SORØ BRYGHUS CUP 2019

Sorø Bryghus Cup er et nystartet indendørs fodboldstævne for herresenior, oldboys, motionshold, firmahold og lignende hvor der er lagt stor vægt på det sociale aspekt i fodbolden. 

Vi skal selvfølgelig spille fodbold. Vi skal have kåret en Sorø Bryghus Cup Mester og en kongen af Sorø Bryghus Cup - det handler om at vinde - men i særdeleshed om at være med og få nogle hyggelige timer med fodboldkammeraterne, kollegaer osv. omkring fodbolden en lørdag eftermiddag i Sorø Hallen. 

Til de der har lyst, så slutter vi dagen af med fællesspisning i Sportskroen i Sorø Hallen. Der serveres stegt flæsk ad libitum til 125 kr. kuverten og kun mod forudbestilling og betaling. Dette sker sammen med tilmelding. 

I bedste indendørsstil er der er selvfølgelig scoringspræmier gennem hele turneringentil de flotte scorede mål eller den gode redning - selvfølgelig er nogle af dem sponseret af vores stolte sponsor. 
Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
BRYGHUS LIGAEN Mixed 7 300 5 0

Signetud teams

BRYGHUS LIGAEN 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
February 2 2019

Organisation
Fodboldklubben Sorø Freja
Place
Sorø Hallen
Address
Ringstedvej 20
Postalcode
4180
City
Sorø
Sport
Soccer
Type
Indoor cup
SORØ BRYGHUS CUP 2019 map

Tournament overview