About us

Staevner.dk målsætning

Har man én gang set børns glæde ved at deltage i stævnet, og selv haft mange gode oplevelser ved samværet med andre til stævner. Har man én gang prøvet at styre tilmeldinger, programlægninger m.m. så forstår man baggrunden for Staevner.dk

Staevner.dk’s målsætning er derfor:

  • At være den førende stævneformidler på nettet i Danmark.
  • At være førende inden for stævnehåndtering.

Ovenstående målsætning kan af gode grunde ikke lykkes uden din medvirken. Vi håber derfor at du vil benytte denne hjemmeside, og forhåbentlig få gavn af at bruge denne, ikke mindst til at give nogle gode oplevelser til ung såvel som gammel.

Har du meninger kommentarer til hjemmesiden vil vi også meget gerne høre disse, ved at sende en email til webmaster

Gratis - en fordel for dig

Staevner.dk er en gratis hjemmeside, designet til sportens verden for at kunne udveksle gode oplevelser, i form af stævner, i mellem klubberne på den nemmest mulige måde. Du er velkommen til at bruge hjemmesiden, idet vi håber at der er flere glade mennesker, der kan få en hyggelig stund sammen ved at dyrke sport.

"Gratis" er ikke ensbetydende med at det ikke koster penge at drive hjemmesiden, derfor allierer vi os med nogle partnere, som har en interesse i at reklamere over for dig, hvilket de selvfølgelig betaler for. Denne indtægt går til at drive hjemmesiden, og giver dig muligheden for at oprette stævner, samt tilmelde hold uden gebyrer til hjemmesiden. Skulle der være et godt tilbud der frister, så håber vi selvfølgelig også at du vil benytte dette, da dette vil forøge vores partneres interesse for at reklamere på hjemmesiden.

Vi respekterer dine persondata

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Det er derfor afgørende for såvel Staevner.dk’s omdømme, troværdighed og konkurrencefordel at disse beskyttes tilstrækkeligt.

Du kan læse mere om dette i vores Cookie- og privatlivspolitik

Version: 1.20.43.7

Tournament overview