Mozart Trophy

Salzburg, stedet hvor Mozart’s vugge stod, har plads til flere klassikere. Mozart Trophy, for eksempel, en glimrende international turnering. Fire klubber sikrer en i sandhed perfekt organisation med de majestætiske alper som baggrund.

Introduktion
International ungdoms-fodboldturnering:

Salzburg, stedet hvor Mozart’s vugge stod, har plads til flere klassikere. Mozart Trophy, for eksempel, en glimrende international turnering. Fire klubber sikrer en i sandhed perfekt organisation med de majestætiske alper som baggrund.

Hele turneringen foregår i Salzburgs centrum: de fine baner, indkvarteringen, klublokalerne, alt er flot arrangeret og tæt på. Deltagerne i Mozart Trophy kan glæde sig til en masse fodbold, men der vil også være tid til at se sig omkring. Prøv det smukke slot 'Hohensalzburg', et af de gamle paladser i byen, eller huset, hvor Mozart blev født. Og oplev selv, at Salzburg er en dejlig og livlig by!

Motorvejsbilletter
Vær opmærksom på, at en 'Autobahnvignet' er tvungen. Billetterne kan købes bl.a. på benzin-stationer. Prisen for en uge-billet er ca. 8 Euro.

Turneringsarrangør: ASVÖ SK Liefering, ASK Maxglan, FC Bergheim, SAK 1914

Udgave: 8

Arrangør introduktion
Arrangementet Mozart Trophy er i gode hænder hos 4 klubber: ASVÖ SK Liefering, ASK Maxglan, FC Bergheim og SAK 1914. Byen Salzburg støtter aktivt Mozart Trophy. De 4 klubber støttes også aktivt af de lokale fodboldforbund: ASVÖ, Union and ASKÖ.

Faciliteter
Salzachsee sportsanlæg er et anlæg på top-niveau. Anlægget ligger lige udenfor den nord-vestlige bygrænse af Salzburg, ca. tre kilometer fra byens centrum.

Mozart Trophy spilles på 6 græsbaner samt én kunstgræsbane (Astro Turf, medbring egnede fodboldstøvler). Herudover er der to klubhuse, som begge har en restaurant. Specielt til turneringen opstilles en pavilion, hvor der er underholdning for deltagerne.

Hvis I gerne vil have en svømmetur, behøver I kan at gå nogle få minutter og hoppe i søen bag de 2 Salzachsøer - en sø ikke ret langt fra sportsanlægget. Her er muligheden for at blive frisket op mellem kampene!

I ca. 8km. afstand fra Salzachsee's sportsanlæg, finder I sportspladserne til FC Bergheim. Med 2 fine baner og en hyggligt klubhus, er det absolut et dejligt sted at opholde sig.

Præmier
Nr. 1 - 4 pr. række: en pokal pr. hold.
Fair Play Pokal pr. række.
Medalje pr. spiller.
 


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: Salzachsee sportsanlæg

Postnr: 5020
By: Salzburg
Land: Østrig

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<maj 2010>
mationtofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Frist: 05-05-2010

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter