Hasselt Cup

På baggrund af mange års erfaring med at arrangere lokale turneringer, ferie-fodboldlejre og andre ungdoms-aktiviteter ved arrangørerne af Hasselt Cup nøjagtigt, hvordan deres gæster skal modtages og behandles

Introduktion
International ungdoms-fodboldturnering:

På baggrund af mange års erfaring med at arrangere lokale turneringer, ferie-fodboldlejre og andre ungdoms-aktiviteter ved arrangørerne af Hasselt Cup nøjagtigt, hvordan deres gæster skal modtages og behandles.

RC Hades har i de tidligere udgaver af Hasselt Cup mere end bevist, at denne erfaring er guld værd. Et eksempel er festen lørdag aften i Hasselt: diskotek på en overdækket ishockeybane, mens en DJ sørger for det hotteste musik og underholder på anden vis. Deltagerne i 'Hasselt Cup' kan se frem til nogle hyggelige dage i den dejlige by i Limburg regionen.
Turneringsarrangør: RC Hades

Udgave: 12

Arrangør introduktion
Racing Club Hades startede som en ungdomsklub og først i 1970 blev fodboldafdelingen oprettet. I 1980 blev klubben medlem af det belgiske fodboldforbund, K.B.V.B. RC Hades er en klub, der vokser hurtigt: for tiden har klubben mere end 450 medlemmer! Specielt børnene melder sig ind i klubben, idet RC Hades organiserer mange aktiviteter, f.eks. den årlige 'Hades’ soccer camp', en 'Hades-dag' for hele klubben, ungdomsfester og meget andet.

Herudover har Racing Club ansat 21 fodboldtrænere, som tager sig af den sportslige del: 19 ungdoms- og 2 senior-trænere! RC Hades' førstehold spiller i den såkaldte '2e Provinciale' i Belgien. Igennem årene har Hades udviklet et stærkt samarbejde med kommunen, som støtter klubben og Hasselt Cup meget.

Faciliteter
Hasselt Cup spilles på 2 forskellige lokaliteter i Hasselt. Afstanden imellem de 2 lokaliteter er ca. 200 meter. Den primære lokalitet, RC Hades' sportsanlæg, disponerer over 4 stk. 11-mands græsbaner og 3 stk. 7-mands græsbaner til turneringen. Det andet anlæg har 2 normal-størrelse baner, hvoraf den ene er en kunstgræsbane (medbring egnede sko til dette). Sammen med to store klubhuse (hvoraf RC Hades klubhus er splinternyt), tilstrækkeligt med omklædningsrum og to store parkeringsarealer, er dette basisfundamentet for en meget succesfyldt Hasselt Cup. Klubber, med hold i forskellige kategorier, vil blive placeret sammen på RC Hades' sportsanlæg.

Præmier
Nr. 1 - 4 pr. række: en pokal pr. hold.
Fair Play pokal pr. række.
Vimpel pr. deltagende klub.
Souvenir pr. deltager.

Pris
“Fra” DKK priserne inkluderer deltagelse i turneringen, ophold og måltid(er), men er eksklusive et holdgebyr pr. hold.

Anmærkninger
Der er forskellige alders-grænser gældende i de forskellige lande. For at give visse lande mulighed for at deltage i denne turnering vil der blive givet alders-dispensation i følgende rækker:

U19: Italienske hold må have 5 spillere født efter 1/1-91.

Hold fra Schweiz, Belgien og Luxemborg må deltage med spillere født efter 1/1-91.

Hold fra USA må deltage med spillere født efter 1/8-91.

Der gives en generel dispensation for alle hold fra Danmark: I alle rækker må der benyttes 2 spillere født den/efter den 1/10 året før.

Spillere fra England/Wales: alle spillere må være født den/efter 1/9 året før.


Medbring sko/støvler som er egnede til kunstgræs.
Brug af jernskrueknopper er ikke tilladt på kunstgræs.


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: Racing Club Hades


By: Hasselt
Land: Belgien

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<april 2011>
mationtofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Frist: 01-03-2011

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter