Drenthe Cup

Hvis du er på udkig efter en sportslig men behagelig international fodboldturnering for ungdom i Holland, skulle du tage at være med i Drenthe Cup. Turneringen har været i Euro-Sportring's program i over tyve år. Derfor...

Drenthe Cup, den største pinse-turnering i Holland, er en 'gammel bekendt' i Euro-Sportring’s program. Med den erfaring, som arrangørerne har samlet sammen i de mere end 25 år, ved de

 

International ungdoms fodboldturnering:

Drenthe Cup, den største pinse-turnering i Holland, er en 'gammel bekendt' i Euro-Sportring’s program. Med den erfaring, som arrangørerne har samlet sammen i de mere end 25 år, ved de, hvordan man skal sammensætte en god turnering. Drenthe Cup har i konsekvens heraf fået et rigtig godt ry!

Programmet kører smidigt, dommerne har hånd i hanke med sagerne og der tilbydes et fint program. For eksempel bådturen lørdag aften i det historiske Giethoorn, den hollandske version af Venedig, og søndag aften grill-mad og en festlig præmieoverrækkelse på musikscenen i Meppels hyggelige centrum. Tilmeld i god tid, for udsolgt er udsolgt!

Turneringsarrangør: Inter Youth Football Meppel Foundation in cooperation with MSC-Antaris Meppel, MVV Alcides and SVN'69

Udgave: 24

Arrangør introduktion
Inter Youth Football Meppel - Foundation er initiativtager til Drenthe Cup. I mere end 25 år har de nu arrangeret denne succesfyldte turnering i tæt samarbejde med de tre lokale klubber MSC-Antaris, MVV-Alcides og SVN'69. Afviklingen af turneringen er én af fondens aktiviteter for at promovere og støtte ungdomsfodbolden i Meppel.

 

Faciliteter
Drenthe Cup spilles på 2 anlæg. Sports kompleks 'Ezinge', beliggende i den sydlige del af Meppel, er hjemmebane for såvel MSC-Antaris som MVV Alcides. Med 10 baner, heraf 3 kunstgræsbaner (medbring egnet fodtøj til dette), en stadionbane med tilskuerpladser og 2 dejlige klubhuse med klublokaler, er anlægget temmelig enestående. Meppels centrum ligger ca. 5 minutter herfra med bil.

Det andet sportsanlæg 'Tussenboerselanden' ligger i Nijeveen, en smuk lille by ca. 5 kilometer øst for Meppel. Her er 2 fine græsbaner, et hyggeligt klubhus, et klublokale med terrasse og en naturlig swimmingpool. De 2 anlæg ligger ca. 7 km fra hinanden.

Præmier
Nr. 1 - 4 pr. række: en pokal pr. hold.
Fair Play Pokal pr. række.
Vimpel pr. deltagende klub.
Souvenir til hver spiller.

 


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: Sportspark Ezinge
Adresse: Ezingerweg 57a

By: Meppel
Land: Holland

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<maj 2012>
mationtofr
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Frist: 12-04-2012

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter