DFC - Danish Football Challenge - Strib

DFC - Danish Football Challenge i Strib er et breddestævne for A, B og C hold i alderen U13 og U15. Stævnet er for både piger og drenge.

Til stævnet lægger vi vægt på socialt samvær, sund mad og selvfølgelig en masse fodbold. Under stævnet vil vi løbende afholde forskellige konkurrencer, der ikke alle nødvendigvis har noget med fodbold at gøre. Kampene dømmes af uddannede dommere og der vil være både fysioterapeuter og personer med pædagogisk uddannelse til stede under hele stævnet.

Deltagerne får 5 måltider sund mad fordelt på 3 måltider lørdag og 2 søndag. Overnatning sker på en skole lige i nærheden af Strib Idræts- og Fritidscenter. Ankomst er fredag aften og stævnet slutter ca. klokken 18.00 om søndagen.

Der vil være et væld af præmier til deltagerne både i form af spurtpræmier, præmier til de forskellige konkurrencer og præmier til vinderne i alle rækker. Efter kampene lørdag bryder vi om og starter forfra om søndagen, så man møder ligeværdige modstandere, så uanset om man har vundet puljen eller ender sidst, har man fine muligheder for præmier.

Læs mere på www.vipsport.dk
 

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U13 og U15 Mixed 7 6300 Lørdag og søndag 0 0

Signetud teams

U13 og U15 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og søndag

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
15. - January 17 2010

Organisation
No Club
Place
Strib Idræts- og Fritidscenter
Address
Ny Billeshavevej 1
Postalcode
5500
City
Strib
Sport
Soccer
Type
Indoor cup
DFC - Danish Football Challenge - Strib map

Tournament overview