Vildbjerg Cup 2012

Vildbjerg Cup afvikler hele 31 spillerækker, så her kan alle klubbens hold få gode kampe. Vi er bl.a. kendte for at have Danmarks bedste baner (35), de bedste præmier og super mad. I 2011 deltog 616 hold - vi håber på at se dig og dit hold i 2012!

 

VELKOMMEN TIL VILDBJERG CUP 2012!
 
Husk også at besøge www.vildbjerg-cup.dk!
 

Fodboldglade drenge og piger fra danske og udenlandske klubber indbydes til for 34. gang at deltage i Europas fjerdestørste ungdomsturnering i fodbold.

35 fremragende græsbaner – alle i gå afstand – beliggende omkring Vildbjerg Sports- og Kulturcenter udgør den unikke ramme til afvikling af godt 1.650 fodboldkampe fordelt på fire dage.

Vildbjerg Cup giver mulighed for at alle klubbens ungdomsfodboldspillere kan deltage i stævnet. Vi udbyder i 2012 hele 31 forskellige spillerækker og fastholder niveauopdeling i samme aldersgruppe for at sikre mere fair og jævnbyrdige kampe. Når man i et lille land som Danmark desværre ikke kan finde fælles fodslag, har Vildbjerg Cup med den nye struktur og ombrydning af den daglige turnering in mente valgt at læne sig op ad de spillerækker, der udbydes af JBU.

Vildbjerg Cup er et godt tilbud som en oplagt optakt til den nye sæson. De mange fodboldspillere indkvarteres i omkringliggende skoler og haller eller bor i campingvogne og telte på campingpladsen, som hvert år udbygges og forbedres og sidste år havde rekordtilstrømning med en belægning på mere end 2.600 enheder. Campingpladsen har udviklet sig til først og fremmest at give klubberne en enestående mulighed for med udgangspunkt i interessen for fodbold også at dyrke det sociale samvær mellem spillere, ledere, forældre og søskende. Der kører gratis busser i pendulfart mellem indkvarteringsskolerne, de yderste campingarealer og stævneområdet.

Bespisning foregår i Stadionhallen og den veltilberedte mad leveres af Vildbjerg Sports- og Kulturcenter og Hotel Vildbjerg.

Deltagerne og campister har gratis adgang til faciliteterne på Vildbjerg Sports- og Kulturcenter: Svømmehal med varmvandsbassin, tennisbaner, ligesom der er gratis fiskeri i Vildbjerg Søpark. Fredag og lørdag arrangerer vi gratis open-air diskotek bag Stadionhallen og lørdag aften sluttes af med et kæmpe festfyrværkeri. Fredag og lørdag tilbyder vi også gratis vask af spillertøj.

Ved ankomst får hver deltager udleveret en Vildbjerg Cup T-shirt og præmiemodtagerne i såvel A-slutspillet som Dominus Cup kan se frem til meget flotte præmier til en værdi af ca. 800.000 kr.

Vildbjerg Cup har – finanskrise til trods – mange trofaste lokale sponsorer og støtter, som sammen med de knap 1.000 frivillige hjælpere er garanter for at kunne afvikle et stævne af den størrelse, cup’en efterhånden er vokset til.

Vi håber rigtig mange klubber vil give deres ungdomsspillere en oplevelse ud over det sædvanlige og tilmelde sig Vildbjerg Cup 2012 – vi glæder os til at byde alle hjerteligt velkommen til fire festlige, fornøjelige fodbolddage!
 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Vildbjerg Cup

 


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld

Arrangør: Vildbjerg SF
Sted: Vildbjerg Sports- & Kulturcenter
Adresse: Stadionvej 3
Postnr: 7480
By: Vildbjerg
Land: Danmark

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<august 2012>
mationtofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Frist: 15-05-2012

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter