Torneo Cittá della Pace

Få sportsbegivenheder starter så imponerende som den internationale turnering Città della Pace i Rovereto, centrum for den italienske håndbold. År efter år har de lokale arrangører fra Rovereto bevist, at de kan arrangere denne 'freds-turnering' med stil.

International håndboldturnering: Få sportsbegivenheder starter så imponerende som den internationale turnering Città della Pace i Rovereto, centrum for den italienske håndbold. År efter år har de lokale arrangører fra Rovereto bevist, at de kan arrangere denne 'freds-turnering' med stil - og med deltagelse af mange håndbold- og fodboldhold (som afholdes samtidig). Det starter allerede med den enestående åbnings-ceremoni. Før den enorme 'Fredsklokke' slår 100 gange, afsiger deltagerne Fair Play eden og nationalmelodierne for alle landene bliver afspillet. Finalerne spilles for fyldte tilskuerpladser. I 2009 blev turneringen arrangeret for 17. gang - og mange hold kommer igen og igen til denne klassiker. Så det er med at komme ud af starthullerne i tide!

'Torneo Cittá della Pace' er turneringen, hvor håndbold- og fodboldspillere mødes. Alt i alt deltager mere end 150 hold i denne fodbold og håndbold weekend. Derfor er mange af arrangementerne i denne turnering også fælles for deltagerne, herunder åbnings- og afslutningsceremonien og holdleder receptionen. Lørdag morgen starter første del af åbningsceremonien og den finder sted i bakkerne omkring Rovereto, hvor alle hold samles rundt om en enorm 'fredsklokke' til den officielle åbning. Derefter transporterer busser deltagerne tilbage til centrum, hvor paraden igennem byens centrum finder sted. Lørdag middag starter kampene. Lørdag aften fortsætter turneringen for nogle af holdene, mens de yngste, som ikke har flere kampe, kan besøge et diskotek specielt for Euro-Sportring deltagere sammen med de deltagende fodboldklubber. Diskoteket ligger i nærheden af Rovereto, og der vil være busser, som transporterer deltagerne frem og tilbage. Finalerne finder sted søndag sidst på eftermiddagen/først på aftenen i hallen i Rovereto, derefter afsluttes turneringen med den officielle præmieoverrækkelse. Efterfølgende er alle inviteret til det afsluttende pasta party på fodbold stadion, hvor arrangørerne tilbyder gratis pasta, og hvor man kan se det meget flotte festfyrværkeri, som sætter et smukt punktum for turneringen.

Rovereto (37.000 indbyggere) er den næststørste by i Trentino regionen, ikke langt fra den østrigske grænse. Byen er beliggende kun 20 km øst for Gardasøen og ca. 25 km fra Trento. Rovereto har mange historiske monumenter som et slot (der nu er krigsmuseum), rådhuset der ligger på Leno's bredder, middelalder væggene i San Marco kirken. Byens centrum ligger rundt om Piazza Rosmini med dens renaissance palada og de mange små og spændende gader. Det er også her, man finder de mangeartede forretninger og de små pizzeriaer.

Riva (15.000 indbyggere, ca. 22 km fra Rovereto) er Gardasøens perle, beliggende ved søens nordlige ende med Rochetta bjergene på den vestlige side og Brionebakken på den østlige side. Denne gamle by har meget smukke gamle bygninger som Torre Apponale og Palazzo Pretorio.

Torbole (3.000 indbyggere, ca. 18 km fra Rovereto) er beliggende ved den nordlige ende af Garda-søen på bredden af den lille flod Sarca. Oprindelig er den en fiskerby, godt beskrevet af den tyske digter Goethe. Nu har byen udviklet sig til at være et berømt turistområde, ikke mindst på grund af den smukke beliggenhed ved floden, der også gør, at man her kan dyrke mange forskellige former for vandsport.
 


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: Rovereto -Trento


By: Rovereto -Trento
Land: Italien

Sport: Håndbold
Type: Indestævne

<april 2012>
mationtofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Frist: 23-02-2012

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

+ AnnonceretPopulæresteNyeLige før deadline
September-stævne 2019
14. - 15. sep
Fregat Cup 2019
6. - 8. sep
Ribe HK's EliteCup 2019
23. - 25. aug
Tornby Cup
20. - 22. sep
September-stævne 2019
14. - 15. sep
Fregat Cup 2019
6. - 8. sep
Tornby Cup
20. - 22. sep
Ribe HK's EliteCup 2019
23. - 25. aug
Følg Staevner.dk på Twitter