Istra Cup

Turneringen spilles i Porec og Novigrad, hver enkel by er en turist-perle. MNK Park Avenija ’69 er den erfarne, lokale arrangør og har hen over årene opbygget et godt ry. Hvert år deltagere nogle hundrede hold fra mere end 10 lande.

International ungdoms fodboldturnering: Da Jugoslavien stadig eksiterede, havde udlændinge ingen ide om, hvad det betød at have et kroatisk landshold. Der blev hurtigt ændret opfattelse i 90'erne, som det blev bevist i EM 1996 og VM i 1998. I den sidstnævnte turnering sikrede dette nye land sig endda en imponerende 3. plads. Det beviser bare at fodbold også eksiterer i Kroatien, og at kroatere er gode til det! Det inkludere også den populære Istrien-halvø på den adriatiske kyst, hjemstedet for Euro-Sportring i Kroatien. Det er her, at Euro-Sportring organiserer flere meget attraktive turneringer. Priserne er relativt lave her og solen, havet og den unikke kroatiske gæstfrihed er helt gratis. Turneringen spilles i Porec og Novigrad, hver enkel by er en turist-perle, som byder på mange oplevelser. MNK Park Avenija ’69 er den erfarne, lokale arrangør og har hen over årene opbygget et godt ry. Så det er ingen overraskelse, at nogle hundrede hold fra mere end 10 lande hvert år rejser til denne smukke del af Europa. Deltagerne bliver indlogeret i store ferie-centre, som har mange faciliteter, som f.eks restauranter og pizzaria, butikker, caféer og vinbarer, mini-golf, swimming pools, diskoteker og meget mere. Buffeerne ved måltiderne er fantastiske og man vil være sikker på at nyde det, også selv om man ikke er der for sportens skyld.

I forbindelse med jeres ophold i Istrien har den arrangerende klub stablet et program på benene, som giver deltagerne tid nok til at nyde de mange attraktioner i dette dejlige turistområde: musik, dans, disko, caféer, tennis eller andre sportsgrene. Det giver deltagerne alle muligheder for at strikke deres eget spændende program sammen. Efter ankomst i Porec/Novigrad bydes klubberne velkomne af medlemmer af turneringsledelsen og Euro-Sportrings repræsentant. Om aftenen er alle holdlederne inviteret til reception på Hotel Delfin i Porec. Fredag starter kampene på de forskellige anlæg. Ved middagstid danner sportskomplekset Zelena Laguna rammen om den festlige åbningsceremoni med livemusik. Næste dag fortsætter turneringen med indledende kampe og mellemrunden. Søndag spilles kvalifikationskampene. Sportscenter Zelena Laguna er stedet, hvor finalerne spilles, efterfulgt af præmieoverrækkelsen.

Istrien er den største halvø ved Adriaterhavskysten og den vestligste provins i Kroatien, nabo til Italien. Istrien har ikke færre end 445 kilometer kystlinie, og det gør området til en meget populær feriedestination, specielt blandt solelskere. Pula, Porec og Umag er nogle af de mest populære turistområder. Istrien har mange uspolerede, frodige områder, søer og vandfald, er rig på gammel kultur og indbyggerne er meget gæstfrie. Det er imidlertid det smukke, krystalklare vand og de mange solskinstimer, der gør Istrien til en drømmedestination for så mange mennesker.

Besøg Venedig. En udflugt til dejlige, romantiske Venedig kan nemt arrangeres fra Umag. Den moderne katamaran service bringer jer hertil på 40 minutter, og der arrangeres hver uge regulære udflugter, som kan bringe jer til alle de kendte steder i Venedig. Det må I bare ikke gå glip af!

Pula (ca. 85 km fra Umag, 80.000 indbyggere) er en 2.500 år gammel romersk by med mange historiske bygninger, som f.eks. det verdenskendte ARENA, hvor der for 2.000 år siden var kampe mellem romerske gladiatorer, hvor de kæmpede til døden. Andre interessante seværdigheder i denne periode er 'Arch of the Sergians' og 'Augustus Tempel'. Men der er også et nyere Pula: en moderne by med smukke hoteller langs kysten, lystbådehavn og andre turistattraktioner.

Porec (12.500 indbyggere) beliggende på den smalle halvø Istria's vestkyst. Det er nu det største turist-område på halvøen, med hyggelige promenader langs havet og med mange restauranter, puber og terrasser, men også med spor fra tidligere tider og en 'lille-by' atmosfære, gør det værd at stoppe op her.


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: Porec - Novigrad, Kroatien


By: Novigrad
Land: Kroatien

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<april 2011>
mationtofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Frist: 01-03-2011

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter