Jadran Cup

International ungdoms fodboldturnering: Da Jugoslavien stadig eksisterede, havde udlændinge ingen ide om, hvad det betød at have et kroatisk landshold. Der blev hurtigt ændret opfattelse i 90'erne, som det blev bevist i EM 1996 og VM i 1998.

Introduktion
International ungdoms fodboldturnering: Da Jugoslavien stadig eksisterede, havde udlændinge ingen ide om, hvad det betød at have et kroatisk landshold. Der blev hurtigt ændret opfattelse i 90'erne, som det blev bevist i EM 1996 og VM i 1998. I den sidstnævnte turnering sikrede dette nye land sig endda en imponerende 3. plads. Det beviser bare at fodbold også eksiterer i Kroatien, og at kroatere er gode til det! Det inkludere også den populære Istrien-halvø på den adriatiske kyst, hjemstedet for Euro-Sportring i Kroatien. Det er her, at Euro-Sportring organiserer flere meget attraktive turneringer. Priserne er relativt lave her og solen, havet og den unikke kroatiske gæstfrihed er helt gratis. Turneringen spilles i Porec og Novigrad, hvert sted en turistperle.. MNK Park Avenija ’69 er den erfarne, lokale arrangør og har hen over årene opbygget et godt ry. Så det er ingen overraskelse, at nogle hundrede hold fra mere end 10 lande hvert år rejser til denne smukke del af Europa. Deltagerne bliver indlogeret i store ferie-centre, som har mange faciliteter, som f.eks restauranter og pizzaria, butikker, caféer og vinbarer, mini-golf, swimming pools, diskoteker og meget mere. Buffeerne ved måltiderne er fantastiske og man vil være sikker på at nyde det, også selv om man ikke er der for sportens skyld.

Turneringsarrangør: MNK Park Avenija '69

Udgave: 13

Arrangør introduktion
MNK Park Avenija 69 blev grundlagt i 1969. Klubben, der startede med en fodboldskole for 10-16 årige har et tæt samarbejde med NK Istra Pula, som spiller i A1 ligaen i Kroatien: de gode spillere fra MNK fortsætter i NK Istra. For tiden har klubben 150 børn og 100 voksne/forældre som medlemmer. Der er et meget godt samarbejde med forældrene. Klubben tager sig ikke blot af børnene i forbindelse med fodbolden, men også i forbindelse med skole og uddannelse for at forberede dem bedst muligt til fremtiden. MNK deltager i mange turneringer, ikke kun i Kroatien, men også i udlandet.

Faciliteter
I Porec finder I turist-bebyggelsen Zelena Laguna, et kompleks med 3 græs- og 1 kunstgræsbane (medbring egnet fodtøj) og adskillige omklædningsrum. Hvis det er nødvendigt, kan der inddrages flere rum indenfor 300 meter fra banerne i et sportscenter. P.g.a alle faciliteterne og den gode kvalitet af banerne, er sportskomplekset Zelena Laguna blevet (vinter) træningscenter for mange kroatiske og europæiske klubber. Selv det kroatiske landshold forbereder sig normalt her til vigtige turneringer. Sportskomplekset ligger i gå-afstand fra Hotel Delfin. I det nærtliggende badeområde Novigrad, ca. 20 km fra Porec, finder I to fine græsbaner og en kunstgræsbane (7-mands bane, medbring egnet fodtøj). En græsbane og en kunstgræsbane (medbring egnet fodtøj) ligger ved siden af Hotel Laguna, den anden græsbane ligger på NK Novigrads lille stadion. Begge anlæg er i gå-afstand fra Hotel Laguna.

Præmier
Nr. 1 - 4 pr. række: en pokal pr. hold.
Fair Play pokal pr. række.
Souvenir pr. deltagende klub.
Souvenir pr. spiller.
 


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: MNK Park Avenija '69


By: Porec
Land: Kroatien

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<juni 2010>
mationtofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Frist: 31-05-2010

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter