Driving Academy Cup

DRIVING ACADEMY CUP 2016

I år er anden gang for afholdelse af et stort indendørs fodboldstævne i Otterup Hallen, hvor der vil blive afholdt DRIVING ACADEMY CUP d. 29. December for herre senior og dame senior. Stævnet vil blive afviklet fra 12 til ca. 20. Der forventes i herre senior en deltagelse af 24 hold af 4-5 spillere, så 4 herre senior puljer med efterfølgende krydskampe blandt puljernes 2’ere, og til sidst en finalepulje på 6 hold. Mens vi forventer en deltagelse af 8-10 hold ved dame senior, og her altså to puljer hvor 1 og 2 går videre til finalepuljen. Vi kan garantere alle deltagende hold minimum 4 kampe, og rig mulighed for at gå derfra med en dejlig pose af godter og lækkerier fra vores mange sponsorer.

Vi ønsker at tiltrække tilskuere, venner og familie, og vil derfor sørge for en fremragende stemning i hallen, dette med musik ved scoringer, veloplagte speakers og selvfølgelig en LAANG række spurtpræmier for gode mål og redninger eller de største afbrændere og bommerter. Der er selvfølgelig lavet en aftale med tilhørende cafeteria, så der vil være rig mulighed for at købe mad og drikkelse, foruden de mange præmier der vindes undervejs i stævnet. Som noget helt nyt i år, så vil det være muligt at oddse på kampene i samarbejde med 888sport.dk, så har man en favorit, er det nu muligt at tjene lidt penge på at disse måske også går hele vejen.

Der er som sagt en masse spurtpræmier gennem hele stævnet, og trøstepræmier til det dårligste hold i hver pulje. Ellers er der præmier til alle hold der kommer i finalepuljen:
1. præmie - 5000 kr. Kontant
2. præmie - 2000 kr. Kontant
3. præmie - 500 kr. Kontant
4. præmie - Sponsorpræmie
5. præmie - Sponsorpræmie
6. præmie - Sponsorpræmie

OBS! Stævnet er et certificeret GPM Challenger 5000 stævne, så point for placering vil ligeledes indgå i den samlede GPM stilling – Se nærmere på Indefodbold.dk

Tilmeldingsgebyret er 500 kr., og tilmelding foregår via email på Patrick.ht1991@gmail.com, hvor holdnavn og kontaktperson oplyses, eller her via Staevner.dk, MEN tilmeldingen er dog først gældende når betaling har fundet sted. Betalingen sker på følgende (husk holdnavn): reg.nr.: 2066 konto nr.: 0121069806

OBS! Præmierne er kun gældende for herre senior, hvor der i dame senior turneringen vil blive kæmpet om følgende præmier:
1. præmie - 750 kr. kontant
2. præmie - 250 kr. kontant
3. præmie - sponsorpræmier
4. præmie - sponsorpræmier
Ligeledes er tilmeldingsgebyret for et dame senior hold også kun 350 kr. og afviklingen af denne turnering vil umiddelbart foregå fra 12-14 ca.

Er der nogle spørgsmål eller andet, så er i velkomne til at kontakte mig på ovenstående mail.

Vi ses til en god dag i hyggen og fodboldens tegn, hvor vi står for stemning og spillerne for det polerede fodboldspil. På gensyn d. 29. December i Otterup Hallen.

Kan kontaktes på Patrick.ht1991@gmail.com

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
Herre Senior Mixed 6 500 4 0
Dame Senior Mixed 6 350 3 0

Signetud teams

Herre Senior 2 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club
Adios A
Ryslinge Boldklub B Ryslinge Boldklub Logo Ryslinge Boldklub

Dame Senior 1 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club
bilhusetTHYBO reunited A

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
December 29 2016

Organisation
No Club
Place
Otterup Opvisningshallen
Address
Stadionvej 50
Postalcode
5450
City
Otterup
Sport
Soccer
Type
Indoor cup
Driving Academy Cup map

Tournament overview