B1909 Combi Cup U14

B1909 Combi Cup udvides efter 5 meget velafviklede stævner for de mindre årgange, så det populære stævne nu også afvikles for U14-årgangen (årgang 2000). Stævnet afvikles efter et unikt koncept, som er tænkt som Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante opstartsstævne. Combi Cup betyder nemlig, at dit hold deltager i flere aktiviteter og fodboldturneringer på én gang, forstået på den måde, at spillerne hele tiden har noget at se frem til.
 

B1909 Combi Cup afholdes som beskrevet for U14. Det vil sige for spillere født i 2000. Der er tale om et A-stævne for nogle af Danmarks bedste hold. Turneringen foregår fra fredag den 8. november 2013 til søndag den 10. november 2013. Spillesteder og indkvartering ligger i umiddelbar nærhed i B1909's anlæg.


Sportsligt afvikles stævnet over tre dage, hvor dit hold deltager i inde-turneringen halvdelen af tiden, samt udendørs på én af Danmarks mest velplejede kunstgræsbaner i den anden halvdel. Der er mulighed for deltagelse af 16 spillere pr. hold ved stævnet, som har plads til 8 deltagende hold. Ved inde-turneringen opdeles dit hold i tre hold. Dette giver en inde-turnering med 24 deltagende hold.


Socialt sker der en masse. På skolen kan deltagerne spille bl.a. bordtennis og bordfodbold og ellers nyde lidt uforpligtende samvær, og skabe relationer på tværs af klubberne.
Lørdag aften er der lederaften, hvor de voksne kan nyde noget godt til gane og hals, mens fodboldsnakken med garanti flyder.


Vi tilstræber at skabe de bedst mulige rammer for weekenden, både på og udenfor banen. Udover ovennævnte, udgiver vi også et stort stævnemagasin, krydret med fodboldartikler og præsentation af de deltagende hold. I forbindelse med finalekampene i inde-turneringen, vil alle målscorere blive nævnt i højtalerne, ligesom der vil være gjort noget ekstra ud af stemningen i forbindelse med finalekampene.


Nedenstående priser inkluderer deltagelse i begge turneringer, fuld forplejning, overnatning og alle aktiviteter hele weekenden. For ledere er lørdagens lederaften naturligvis gratis, inkl. mad og øl/vin/vand.


Holdgebyr
Kr. 1.000,-


Deltagergebyr for ledere og spillere (max. 16 spillere)
Kr. 450,- pr. person


Betalingsfrister
Holdgebyr skal indbetales ved tilmelding og senest torsdag den 10. oktober 2013 samtidig med sidste frist for tilmelding.
Samlet deltagergebyr skal indbetales senest torsdag den 24. oktober 2013.
Alle indbetalinger foregår via Arbejdernes Landsbank, på kontonummer:
5389-0315557 (Husk at oplyse klub & årgang)

 

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U14 Mixed 16 1000 7 0

Signetud teams

U14 4 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club
Frederikssund FB A Frederikssund Forenede Boldklubber Logo Frederikssund Forenede Boldklubber
BK FREM A Boldklubben FREM Logo Boldklubben FREM
B1909 A Boldklubben af 1909 Logo Boldklubben af 1909
HEI A Hjortshøj Egaa IF Logo Hjortshøj Egaa IF

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
8. - November 10 2013

Organisation
Boldklubben af 1909
Place
B1909
Address
Gillestedvej 12
Postalcode
5240
City
Odense
Sport
Soccer
Type
Unknown
B1909 Combi Cup U14 map

Tournament overview