Danish Football Challenge Indoor Elite

DFC - Danish Football Challenge Elite spilles i Fredericia Idrætscenter. Der spilles i alderen U12 til og med U15. Stævnet er for drenge og håbet er at kunne kåre det uofficielt bedste drengehold i alle fire aldersgrupper.

Fredag eller lørdag kigger Erik Rasmussen, der er cheftræner i AGF, forbi og fortæller om sin fantastiske karriere, der blandt andet førte ham til USA og stjerne status med tilnavnet "Trylle-rik"  i indendørs turningerne der.

Efter kampene lørdag bryder vi puljerne om og spiller igen om søndagen, så uanset om man har vundet puljen eller er blevet sidst, vil der være meget at spille for om søndagen også. 5 måltider mad fordelt på 3 måltider lørdag og 2 søndag sikrer, at spillerne er friske og får gode måltider mad.

Under hele stævnet vil der være både fysioterapeuter og personer med pædagogisk uddannelse til stede. Udover fodboldkampene afholder vi sjove konkurrencer både fredag og lørdag aften. Til både kampe og konkurrencer til der være mange forskellige præmier både i form af spurtpræmier, præmier til konkurrencerne og flotte præmier til vinderne i alle rækker.

Læs mere på www.vipsport.dk

 

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U12 til U15 Mixed 7 6300 lørdag og søndag 0 0

Signetud teams

U12 til U15 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: lørdag og søndag

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
22. - January 24 2010

Organisation
No Club
Place
Fredericia Idrætscenter
Address
Vestre Ringvej 100
Postalcode
7000
City
Fredericia
Sport
Soccer
Type
Indoor cup
Danish Football Challenge Indoor Elite map

Tournament overview