DFC - Danish Football Challenge - Kalundborg

DFC - Danish Football Challenge i Kalundborg er et breddestævne for A, B og C hold i alderen U12 og U14. Stævnet er for både piger og drenge.

Til stævnet lægger vi vægt på socialt samvær, sund mad og selvfølgelig en masse fodbold. Under stævnet vil vi løbende afholde forskellige konkurrencer, der ikke alle nødvendigvis har noget med fodbold at gøre. Kampene dømmes af uddannede dommere og der vil være både fysioterapeuter og personer med pædagogisk uddannelse til stede under hele stævnet.

Deltagerne får 5 måltider sund mad fordelt på 3 måltider lørdag og 2 søndag. Overnatning sker på en skole lige over for Kalundborg Hallerne. Ankomst er fredag aften og stævnet slutter ca. klokken 18.00 om søndagen.

Der vil være et væld af præmier til deltagerne både i form af spurtpræmier, præmier til de forskellige konkurrencer og præmier til vinderne i alle rækker. Efter kampene lørdag bryder vi om og starter forfra om søndagen, så man møder ligeværdige modstandere, så uanset om man har vundet puljen eller ender sidst, har man fine muligheder for præmier.
 

Læs mere på www.vipsport.dk

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U12 og U14 Mixed 7 6300 Lørdag og søndag 0 0

Signetud teams

U12 og U14 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og søndag

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
26. - February 28 2010

Organisation
No Club
Place
Kalundborg Hallerne
Address
J. Hagmann-Petersens Allé 11
Postalcode
4400
City
Kalundborg
Sport
Soccer
Type
Indoor cup
DFC - Danish Football Challenge - Kalundborg map

Tournament overview