Blackpool Cup

Denne sportsligt stærke internationale fodboldturnering for ungdomsspillere i Blackpool har været et stort hit siden 1994. Holdene kommer til at nyde den internationale modstand på banerne og de mange attraktioner i dette populære ...

International ungdoms-fodboldturnering:

Blackpool Cup har været en top begivenhed i England lige siden 1994. Hvert år mødes ca. 100 hold på sportsanlægget tilhørende AFC Blackpool. Fra England, Wales, Skotland, Irland, Nord Irland og kontinentet – alle steder fra kommer fodboldholdene for at nyde den internationale atmosfære og de mange attraktioner i dette populære badeområde. Arrangørerne står inde for et glimrende program, og fodbold er bestemt ikke den eneste grund til at Blackpool er et besøg værd. 'Pleasure Beach' med dens spektakulære rutschebaner er helt sikkert et sted, man simpelt hen skal besøge.

Turneringsarrangør: Blackpool Cup Committee in cooperation with AFC Blackpool

Udgave: 18

Arrangør introduktion
Lige siden den første udgave af Blackpool Cup i 1994 har en stor og erfaren komite været involveret i at organisere turneringen. De frivillige hjælpere fra AFC Blackpool og faciliteterne på sportsanlægget gør sammen med støtten fra 'Blackpool Borough council leisure services' begivenheden til et sportsligt højdepunkt på byens kalender hver gang.

Faciliteter
Blackpool Cup spilles i den sydlige del af byen på sportsanlægget tilhørende AFC Blackpool. Kampene afvikles på 13 græsbaner. Desuden er her et turnerings-sekretariat og et stort telt samt et klubhus med cafeteria, nogle boder med mad og drikke, samt nogle få omklædningsrum. Der er også en restaurant meget tæt på anlægget. Banerne bliver brugt over hele sæsonen, derfor gør vi jer opmærksomme på at banerne kan i nogle tilfælde være en smule hullet.

Præmier
Alle rækker undtagen U9, U10 og U11:
Blackpool Cup: Nr. 1 - 2 pr. række: en pokal pr. hold.
Blackpool Cup: Medaljer til spillerne på de hold, der bliver nr. 1 og 2
Challenge Cup: Nr. 1 pr. række: en pokal.
Fair Play pokal pr. række.
Alle spillere: en souvenir pr. spiller.

 


Pris
“Fra” DKK priserne inkluderer deltagelse i turneringen, ophold og måltid(er), men er eksklusive et holdgebyr pr. hold.

Anmærkninger
Officielle dommere indbydes til at dømme i turneringen.
Nummer 1 og 2 i hver pulje (undtagen i U9, U10 og U11) går videre til knock-out kampene i Blackpool Cup. Nr. 3 og 4 i hver pulje går videre til knock-out kampene i Challenge Cup.
Kategorierne U9, U10 og U11 spilles som en to-dages 'football festival', uden at der kåres vindere, og uden at der gives præmier til vinderne. Alle hold spiller i puljer mod så mange hold som muligt indenfor den af FA (Fodboldforbundet) og UEFA maksimalt tilladte spilletid pr. dag.
Der er forskellige alders-grænser gældende i de forskellige lande.

For at give visse lande mulighed for at deltage i denne turnering vil der blive givet alders-dispensation i følgende rækker:
U19: Italienske hold må have 5 spillere født efter 1/1-91.
U19: Hold fra Schweiz, Belgien og Luxemborg må deltage med spillere født efter 1/1-91.
U19: Hold fra USA må deltage med spillere født på/efter 1/9 fra året før.
Generel dispensation: alle rækker: 3 spillere født den/efter 1/9 året før.


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: AFC Blackpool


By: Blackpool
Land: Stor Britanien

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<marts 2013>
mationtofr
25262728123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Frist: 14-02-2013

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter