Girls Cup Malente

Med en vis stolthed præsenterer vi Girls Cup Malente. Girls Cup Malente turneringen er kun for piger. Arrangementet er lagt i hænderne af fodboldforbundet i ...

Med en vis stolthed præsenterer vi Girls Cup Malente. Girls Cup Malente turneringen er kun for piger. Arrangementet er lagt i hænderne af fodboldforbundet i Schlesvig Holsten (SHFV). Turneringen

International pige-fodboldturnering:

Med en vis stolthed præsenterer vi Girls Cup Malente. Girls Cup Malente turneringen er kun for piger. Arrangementet er lagt i hænderne af fodboldforbundet i Schlesvig Holsten (SHFV). Turneringen afholdes i Malente i det 'Holsteinische Schweiz' - et af de smukkeste steder i Nordtyskland, i nærheden af Kiel. Her ligger sportsforbundets sportscenter, som udover forskellige fine baner også har diverse faciliteter. Kort sagt: Girls Cup Malente afholdes på et førsteklasses sted, på et førsteklasses sportsanlæg og for begejstrede hold. Garanti for succes!
Turneringsarrangør: Schleswig-Holsteinischer Fußballverband e.V.

Udgave: 4

Arrangør introduktion
Girls Cup Malente er professionelt organiseret af det Schleswig-Holsteinische Fodboldforbund e.V. (SHFV). Ca. 600 klubber repræsenterer 126.000 fodboldspillere, som er medlemmer. Kvindefodbolden er inde i en stærk tilgang i denne del af Tyskland og er derfor meget vigtig for SHSV. Byen Malente støtter dette initiativ meget entusiastisk.

 

 


Faciliteter
SHFV Sportschule (Sportsskole)er et sportscenter i Schleswig-Holsteins Fodboldforbund. Det tilbyder excellente faciliteter. Selv det tyske landshold kom her i 1990 for at forberede til verdensmesterskaberne det år (og vandt). Der er en græsbane i SHFV Stadion og 1 kunstgræsbane, som kvalificerer til professionel fodbold. Endnu 2 græsbaner befinder sig i 'Ernst-Rudiger Sportzentrum' kun 2 km væk.

Medbring sko/støvler som er egnede til kunstgræs. Brug af jernskrueknopper er ikke tilladt på kunstgræs.

Præmier
Nr. 1 - 4 pr. række: en pokal pr. hold.
Fair Play pokal pr. række.
Souvenir pr. spiller.


Rækker

Række Køn Niv. Hold
str.
Pris Spilletidspunkt OK
hold
Vente
liste
Tilmeld


Sted: Sportspark Malente
Adresse: Am Stadion 4

By: Malente
Land: Tyskland

Sport: Fodbold
Type: Udendørsstævne

<maj 2013>
mationtofr
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Frist: 06-04-2013

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Stævneoversigt

Følg Staevner.dk på Twitter