lars Henriksen- dalumligacup@gmail.com tlfnr 24597658 eller lars Peter Nielsen- larspnielsen@hotmail.com tlf nr 60483028. Vær opmærksom på at det er de absolut stærkeste hold fra Fyn og Jylland som deltager.

 

Stævnet afvikles centralt Kolding i DK for at kørselsafstande udlignes bedst muligt.

 

Stævnet er et invitationsstævne, hvor alle deltagere af årgang 2005 Golden League + hold fra opsamlings puljen automatisk er kvalificeret og har retten til at invitere et hold, der som minimum er på niveau med lavest rangerende hold i Golden League opsamlingspuljen. Der er fortsat kun plads til et hold pr. deltagende klub. Max antal 96 deltagende hold.

 

Young Guns er gået i samarbejde med arrangørende af Dalum Liga Cup, et af europas største stævner for en enkelt årgang og kendt for deres professionelle setup og afvikling af stævner. Bare spørg årgang 2007.


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld
U13 Herrer/Drenge A+ 11 - Fredag-Søndag 37 0


Sted: Kolding


By: Kolding
Land: Danmark

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<september 2017>
mationtofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Frist: 28-09-2017


Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter