McDonalds Liga Cup 2023

Dalum Liga Cup et af europas største stævner for 2 årgange. 128 hold kun fra årgang 2013 og 2014. Pokaler til alle børn uanset placering og række.

Så er tiden kommet til at årgang 2013 og 2014 samles til fodboldfest i midten af Danmark, i eventyrs byen Odense. Vi spiller om de store pokaler for både A niveau, B og C niveau. DALUM LIGA CUP bliver spillet over en hel weekend i uge 24. Der bliver spillet fodbold intens både lørdag og søndag. Vi har overnatning klar til spillere, trænere og forældre fra hele landet i skoler I kort køreafstand fra Dalum stadion. Der vil naturligvis også være bespisning med i prisen, for de hold, der overnatter.

Orientering: Der vil være færre hold, som kan overnatte I gå afstand, da vi har mistet sosu skolen, tæt på stævneområdet, da den er lukket og solgt. Så desværre vil der være langt færre hold, der kan sove I gåafstand til stævnet. Derfor vil det være Pakke A hold, der vil blive tildelt en sådan plads. Husk at kontakte stævneledelsen hurtigst muligt, hvis I skal med bus eller tog, så vi kan reservere en plads til jer. Så man skal forvente at have køretøjer nok med til at kunne kører spillerne til og fra stævnet. Køretid er dog begrænset, da skolen længst væk er 8 km fra stævne området.

DALUM LIGA CUP spilles i naturskønne omgivelser på og tæt ved Dalum Stadions opvisningsbane og Odense Ådal. Dalum er et byområde i Odense, tæt på motorvejen og med gode busforbindelser til Odense Banegård. Vi gør ikke blot meget ud af det fodboldmæssige, men omgivelserne og den gode oplevelsen skal også være i top. Med andre ord DALUM LIGA CUP er en fodbold fest med fællesskabet i centrum og en mulighed for børn, forældre og trænere at skabe netværk og kontakter på tværs af Danmark. Tilmeld jer ”Årgang 2013 – fodbold i DK” , og ”Årgang 2014 – fodbold i DK”  facebook gruppen. Og facebook gruppen “Dalum liga cup”

Der vil være gode muligheder for at købe god mad og drikke på pladsen for de hold, der ikke overnatter. Vi starter DALUM LIGA CUP med indmarch og holdpræsentation, så alle hold bliver hyldet og præsenteret for publikum og hinanden.

- Vi forventer at alle bliver til finalerne og det efterfølgende finale show, hvor alle børn bliver hyldet. Hvis man vil hurtigt hjem, skal man ikke tilmelde sig dette stævne. Vi forventer at trænere, der tilmelder sig dette stævne, orienterer forældrene om at alle bliver til det store finale show, da det er fundamentet I vores stævne.

- Vi forventer, at man overholder fairplay reglerne og at både trænere, forældre, kun kommer med positive tilråb

PRAKTISK INFO

Det er med stor glæde, at Dalum IF inviterer jeres klub til Dalum Liga Cup den 17 juni – 18 juni 2023. Det vil glæde os at se jer til et af Europas største stævner for 2 årgange.  Vi har plads til i alt 128 hold I U9 og U10 årgangene. Vi spiller igen om den store Klub Pokal for både A, B og C niveau.

BC niveau kommer til at forgå på den måde, at de starte i blandet B/C turneringen, og efter indledende puljer, vil de blive delt op I hver deres separate stævne. Dog med det forbehold at der er minimum 32 tilmeldte hold I BC gruppen. Under 32 hold bliver det kun en B række.

DATO:

17 juni- 18 juni 2022

STED:

Dalum IF’s baner på Dalumgaards Allé

ADRESSE:

Dalumgaards Allé, 5250 Odense SV.

TILMELDINGSFRIST:

D. 17. april 2023 eller til stævnet er fyldt op.

Er holdgebyret ikke betalt inden d. 17 april bliver holdet afmeldt og sat på venteliste. Man mister altså sin plads til stævnet.

KONTAKTPERSONER VEDR. DALUM LIGA CUP:

Navn: Telefon: E-mail:
Lars Henriksen +45 22 12 16 46 dalumligacup@gmail.com
Jesper Madsen +45 40 10 56 56 jesper.madsen07@gmail.com

SPILFORM OG HOLDSTØRRELSE:

U10

7 vs.7 på græsbane ca 35mx55m. Man må tage lige så mange spillere med pr. hold som man vil, da vi ikke ser det som en sportslig fordel. Max en kvartals spiller pr hold. Dvs. kun en spiller pr. hold født før 2013. Fremvisning af legimitation skal fremvises hvis forespørges af stævne ledelse. Overtrædelse af regler vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra stævnet.

5 vs. 5 på græsbane. Vi spiller på almindelige 5 mands baner. Man må tage ligeså mange spillere med per hold som man vil , da vi ikke ser det som en sportslig fordel. Max en kvartals spiller pr hold. Dvs. kun en spiller pr. hold født før 2014. Fremvisning af legimitation skal fremvises hvis forespørges af stævne ledelse. Overtrædelse af regler vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra stævnet.

TURNERINGSFORM DALUM LIGA CUP

Holdene starter i indledende puljer, så vidt muligt blandet så hver landsdel er repræsenteret i hver pulje. Herefter vil der blive spillet mellempulje og efterfølgende placeringskampe-slutspil, hvor alle holdene deltager, så alle får så jævnbyrdige kampe som muligt. Alle hold vil således spille mellem 10-12 kampe af ca. 15 min varighed for U9 og 20 min varighed for U10 over de 2 dage. Der kan være forskel på de 2 stævner i A niveau og B/C niveau med hensyn til mængden af kampe og turneringsform. Præmierne er de samme til de 3 stævner i hver årgang.

Det endelige kampprogram og regelsæt udsendes senest den 10. juni 2023.

PRISER

HOLDGEBYR

Holdgebyr er kr. 950,- pr. tilmeldt hold.

DELTAGERGEBYR

Pris pr. deltager både børn og voksne (trænere og forældre) Alle er velkommen til at overnatte og spise med.

Pakke Overnatning Måltider Pris
A Fredag til søndag (2 stk.) Fredag aften til søndag middag (6 stk.) 595,-
B Lørdag til søndag (1 stk.) Lørdag middag til søndag middag (4 stk.) 495,-
C Ingen Ingen 275,-

BETALINGSFRISTER

Holdgebyr: 17/4-2023

Deltagergebyr: 14/5-2022

Tilmelding er bindende efter tilmeldingsfrister er udløbet og man vil blive opkrævet holdgebyret om man kommer eller ej.

Det samme er gældende for deltagergebyr, såfremt vi har bestilt mad og diverse.

Hvilken pakke man vil have og hvor mange antal overnattende man kommer, skal underrettes stævne ledelse senest d. 14 maj 2023. (hellere tilmelde et minimum til at starte med, man kan altid eftertilmelde) Dem der kommer med tog og ikke har egen transport vil overnatte i gå afstand fra hallen og spillested, skal informere dette ved tilmelding (begrænset antal pladser og kun for A pakke hold). Hold der kommer i egen transport vil blive indkvarteret i skoler max 8 km fra banerne og bespisning. Frokost vil blive udleveret ved banerne, så det kun er transport til og fra stævnet før og efter selve kampene.

VIGTIG!!

For at holde fast i vores koncept omkring fælledskab og oplevelse for spillerne, forventer vi at I bliver til det store finaleshow om søndagen, da alle børn bliver hyldet. Hvis man ikke vil vente, skal man ikke tilmelde sig vores stævne. Og husk at hvis man ikke betaler holdgebyr eller afmelder sig stævnet inden d. 17 april 2023 mister man sin plads og man får ikke refunderet sit holdgebyr, hvis man ikke har afmeldt sig rettidigt.

Tilmelding til de forskellige deltager pakke vil I få nærmere info om, når vi nærmer os tilmeldingsfristen d. 14 maj

Program Tider og turneringsform tilpasses i forhold til antal tilmeldte hold i de 2-3 turneringer i årgangene og er ikke fastlagt

Forventet program(med forbehold for ændringer)

Fredag

17.00-21.00: Check ind skoler

17.30-20.00: Aftensmad

Lørdag

07.00-08.30: Morgenmad

09.00-09.45: Indmarch og Klubpræsentation

10.00-18.00: Kampe

17.30-19.30: Aftensmad for overnattende hold

Søndag

07.00-08.30: Morgenmad

08.00-15.00: Kampe

15.00-16.00: Finaler i henholdsvis A og B/C niveau (alle ser med)

16.00-16.45: Præmie overrækkelse

Force majeure

Vi gør opmærksom på at vi ikke tilbage betaler hold- eller deltager gebyr I tilfælde af en ekstraordinær situation, som vi ikke har kontrol over, som f eks krig, terror eller vejrmæssige forhold, som umuliggør at stævnet bliver gennemført. Force majeure er en hændelse, man ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges. Og som vi, derfor bliver nødsaget til at støtte os til I sådanne ekstraordinære tilfælde, da vi allerede har købt pokaler, præmier, mad og logi og andet.

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U9 A Mixed A 5 950 Lørdag og Søndag 31 0
U9 BC Mixed BC 5 950 Lørdag og Søndag 38 1
U10 A Mixed A 7 950 Lørdag og Søndag 26 0
U10 BC Mixed BC 7 950 Lørdag og Søndag 21 4

Signup to tournament

If you organisation is missing in the above list, please enter you organisationname below.
Organisation missing?

Signetud teams

U9 A 20 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Munkebo A Munkebo Boldklub Logo Munkebo Boldklub
Skjold Rød A Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
RB 1906 A Roskilde BK af 1906 Logo Roskilde BK af 1906
SFB A Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
Næsby A A Næsby Boldklub Logo Næsby Boldklub
FC København A FC København Logo FC København
MG & BK blå A Middelfart G & BK Logo Middelfart G & BK
B.93 blå A Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
Hundige bk A Hundige Boldklub Logo Hundige Boldklub
Bredballe blå A Bredballe IF Logo Bredballe IF
Dalum IF A Dalum IF Logo Dalum IF
Frederiksberg boldklub A Frederiksberg Boldklub Logo Frederiksberg Boldklub
BK Friheden A Boldklubben Friheden Logo Boldklubben Friheden
Young Guns A Young Guns
AGF A Århus GF Logo Århus GF
Bk frem A Boldklubben FREM Logo Boldklubben FREM
Solrød FC A Solrød FC Logo Solrød FC
Greve Hvid A A Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
Ebberup IF A Ebberup IF Logo Ebberup IF
Marienlyst A Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst

U9 BC 24 confirmend signups, 1 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Blå B Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
Hvid B Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
Marienlyst (u8) C Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
Skjold Hvid B Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Skjold sort C Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
SFB C Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
Kuu B Korup-Ubberud Ungdom Logo Korup-Ubberud Ungdom
Kuu C Korup-Ubberud Ungdom Logo Korup-Ubberud Ungdom
Næsby B B Næsby Boldklub Logo Næsby Boldklub
Hedensted IF 1 B Hedensted IF Logo Hedensted IF
Hedensted IF 2 C Hedensted IF Logo Hedensted IF
MG & BK hvid C Middelfart G & BK Logo Middelfart G & BK
Hundige bk B Hundige Boldklub Logo Hundige Boldklub
B1909 B Boldklubben af 1909 Logo Boldklubben af 1909
Dalum IF 2 B Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF 3 B Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF 4 C Dalum IF Logo Dalum IF
Skjold Blå C Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Rudkøbing boldklub C Rudkøbing Boldklub Logo Rudkøbing Boldklub
BK Friheden 2 C Boldklubben Friheden Logo Boldklubben Friheden
AGF B Århus GF Logo Århus GF
BK Frem B København Sv
Solrød FC B Solrød FC Logo Solrød FC
Greve Hvid B B Greve Fodbold Logo Greve Fodbold

U10 A 16 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Islev A Islev Boldklub Logo Islev Boldklub
Hover if A Hover if Logo Hover if
BBB A Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
Esbjerg A
Rosenhøj Rosenhøj BK Logo Rosenhøj BK
AGF A Århus GF Logo Århus GF
Dalum IF A Dalum IF Logo Dalum IF
Hik A Hellerup Idræts Klub Logo Hellerup Idræts Klub
Roskilde boldklub A Roskilde BK af 1906 Logo Roskilde BK af 1906
LSF A Ledøje-Smørum Fodbold Logo Ledøje-Smørum Fodbold
Ringsted A Ringsted IF Logo Ringsted IF
Skjold A Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Skjold Birkerød A Skjold Birkerød Fodbold Logo Skjold Birkerød Fodbold
B93 A Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
FA 2000 A FA 2000 Logo FA 2000
Stenløse BK A Stenløse BK Logo Stenløse BK

U10 BC 12 confirmend signups, 4 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Jerne B Jerne IF Logo Jerne IF
Dalum IF Sort B Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF Rød B Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF Hvid C Dalum IF Logo Dalum IF
BBB B Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
Sønderborg Lions
Skjold B Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Skjold B Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Skjold Birkerød C Skjold Birkerød Fodbold Logo Skjold Birkerød Fodbold
HIK T2 Hellerup Idræts Klub Logo Hellerup Idræts Klub
FA 2000 B FA 2000 Logo FA 2000
Herfølge BK B Herfølge Boldklub Logo Herfølge Boldklub

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
17. - June 18
Last signup
Friday, June 16, 2023

Organisation
No Club
Place
Dalum IF
Address
Dalumgaards Alle
Postalcode
5250
City
Odense SV
Sport
Soccer
Type
Unknown

Organisermail
dalumligacup@gmail.com
McDonalds Liga Cup 2023 map

Tournament overview