Golden City Cup

Den internationale fodboldturnering for ungdomsspillere i Prag i Tjekkiet er en turnering, du simpelthen bliver nødt til at opleve. Hvert eneste år deltager hold fra en lang række lande, blandt andet Schweiz, Italien og Danmark. Turneringen kører efter..

Introduktion
International ungdoms-fodboldturnering:

Prag og fodbold. Hvad mere skal der til for at få noget godt ud af påsken? Golden City Cup tilbyder begge dele. På den ene side får I mulighed for at deltage i en sportslig turnering, som har deltagelse af hold fra mange lande og med imponerende tilbud på hoteller. På den anden side vil der være masser af muligheder for at gå på opdagelse i den gyldne stad, Prag. Denne imponerende by har mange smukke monumenter, stræder, broer og andre interessante steder at udforske. 'Golden City Cup': en perfekt kombination!
Turneringsarrangør: I.S.C. Sports in cooperation with Prazsky Fotbalovy Svaz (Prague Football Association) and Sdruzeni Pro Podperu Sportu

Udgave: 8

Arrangør introduktion
I.S.C. Sports blev stiftet i 1988. Udover Golden City Cup arrangerer de alle mulige slags events i forskellige sportsarter. Ét af de mest prestigefyldte projekter er Golden Tour; den største futsal liga for firmaer i Tjekkiet. Hver år deltager ca. 50 - flest verdensomspændende - firmaer i dette projekt. I.S.C. Sports arbejder med flere af disse projekter i tæt samarbejde med det tjekkiske fodboldforbund.

 

Faciliteter
Golden City Cup spilles på 3 forskellige anlæg i den sydlige del af Prag, ca. 5-8 km fra byens centrum. Der benyttes mest kunstgræsbaner, men deltagerne skal medbringe fodboldstøvler til såvel kunstgræsbaner som græsbaner. Hvert anlæg har omklædningsrum og en lille restaurant eller kiosk. Anlæggene er i forhold til vesteuropæisk standard af simpel standard.

Præmier
Nr. 1 - 4 pr. række: en pokal pr. hold.
Fair Play pokal pr. række.
Vimpel pr. deltagende klub.
Souvenir pr. deltager.

Pris
“Fra” DKK priserne inkluderer deltagelse i turneringen, ophold og måltid(er), men er eksklusive et holdgebyr pr. hold.

Anmærkninger
Der er forskellige alders-grænser gældende i de forskellige lande.
For at give visse lande mulighed for at deltage i denne turnering vil der blive givet alders-dispensation i følgende rækker:
U19: Italienske hold må have 5 spillere født efter 1/1-91.
Hold fra Schweiz, Belgien og Luxemborg må deltage med spillere født efter 1/1-91.
Hold fra USA må deltage med spillere født efter 1/8-91.
Der gives en generel dispensation for alle hold fra Danmark: I alle rækker må der benyttes 2 spillere født den/efter den 1/10 året før.
Bemærk venligst, at knopper af jern ikke er tilladt på kunstgræsbaner.


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: I.S.C. Sports


By: Pragh
Land: Tjekkiet

Sport: Fodbold
Type: Udendørsturnering

<april 2012>
mationtofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Frist: 23-02-2012

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter