Glasgow Easter Cup

Glasgow er uden tvivl én af Europa’s mest kendte fodboldbyer. Byen er ikke kun hjemsted for Skotlands nationale fodboldstadion, Hamden Park, men også to af verdenens største fodboldhold – Rangers og Celtic.

 Introduktion
International ungdoms-fodboldturnering:

Glasgow er uden tvivl én af Europa’s mest kendte fodboldbyer. Byen er ikke kun hjemsted for Skotlands nationale fodboldstadion, Hamden Park, men også to af verdenens største fodboldhold – Rangers og Celtic. Deres indbyrdes rivalisering er intens, og når de mødes bliver kampen benævnt som én af fodboldens store derbyer. Introduktionen af Glasgow Easter Cup er en sikker måde at blive vært for sine egne legendariske kampe. Turneringen arrangeres af en erfaren turneringskommité i samarbejde med Scottish Youth Football Association (Skotlands Ungdoms Fodbold Forbund). Fra 2011 byder Glasgow Easter Cup alle hold velkommen fra de mange lande, som vil deltage i denne turnering
Turneringsarrangør: Scottish Youth Football Association West Region

Udgave: 1

Arrangør introduktion
Scottish Youth Football Association (SYFA) er det nationale forbund for Skotlands ungdoms-fodboldhold og har over 3.000 registrerede hold. Disse hold er delt i seks regionale forbund og Glasgow Easter Cup's arrangør; Scottish Youth Football Association West Region (SYFA West Region) er et af de største.

SYFA West Region er meget attraktiv i alle aspekter af ungdomsfodbold, har et solidt hold af frivillige, og har allerede organiseret en succesfuld sommer ungdomsturnering i Glasgow siden 2001.

Faciliteter
Glasgow Easter Cup finder sted på Glasgow Green Football Centre, som ligger på bredden af River Clyde kun 2 km. fra centrum af Glasgow. Centeret er gæsternes - Scottish Youth Football Association West Region - favorit spillested, og de arrangerer ofte fodbold tureringer og sessioner for deres medlemmer dér hvert år. Faciliteterne består af 7 græs- og 1 syntetisk græsbane (medbring egende sko til dette), omklædningsrum og et cafeteria-område.

Faciliteterne er ejet og bestyret af Glasgows byråd og er vedligeholdt for optimale fodbold forhold.


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: Glasgow Green Football Centre


By: Glasgow
Land: Stor Britanien

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<april 2011>
mationtofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Frist: 01-03-2011

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter