DFC - Danish Football Challenge - Holstebro

DFC - Danish Football Challenge i Holstebro er et breddestævne for A, B og C hold i alderen U11 og U14. Stævnet er for både piger og drenge.

Til stævnet lægger vi vægt på socialt samvær, sund mad og selvfølgelig en masse fodbold. Under stævnet vil vi løbende afholde forskellige konkurrencer, der ikke alle nødvendigvis har noget med fodbold at gøre. Kampene dømmes af uddannede dommere og der vil være både fysioterapeuter og personer med pædagogisk uddannelse til stede under hele stævnet.

Deltagerne får 5 måltider sund mad fordelt på 3 måltider lørdag og 2 søndag. Overnatning sker på en skole lige i nærheden af Idrætscenter Vest. Ankomst er fredag aften og stævnet slutter ca. klokken 18.00 om søndagen.

Der vil være et væld af præmier til deltagerne både i form af spurtpræmier, præmier til de forskellige konkurrencer og præmier til vinderne i alle rækker. Efter kampene lørdag bryder vi om og starter forfra om søndagen, så man møder ligeværdige modstandere, så uanset om man har vundet puljen eller ender sidst, har man fine muligheder for præmier.

Læs mere på www.vipsport.dk
 

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup # Signup
U11 og U14 Mixed 7 6300 0 0

Signup to tournament

If you organisation is missing in the above list, please enter you organisationname below.
Organisation missing?

Signetud teams

U11 og U14 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Organisation
No Club
Place
Idrætscenter Vest Holstebro
Address
Mozartsvej 5
Postalcode
7500
City
Holstebro
Sport
Soccer
Type
IndoorCup
DFC - Danish Football Challenge - Holstebro map

Tournament overview