24 SPORT INDOOR LIGA CUP 2022

24 Sport INDOOR LIGA CUP 2022 FOR U8 OG U9 D. 8-9 JANUAR 2022

Drengene bag Dalum Liga Cup og Fredericia KFUM har indgået et samarbejde, så årgang 2013 og 2014 kan komme til kæmpe fodboldfest I Fredericia hallerne. Vi samler de 2 årgange med hold fra hele DK. Vi har sammen med Fredericia KFUM lejet et af DK´s største indendørskomplekser, 6 haller under samme tag, Fredericia idrætscenter, som foruden hallerne indeholder en bowlingbane og et varmvands badeland.

Vi kører med samme koncept som altid, store pokaler til alle børn. Indmarch og holdpræsentation med lysspots, røgmaskine og musik. Alle får lige mange kampe, (altså ingen bliver slået ud og sendt hjem) og stævnet er sat op, så man får mere og mere jævnbyrdige kampe, der slutter med at alle spiller placerings kampe. Alle børn bliver hædret som vindere, store pokaler til alle og selvfølgelig arbejder vi på et par overraskelser. Vi kan garantere min. 10 kampe af 7-8 min. over de 2 dage. Der er som udgangspunkt plads til 56 hold i U8 og 56 i U9. 24 i A og 32 i BC i hver årgang. Men vi kan være nødtaget til at være enten 16,24, 32 eller 40 i en række, afhængig af tilmeldingerne. Alle rækker spiller om en kæmpe pokal til klubben udover fine præmier og de individuelle pokaler. Derudover er vi en af de eneste stævner der giver C holdene at vinde deres egen store pokal til klubben og store individuelle pokaler til drengene, da vi efter indledende runde dele BC rækken op i 2 separate stævner. Åbningsceremoni er lørdag morgen og der bliver spillet fodbold hele lørdag og til søndag eftermiddag, hvor vi slutter af med en kæmpe afslutnings fest, hvor alle børn bliver hyldet som vindere af vores fælleds lidenskab fodbold. Vi forventer at alle hold bliver til dette, da det er konceptet at alle drenge bliver samlet med alle deres pokaler hævet i vejret og 10 guldglimer kanoner bliver skudt ud over dem, hvorved at de alle går derfra med en følelse af være vindere af en positiv oplevelse.

24 SPORT INDOOR LIGA CUP spilles over en hel weekend Den 08-09 jan. 2022.  Vi har overnatning klar til spillere, trænere og forældre fra hele landet i skoler tæt på Fredericia Idrætscenter. Alle klubber får egen Klasseværelser. Der er mulighed for indkvartering indenfor gåafstand af hallerne. Vær opmærksom på at vi skal have besked så hurtigt som muligt hvis man kommer i bus eller tog og derfor ikke kan transportere drengene rundt selv og derfor bør indkvarteres i en skole i gåafstand. Først til mølle, men vi giver som udgangspunkt A pakke holdene skolerne i gåafstand, da de har flest transporter. Der vil naturligvis også være bespisning med i prisen, for de hold, der overnatter. Morgenmaden vil foregå på de fleste skoler, så man spiser morgenmad på den skole man overnatter på, og middagsmad og aftensmad vil foregå i en hal i gåafstand fra hallerne. Vi starter 24 SPORT INDOOR LIGA CUP med åbningsceremoni og holdpræsentation, så alle hold bliver hyldet og præsenteret for publikum og hinanden. Vi har DBU dommere på alle kampe.

OBS BLIV MEDLEM AF "INDOOR LIGA CUP" PÅ FACEBOOK. HVOR DER VIL VÆRE OPSLAG, STORIES, BILLEDER OG VIDEOER UNDER SELVE STÆVNET

-   Vi forventer at alle bliver til finalerne og det efterfølgende finale show, hvor alle børn bliver hyldet. Hvis man vil hurtigt hjem, skal man ikke tilmelde sig dette stævne. Vi forventer at trænere, der tilmelder sig dette stævne, orienterer forældrene om at alle bliver til det store finale show, da det er fundamentet I vores stævne.

-       Vi forventer, at man overholder fairplay reglerne og at både trænere, forældre og børn kun kommer med positive tilråb.

-       Lørdag aften har vi normalt lejet varmvands badelandet samt livreddere, MEN OM VI MÅ PGA COVID-19, ved vi ikke endnu.

-       I første omgang max. 2 hold per række per klub for at få så mange klubber med som muligt.

De hold, der vælger at overnatte (Pakke A og B) hold har fortrinsret til stævnet, de hold, der ikke overnatter (pakke C hold) kommer på venteliste og kommer selvfølgelig med hvis der er plads. Dette har vi valgt at gøre af den årsag, at en af hjørnestenene i vores koncept altid har været at skabe et bredt netværk blandt børnene og voksne på tværs af landet.

Det er med stor glæde, at Fredericia KFUM og Dalum If kan invitere jeres klub til 24 SPORT INDOOR LIGA CUP 2022. Vi glæder os til at se jer igen til dem der har været med før og glæder os til at se nye ansigter og sammen være med til at skabe et brag af en fodboldsfest.

Dato:

8-9 jan. 2022

Sted:

Fredericia Idræts Center

Adresse:

Vester Ringvej 100, 7000 Fredericia

Tilmeldingsfrist:

1 dec. 2021 eller til stævnet er fyldt op— på staevner.dk.

Kontaktperson vedr. INDOOR LIGA CUP:

Lars Henriksen 24597658, Dalumligacup@gmail.com eller

Jesper Madsen, mobil 40 10 56 56, e-mail jesper.madsen07@gmail.com

Spilform og holdstørrelse:

5 vs. 5 med målmand på alm indendørs baner, Max en kvartals spiller pr hold. Dvs. kun en spiller per hold født før årgangen. Ingen max antal spillere per hold, da vi ikke anser det for en sportslig fordel. Fremvisning af legimitation skal fremvises hvis forespørges af stævne ledelse. Overtrædelse af regler vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra stævnet. Alle hold med spillere, der er født før årgang 2007 skal søge om dispensation til stævneledelsen min en uge før stævnet.

TURNERINGSFORM 24 SPORT INDOOR LIGA CUP afvikles efter gældende indendørs regler for DBU Jylland U8 og U9- med undtagelse af at målmanden ikke må tage den op i hænderne hvis en medspiller spiller den tilbage med forsæt. Bander anses som medspiller.

5x5. Holdene starter i indledende puljer, så vidt muligt blandet så hver landsdel er repræsenteret i hver pulje. Herefter vil der blive spillet mellempulje og efterfølgende placeringskampe-slutspil, hvor alle holdene deltager, så alle for så jævnbyrdige kampe som muligt. Alle hold vil således spiller ca. 10 kampe af min 7-8 min varighed over de 2 dage. BC-niveau kommer til at forgå på den måde, at de starter i B/C turneringen, og efter indledende puljer, vil de blive delt op I hver deres separate stævne. Dog med det forbehold at der er minimum 32 tilmeldte hold I BC-gruppen. Under 32 hold bliver det kun en B række.

Det endelige detaljerede kampprogram og regelsæt udsendes senest den 31.dec. Der vil komme mere info hen af vejen.

PRISER

HOLDGEBYR

Holdgebyr er kr. 900,- pr. tilmeldt hold.

DELTAGERGEBYR

Pris pr. deltager både børn og voksne (trænere og forældre) Alle er velkommen til at overnatte og spise med.

Pakke Overnatning Måltider Pris
A Fredag til søndag (2 stk.) Fredag aften til søndag middag (6 stk.) 495,-
B Lørdag til søndag (1 stk.) Lørdag middag til søndag middag (4 stk.) 395,-
C Ingen Ingen 200,-

BETALINGSFRISTER

Holdgebyr: 15/11-2021 Vi sender dog ikke fakturaer ud, før vi er 100 % sikker på af stævnet kan afvikles

Deltagergebyr: 01/12-2021 Vi sender dog ikke fakturaer ud, før vi er 100 % sikker på at stævnet kan afvikles

Priser

Holdgebyr 900kr. (er bindende efter tilmeldingsfrist er udløbet og vil ikke blive tilbagebetalt)

Pris pr deltager både børn og voksne (trænere og forældre) Alle er velkommen til at overnatte og spise med. (er bindende efter tilmeldingsfrist er udløbet og vil ikke blive tilbagebetalt)

Overnatning fredag til søndag og mad fredag aften til middag søndag 495 kr. per deltager (6 måltider og 2 overnatninger) Pakke A

Overnatning lørdag til søndag og mad lørdag middag til søndag middag 395 kr. per deltager (4 måltider og 1 overnatning) Pakke B

Ingen overnatning, mad og badeland 200kr Pakke C

Hvilken pakke man vil have og hvor mange antal overnattende man kommer, skal underrettes stævne ledelse senest d. 01/12-2021.

Alle priser og gebyrer er bindende. Ved aflysning bliver de ikke tilbagebetalt.

Forventet program (forbehold for ændringer)

Fredag

17.00-21.00 Check ind skoler

18.00-20.00 Aftensmad

Lørdag

07.30-09.00: Morgenmad

08.00-09.00: check ind på skoler

09.00-09.45: Indmarch og Klubpræsentation

11.00-14.00: Frokost i hallen10.00-17.00: Indledende puljer og mellem puljer

17.00-19.00: Aftensmad for overnattende hold

18.30-20.30: Badeland åbent for overnattende gæster (kan evt. blive aflyst pga Covid-19 )

Søndag

07.00-09.00: Morgenmad

07.00-11.00: udcheckning skoler

08.00-15.00: finale puljer og placerings kampe min 6 kampe pr hold

15.10-15.30: De 2 Finaler i henholdsvis A og B/C niveau (alle ser med)15.30-16.15: Præmie overrækkelse

Program Tider og turneringsform tilpasses i forhold til antal tilmeldte hold i de 4 turneringer og er ikke fastlagt. Vi tager forbehold for at lægger niveauer sammen, hvis der ikke er tilmeldte hold nok til at lave det optimale stævneformat.

For tilmelding til overnatning vil der blive udsendt en mail via procup hvor man kan tilmelde hvilke pakke man vælger og hvor mange man bliver

Force majeure

Vi gør opmærksom på at vi ikke tilbage betaler hold- eller deltager gebyr I tilfælde af en ekstraordinær situation, som vi ikke har kontrol over, som f eks krig, terror, pandemi, eller vejrmæssige forhold, som umuliggør at stævnet bliver gennemført. Force majeure er en hændelse, man ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges. Og som vi, derfor bliver nødsaget til at støtte os til I sådanne ekstraordinære tilfælde, i tilfælde af vi allerede har købt pokaler, præmier, mad og logi og andet.

Vær opmærksom på at badelandet har et max antal deltagere på 350 gæster per gang, så derfor kan vi ikke garanterer at alle kommer i badevand.

VIGTIG!!

For at holde fast i vores koncept omkring fælledskab og oplevelse for spillerne, forventer vi at I bliver til det store finaleshow om søndagen, da alle børn bliver hyldet. Hvis man ikke vil vente, skal man ikke tilmelde sig vores stævne. Og husk at hvis man ikke betaler holdgebyr eller afmelder sig stævnet inden 15 Nov. 2021 mister man sin plads og man får ikke refunderet sit holdgebyr, hvis man ikke har afmeldt sig rettidigt.

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U8A Mixed A 5 900 Lørdag og Søndag 26 0
U8BC Mixed BC 5 900 Lørdag og Søndag 28 2
U9A Mixed A 5 900 Lørdag og Søndag 38 2
U9BC Mixed BC 5 900 Lørdag og Søndag 50 6

Signup to tournament

If you organisation is missing in the above list, please enter you organisationname below.
Organisation missing?

Signetud teams

U8A 16 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Hornbæk SF A
Middelfart mg&bk A A
Munkebo A Munkebo
MB Solutions A
KB 2 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
KB 1 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
HIF 1 A Hvidovre IF Logo Hvidovre IF
AB Tårnby 1 A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Bredballe A1 A Bredballe IF Logo Bredballe IF
Bredballe A2 A Bredballe IF Logo Bredballe IF
KB Falk A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
SSF1 A Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
FCM Guldminen A FC Midtjylland Logo FC Midtjylland
Dalum IF 2 A Dalum
DB 1 A Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
Dalum IF 1 A Dalum IF Logo Dalum IF

U8BC 20 confirmend signups, 2 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Fredericia KFUM 2 C Fredericia Kfum
Solrød FC C Solrød Fc
SIFolinos Silkeborg IF Logo Silkeborg IF
KB 1 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Seest Boldklub U8 B Seest Boldklub
SSF2 C Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
Slagelse B&I B Slagelse BK&IF Logo Slagelse BK&IF
Næsbjerg RUI B Næsbjerg Rousthøje ungdoms og idrætsforening Logo Næsbjerg Rousthøje ungdoms og idrætsforening
Fredericia KFUM 1 C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Fredericia FF B Fredericia forenede Fodboldklubber Logo Fredericia forenede Fodboldklubber
AB Tårnby 2 B Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Middelfart G&BK U8-1 B
Vallensbæk IF
KB U8 Q3/4 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Dalum IF 3 Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF 4 B Dalum IF Logo Dalum IF
DB 2 B Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
Db 3 C Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
SFB1 B Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
SFB2 C Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber

U9A 24 confirmend signups, 2 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
SIFolinos A Silkeborg IF Logo Silkeborg IF
Lyngby Boldklub A Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
Sønderris A Sønderris Sports klub Logo Sønderris Sports klub
Hvidovre IF 1 A Hvidovre If
Skjold Hvid A Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Skjold Rød A Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Kolding B A
Hover If A
BBB 1 A Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
Ringsted IF A Ringsted IF Logo Ringsted IF
KB Løver 1 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
KB Løver 2 Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
FA2000
Kolding IF A Kolding IF Logo Kolding IF
HVB C Himmelev-Veddelev Boldklub Logo Himmelev-Veddelev Boldklub
Ebberup IF A
Vejle A Vejle
Taastrup FC A Taastrup FC Logo Taastrup FC
Dalum IF 2 Dalum IF Logo Dalum IF
Dream Team SB2013 A Sønderborg Boldklub
Dalum IF 1 Dalum IF Logo Dalum IF
FCM Guldminen A FC Midtjylland Logo FC Midtjylland
Kb A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Rosenhøj BK 1 A Rosenhøj BK Logo Rosenhøj BK

U9BC 39 confirmend signups, 6 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Jerne B Jerne IF Logo Jerne IF
Glostrup (GFK) B Glostrup
SIFolinos RØD B Silkeborg IF Logo Silkeborg IF
SIFolinos HVID C Silkeborg IF Logo Silkeborg IF
Sønderris C Sønderris
Fæstningsbyens Flotteste Fodboldspillere B Fredericia forenede Fodboldklubber Logo Fredericia forenede Fodboldklubber
Fæstningsbyens Friske Fodboldspillere B Fredericia forenede Fodboldklubber Logo Fredericia forenede Fodboldklubber
Hvidovre IF 2 B Hvidovre If
HVB C Himmelev-Veddelev Boldklub Logo Himmelev-Veddelev Boldklub
B1909 B B1909
Skjold Rød B Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Skjold Hvid B Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Vanløse Blå C Vanløse IF Logo Vanløse IF
Fredericia KFUM 1 C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Fredericia KFUM 2 C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Vejle Boldklub U10 piger B Vejle Boldklub
BBB 2 C Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
TPI 1 B
TPI 2 B
KB Løver 3 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
KB Løver 4 C Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Dragør boldklub 3 C Dragør Boldklub
Lyngby Boldklub B Lyngby Boldklub
Lyngby Boldklub C Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
Taastrup FC Taastrup FC Logo Taastrup FC
IF Alliancen
B73 Slagelse B B73 Slagelse
Dalum IF 1 Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF 2 Dalum IF Logo Dalum IF
Dragør boldklub 2 C Dragør Boldklub
Hover if C Hover If
Hatting-Torsted 1 B Hatting - Torsted Fodboldungdom Logo Hatting - Torsted Fodboldungdom
Bøgely Reunited B
Kb Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Værløse Boldklub B Værløse Bk.
Værløse Boldklub Værløse Bk.
Dragør Boldklub B Dragør Boldklub
Rosenhøj BK 1 B Rosenhøj BK Logo Rosenhøj BK
Hirtshals Boldklub

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
8. - January 9 2022
Last signup
Friday, January 7, 2022

Organisation
No Club
Place
Fredericia Idræts Center
Address
Vester Ringvej 100
Postalcode
7000
City
Fredericia
Sport
Soccer
Type
Unknown

Organisermail
dalumligacup@gmail.com
24 SPORT INDOOR LIGA CUP 2022 map

Tournament overview