Copa Catalunya

Strålende solskin, blåt hav, brede hvide sandstrande, flotte boulevarder og et sprudlende aftenliv: for mange den helt perfekte blanding til den ideelle ferie og den ultimative lokalitet til en international fodboldturnering.

International ungdoms-fodboldturnering: Strålende solskin, blåt hav, brede hvide sandstrande, flotte boulevarder og et sprudlende aftenliv: for mange den helt perfekte blanding til den ideelle ferie. Og for mange fodboldtilhængere derfor også den ultimative lokalitet til en international fodboldturnering. Mange fodboldklubber har da også allerede i årevis søgt mod den spanske kyst med Euro-Sportring. I 60’erne bød Euro-Sportring først og fremmest på programmer i og omkring Barcelona, men i mellemtiden er tilbuddene i Spanien blevet væsentligt udvidet med en række turneringer ved den catalanske kyst. Kendte badesteder som Lloret de Mar, Calella, Blanes og Malgrat de Mar øver en magnetisk tiltrækning på i hundredvis af fodboldklubber fra hele Europa, der her på en fornøjelig måde kan kombinere ferieglæder og international fodbold.

I Spanien er der et omfattende program med turneringer omkring påske og pinse, om sommeren og i oktober (efterårsferien). I 2009 deltog godt 1.000 hold fra 22 lande. Tilrettelæggelsen ligger i hænderne på et yderst erfarent organisationsudvalg, der bistås af det catalanske fodboldforbund.

Turneringerne bliver afviklet på et stort sportsanlæg i udkanten af det populære badested Blanes. Dette anlæg er med ikke mindre end 13 græsbaner anlagt i terrasseform langt det største fodboldanlæg i Spanien.
 

Vær forberedt på et ophold fyldt med attraktioner, når I besøger Copa Catalunya. For de, der ønsker en fantastisk udflugt, søndag eller mandag reserveret til en heldags tur til Barcelona, hvor en rundvisning på det berømte stadion Nou Camp næsten er et must! Søndag aften bydes holdlederne velkomne med en sammenkomst i Tordera, hvor der tilbydes et attraktivt musik- og showprogram. Turneringen starter mandag med de indledende kampe og en festlig åbningsceremoni i sportsparken. Gruppekampene planlægges på en kompakt måde, så de deltagende hold får tid til at nyde de mange attraktioner i området. Tirsdag og onsdag fortsætter de indledende kampe. Kvalifikationskampene spilles torsdag. Efter de sidste kvalifikationskampe fredag morgen, fokuseres på finalekampene direkte efterfulgt af præmieoverrækkelsen på banen lige efter de enkelte finaler. Herefter spilles en kamp mellem lederne på de deltagende hold.

Kysten nord for Barcelona indeholder en hel kæde af populære turist-byer. Især i området mellem Calella og Tossa de Mar finder man dejlige åbne sandstrande og masser af underholdning. Hvert sted har sine egne karakteristika og seværdigheder. Calella med dens travle centre, stranden ved Santa Susanna, den charmerende atmosfære i Malgrat, de billedskønne boulevarder med fisker-bolværket i Blanes, de spændende attraktioner i Lloret og de smukke klipper på Costa Brava rundt om Tossa de Mar. Hvor man end er i dette område, er det sikkert, at man ikke har tid nok til at se alt, hvad der er at se.

Barcelona (1.700.000 indbyggere). Hvem kender ikke seværdighederne i denne smukke Olympiske by? Hvis ikke, er her noget at se, for Barcelona er virkelig en enestående by. Man behøver mere end en dag til at udforske byen. Men hvis man på en dag vil fornemme denne storslåede by, kan man eventuelt følge følgende program: Sagrada Familia - Barcelonas katedral bygget af Gaudi med den bizarre arkitektur, Plaza de Cataluña og Ramblaen - byens hjerte fuld af butikker og restauranter, det gotiske kvarter med dets billedskønne alleer, Mount Juic - bjerget i Barcelonas midte med de olympiske anlæg, borge og forlystelses-parker samt selvfølgelig den storslåede udsigt over by og hav, Plaza España - pladsen med det berømte springvand og det smukke palads. www.barcelona.com. Og naturligvis bør I besøge F.C. Barcelona's hjemmebane, for et besøg på det berømte stadion 'Nou Camp' er jo enhver fodboldspillers drøm. www.bcn.cat

Fritidsaktiviteter: * Bådtur. Krydstogt på kysten ved Costa Brava og Costa Maresma mellem Tossa de Mar og Calella. Se de historiske steder, resterne af grækernes og romernes besættelse, den botaniske have i Blanes, strandene ved Lloret den middelalderlige by Tossa. Båden sejler efter et fast skema og besøger alle de vigtigste steder langs kysten. * Botanisk have/Blanes. Den botaniske have i Blanes, grundlagt i begyndelsen af det 20. århundrede, er én af de smukkeste botaniske haver i Europa med et areal på 16 hektar. Ca. en million planter (i en mangfoldighed på over 6000 arter), opdelt i fire områder. En spadseretur gennem haven fører jer til klinterne ved kysten - og med et betagende udsyn over Costa Brava. www.jbotanicmarimurtra.org/eng/visita. * Flamingo Show/St. Susanna. Spansk aften på en gammel Catalansk gård ca. 20 minutter fra Lloret. Nyd den specielle spanske stemning med et flot flamingo show - og bagefter kan I selv prøve dansegulvet. Bemærk: der er andre glimrende muligheder i Tordera og Grand Palace i Lloret de Mar. FC Barcelona er én de allerstørste europæiske fodboldklubber. Og det kan jo ikke undre nogen, for fodbold er den mest populære sport i Catalonien. Men for Catalanere er 'Barça' mere end blot en klub. På den ene side er der alle de berømte spillere som Laudrup, Kubala, Luis Suarez, Maradonna, Johan Cruijff, Romario og Ronaldo. På den anden side er der parløbet med den Catalanske historie. Under Franco's diktatur, da catalanske manifestationer var forbudte, blev Barça et slags national-symbol. Udover et besøg på egen hånd, er en guided tour gennem stadion også mulig - og/eller I kan besøge Barça museet. Åbningstider: Mandag - lørdag: kl. 10.00 - 19.00. Søndag og ferieperioder: kl. 10.00 - 14.00. Øvrige faciliteter: souvenirshop og cafeteria. For mere information: www.fcbarcelona.com

Forlystelsesparker: * Waterworld - Lloret de Mar. Et must for alle vandhunde. Beliggende ca. 2 km fra centrum af Lloret de Mar på vejen til Tordera. Waterworld er mere end blot et vandland og har masser af spændende vandattraktioner: Water Mountain (rutsjebane) og Rafting River (Europa's største vandrutsjebane), X-treme Mountain, Big Dipper over 260 meter lang, Storm (to store tragte), Wild River og Wave Pool. Alt dette og meget mere... Naturligvis finder I her også en bar, en is-kiosk, restauranter, souvenir shop, omklædningsfaciliteter, brusere samt en swimmingpool. Waterworld er åbent fra midten af maj indtil slutningen af september. Info: www.waterworld.es * Marineland - Palafolls. En attraktiv kombination af delfinarium/havzoo og vandpark, beliggende i Palafolls mellem Malgrat de Mar og Blanes. Besøgende får garanteret en hel dag med masser af sjov. Havzoo (65.000 m2) rummer delfiner, sæler, søløver, papagøjer, pingviner osv. De 40.000 m2 i vandparken indeholder swimmingpools, mange slags rutsjebaner som f.eks. Boomerang, Crazy Race, Twister, Super Slalom, Black Hole og Anaconda (kør ned i total mørke). Her er også mange sjove ting for de mindre børn. Naturligvis har parken bar, restauranter, brusere, omklædningsfaciliteter og gaveshop. Marineland er åben fra 3. uge i april til 1. uge i oktober. Info: marineland.es


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: Blanes - Tordera, Spanien


By: Blanes
Land: Spanien

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<juli 2012>
mationtofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Frist: 21-05-2012

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter