Young Guns Netværks Match årg 2008 Golden League

Velkommen til Golden League årgang 2008.

Golden League er et resultat af et holdsamarbejde mellem trupper, der alle har oplevet et behov for øget , iblandt engagerede trænere der alle ønsker at udvikle egne og modstanderens spillerematchning og ønsket om at være aktive i et årgangs relateret interessefællesskab imod det højest mulige for den enkelte.

DBU har påtaget sig ansvaret for at jeres turnering afvikles i de bedst mulige rammer, hvor der er plads til at skabe et kampmiljø, hvor indførelsen af hurtige rul mellem jeres puljer, efter tre kampe hurtigt vil generere bedst mulige match.

Young Guns er bindeleddet mellem DBU og de årgangsnetværk der kører og virkeligt fungerer for nuværende og tidligere Golden League deltagere.
Young Guns ønsker at jeres årgang ligeledes opnår et fællesskab på tværs af klubber, hold, trænere og spillere. Vi ønsker via fælles aktiviteter at opbygge en fælles forståelse for jeres årgangs totale potentiale.

Derfor ønsker vi at inviterer jer til et opstarts stævne for de 32 udvalgte hold. Hvor vi arrangerer et stævne der via seedede puljer hurtigt vil generere bedst mulige match i de efterfølgende placeringskampe.

En aktivitet hvor der vil være rig mulighed for at møde og opstarte dialog med ligesindede trænere.

Traditionen tro afholdes intromøde lørdag aften, hvor alle trænere og holdledere opfordres til at deltage. Der vil være indlæg fra deltagere fra de tidligere årgange (2005,2006,2007) omkring deres brug af netværket, derudover vil mødeledere og DBU gerne animere jer, klassens nye drenge og piger til at svinge taktstokken frem imod et forhåbentligt langt og udviklende samarbejde, med et mål for øje

”Vi vil stimulere og udvikle de bedste fodboldspillere”.

Stævnet afholdes i Gauerslund som med deres centrale placering og fine indkvarteringsforhold er oplagte til at byde jer velkommen til netværkets første fælles stævne.

Stævnet afvikles d. 23.09-24.09.2017

Der vil være muligt at tilmelde sig på dagsbillet eller med overnatning:

1. Dagsbillet, indeholder 6-7 kampe a 2 x 15 minutter – frokost og aftensmad om lørdagen og frokost om søndagen, såfremt denne løsning vælges, bedes trænere at blive til efter mødet om aftenen. Pris: 225,00 kr. pr. deltager.
2. Overnatning, indeholder 6-7 kampe a 2 x 15 min. – frokost og aftensmad, samt en tur i svømmehallen for drengene når de voksne er til møde og morgenmad og frokost om søndagen. Ved valg af denne løsning, skal der være en voksen til stede hos drengene under mødeaktiviteten. Pris: 395,00 kr. pr. deltager.

I bedes tilmelde jer via staevner

I bedes tilmelde i den række, hvor I formoder at jeres hold skal indplaceres, derved ønsker vi at opnå det bedst mulige seedede kampprogram, arrangøren tillader sig dog at tilpasse indplaceringer ud fra opnåede resultater ved de første runder af Golden League.

Betalingen bedes gennemført inden d. 30.08.2017 som ligeledes er sidste chance for at tilmelde hold til jeres første fælles aktivitet.


Ved spørgsmål er i mere end velkomne til at kontakte Young Guns på tlf.: 6048 3028
 

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
Golden League Mixed 5 1 0

Signetud teams

Golden League 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
23. - September 24 2017

Organisation
No Club
Place
Gauerslund IF
Address
Fælleshåbsvej 11
Postalcode
7080
City
Børkop
Sport
Soccer
Type
Unknown

Tournament overview