Driving Academy Cup

DRIVING ACADEMY CUP 2015

I år bliver startskuddet til forhåbentlig en mange årig tradition i Otterup Hallen, hvor der vil blive afholdt DRIVING ACADEMY CUP d. 27. December for herre senior. Stævnet vil blive afviklet fra 13 til ca. 18.30. Der forventes en deltagelse af 20-30 hold af 4-5 spillere, så en 4-5 puljer med efterfølgende krydskampe blandt puljernes 2’ere, og til sidst en finalepulje på 6 hold. Vi kan garantere alle deltagende hold minimum 4 kampe, og rig mulighed for at gå derfra med en dejlig pose af godter og lækkerier fra vores mange sponsorer.

Vi ønsker at tiltrække tilskuere, venner og familie, og vil derfor sørge for en fremragende stemning i hallen, dette med musik ved scoringer, veloplagte speakers og selvfølgelig en LAANG række spurtpræmier for gode mål og redninger eller de største afbrændere og bommerter. Der er selvfølgelig lavet en aftale med tilhørende cafeteria, så der vil være rig mulighed for at købe mad og drikkelse, foruden de mange præmier der vindes undervejs i stævnet.

Der er som sagt en masse spurtpræmier gennem hele stævnet, og eventuelt trøstepræmier til det dårligste hold i hver pulje. Ellers er der præmier til alle hold der kommer i finalepuljen:

1. præmie - 3000 kr. Kontant + Sponsorpræmie
2. præmie - 1500 kr. Kontant + Sponsorpræmie
3. præmie - 500 kr. Kontant + Sponsorpræmie
4. præmie - Sponsorpræmie
5. præmie - Sponsorpræmie
6. præmie - Sponsorpræmie

OBS! Stævnet er ligeledes et certificeret GPM Challenger 2000 stævne, så point for placering vil ligeledes indgå i den samlede GPM stilling – Se nærmere på Indefodbold.dk

Tilmeldingsgebyret er 400 kr., og tilmelding foregår via email på Patrick.ht1991@gmail.com, hvor holdnavn og kontaktperson oplyses, MEN tilmeldingen er dog ikke gældende før tilmeldingsgebyret er betalt på følgende konto:
Reg.: 2066
Konto nr.: 0122 688 712

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
Herre Senior Mixed 5 400 Søndag eftermiddag 2 0

Signetud teams

Herre Senior 1 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Mulles kebabber

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
December 27 2015

Organisation
No Club
Place
Otterup Opvisningshallen
Address
Stadionvej 50
Postalcode
5450
City
Otterup
Sport
Soccer
Type
Indoor cup
Driving Academy Cup map

Tournament overview