Sønderjyllands Cup 2020

Sønderjyllands Cup 2020

*** UPDATE 17/3 - ca. 50% af pladserne til dette års stævne er reserveret ****

Gråsten Boldklub har for 33. gang fornøjelsen af at byde velkommen til Sønderjyllands Cup.

Sønderjyllands Cup er et bredde stævne for U9 – U15 drenge og piger for op til 110 hold og er den perfekte afslutning på forårssæsonen.

Som noget nyt i 2020 tilbyder vi også et 1 dags para-fodbold stævne som vil blive afviklet på Årsbjerg Idrætsanlæg søndag d. 28. Juni. Det er vores håb at rigtigt mange hold vil støtte op om dette nye tiltag.

Vi tilbyder et sportsligt attraktivt stævne med afvikling af alle kampe på Årsbjerg Idrætsanlæg. Idrætsanlægget er hjemmebane for Gråsten Boldklub og er smukt belligende blot et stenkast fra Flensborg Fjord.

Alle hold starter i et puljespil og der vil efterfølgende være både A- og B-slutspil (B-slutspil garanteres kun ved mindst 8 tilmeldte hold i rækken). Under stævnet er der online opdatering af alle resultater og stillingerne kan derfor følges direkte fra smartphonen.

1. pladsen i A-slutspillet vinder en medalje til alle spillere og ledere, en personlig præmie (enten en overdel eller en fritidsdragt med Sønderjyllands Cup logo) samt en flot pokal til klubben.

2. pladsen i A-slutspillet vinder en medalje til alle spillere og ledere, en personlig præmie samt en flot pokal til klubben.

1. pladsen i B-slutspillet vinder en medalje til alle spillere og ledere, en personlig præmie samt en flot pokal til klubben.

2. pladsen i slutspillet vinder en medalje til alle spillere og ledere samt en flot pokal til klubben.

Lørdag og søndag serveres der frokost i det store telt i umiddelbar nærhed af banerne. Der er kiosk og ”grill-bar” hvor der er mulighed for at købe mad, drikke og lidt til den søde tand.

Indkvartering sker på Gråsten Skole samt i det nærliggende Ahlmannsparken der er hjemsted for alle indendørs idrætsaktiviter i Gråsten.

Der serveres morgen- og aftensmad i Ahlmannsparken. På skolen er ligeledes kiosk hvor der er mulighed for at købe lidt lækkert til om aftenen.

Udover de legepladser der findes på skolen er der både 5-mands, 8-mands og 11-mands fodboldbaner til dem der stadig har lyst til mere fodbold efter dagens kampe er vundet.

Lørdag aften stævnekontoret og omdannes til et vaskeægte diskotek. Der spilles højt musik, skydes røg ud fra røgkanonerne og ungerne har en fest.

For de voksne holder vi lørdag aften den traditionsrige og altid populære lederaften. Der serveres helstegt pattegris og fri øl, vin og vand.

Ved indkvartering udleveres et Sønderjyllands Cup 2020 armbånd til spillere og ledere og armbåndet giver adgang til diskoteket, lederaften samt til forplejning under hele stævnet. Ligeledes modtager alle tilmeldte spillere og ledere en Sønderjyllands Cup 2020 t-shirt.

Sønderjyllands Cup tilbyder også forældrecamping på Gråsten ringriderplads. Ringriderpladsen ligger lige på den anden side af vejen i forhold til Gråsten Skole. Toiletfaciliteter forefindes på pladsen og badefaciliteter findes på skolen.

Der er ca. 2,5 km. Fra Gråsten Skole til Årsbjerg Idrætsanlæg og der kører shuttle-busser hele dagen. Om morgenen kører de i pendulfart for at sikre at alle når frem til kampstart. Resten af dagen kører busserne i faste intervaller.

Alt dette tilbyder vi for kun DKK 445 pr. Spiller/leder. Beløbet dækker både fuld forplejning samt overnatning.

For Para spillere er prisen DKK 195 pr. spiller/leder.

Derudover betales følgende holdgebyr:

Holdgebyr for ikke overnattende 5 mands hold kr. 2.000

Holdgebyr for ikke overnattende hold øvrige kr. 2.500

Holdgebyr for overnattende 5 mands hold kr. 1.000

Holdgebyr for overnattende hold øvrige kr. 1.500

Gå ind på vores hjemmeside www.sønderjyllandscup.dk og find mere info.

Tilmelding sker pr. Mail til soenderjyllandscup@gmail.com. Spørgsmål kan sendes på samme mail eller ved at kontakte Daniel på tlf. 2272 0310

Vi gør for god ordens skyld opmærksom på at deltagende hold ikke opdateres her på siden. Det antal tilmeldte hold der fremgår her er derfor ikke retvisende.

Vi glæder os til at se jer

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U9 - U15 drenge Male 5-11 0 0
U9-U15 piger Female 5-11 0 0
Para Mixed C-E 5-8 0 0

Signetud teams

U9 - U15 drenge 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club

U9-U15 piger 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club

Para 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
26. - June 28 2020

Organisation
Gråsten Boldklub
Place
Årsbjerg Idrætsanlæg
Address
Buskmosevej 2
Postalcode
6300
City
Gråsten
Sport
Soccer
Type
Outdoor cup
Sønderjyllands Cup 2020 map

Tournament overview