Charity Cup '15

 Det er ved at være tid til årets højdepunkt; Charity Cup!

Charity Cup ’15 afholdes den 7. november, og igen i år i Arena Randers. Det er 4. gang vi afholder Charity Cup, og overskuddet vil gå til ‘The A21 Campaign’, en organisation der bekæmper Human Trafficking.

Charity Cup er en årlig begivenhed, hvor vi sætter fokus på personer, eller initiativer der gør en forskel ude i verden og som har brug for støtte, som oftest i form af økonomiske midler. Charity Cup har været afholdt hvert år siden 2012, og et sted mellem 150 og 350 mennesker deltager hvert år i turneringen, derudover vil der oftest være 100 til 200 mennesker der enten er tilskuere eller friviligt hjælper til.

The A21 Campaign’ er en international organisation, opstartet i 2008, der bekæmper menneske-handel, i hele verden. I Europa tager arbejdet udgangspunkt i Grækenland, hvor danskeren Phi-lip Hyldgaard står i spidsen for arbejdet.
Her forsøger de at samarbejde med myndighederne, for at bekæmpe det kæmpe problem men-neskehandel er. I 2004 vurderedes at op mod 27 millioner lever i slaveri, dette på grund af men-neskehandel.
Vi vil med Charity Cup ’15 først og fremmest forsøge at skabe et overskud, gennem turneringen, og dennes sponsorater, der vil gå til ‘The A21 Campaign’. Derudover håber vi på at turneringen kan være med til at skabe fokus på problemet.

https://www.facebook.com/events/819526681493707/

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
Hovedturneringen Mixed 6 400 0 0

Signetud teams

Hovedturneringen 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
November 7 2015

Organisation
No Club
Place
Arena Randers
Address
Fyensgade 1
Postalcode
8900
City
Randers
Sport
Soccer
Type
Indoor cup

Tournament overview