Driving Academy Cup

 

DRIVING ACADEMY CUP 2017

I år er tredje gang for afholdelse af stort indendørs fodboldstævne i Otterup Hallen, hvor der vil blive afholdt DRIVING ACADEMY CUP d. 30. December for herre senior. Stævnet vil blive afviklet fra 12 til ca. 19. Der forventes en deltagelse af 24 hold, så 4 herre senior puljer med efterfølgende krydskampe blandt puljernes 2’ere, og til sidst en finalepulje på 6 hold. Vi kan garantere alle deltagende hold minimum 4 kampe, og rig mulighed for at gå derfra med en dejlig pose af godter og lækkerier fra vores mange sponsorer.

Vi ønsker at tiltrække tilskuere, venner og familie, og vil derfor sørge for en fremragende stemning i hallen, dette med musik ved scoringer, veloplagte speakers og selvfølgelig en LAANG række spurtpræmier for gode mål og redninger eller de største afbrændere og bommerter. Der er selvfølgelig lavet en aftale med tilhørende cafeteria, så der vil være rig mulighed for at købe mad og drikkelse, foruden de mange præmier der vindes undervejs i stævnet. Ligesom sidste år, så vil det være muligt at spille odds på kampene i samarbejde med 888sport.dk, så har man en favorit, er det nu muligt at tjene lidt penge på at disse måske også går hele vejen.

Der er som sagt en masse spurtpræmier gennem hele stævnet, og trøstepræmier til det dårligste hold i hver pulje. Ellers er der præmier til alle hold der kommer i finalepuljen:
1. præmie - 5000 kr. Kontant
2. præmie - 2000 kr. Kontant
3. præmie - 500 kr. Kontant
4. præmie - Sponsorpræmie
5. præmie - Sponsorpræmie
6. præmie - Sponsorpræmie
OBS! Stævnet er et certificeret GPM Challenger 5000 stævne, så point for placering vil ligeledes indgå i den samlede GPM stilling – Se nærmere på Indefodbold.dk. Ligesom at rene fynske hold vil modtage rangliste point til Indoor League, og dermed få mulighed for at deltage i det fynske mesterskab senere på sæsonen.

Tilmeldingsgebyret er 600 kr., og tilmelding foregår via email på Patrick.ht1991@gmail.com, hvor holdnavn og kontaktperson oplyses, eller her via staevner.dk - MEN tilmeldingen er dog først gældende når betaling har fundet sted. Betalingen sker på følgende (husk holdnavn): reg.nr.: 2066 konto nr.: 0122688712

Er der nogle spørgsmål eller andet, så er i velkomne til at kontakte mig på ovenstående mail.
Vi ses til en god dag i hyggen og fodboldens tegn, hvor vi står for stemning og spillerne for det polerede fodboldspil. På gensyn d. 30. December i Otterup Hallen.
 

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
Herre Senior Mixed 6 600 Lørdag middag 1 0

Signetud teams

Herre Senior 1 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag middag

Teamname LVL Logo Club
Familien Petersen

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
December 30 2017

Organisation
No Club
Place
Otterup Opvisningshallen
Address
Stadionvej 50
Postalcode
5450
City
Otterup
Sport
Soccer
Type
Indoor cup
Driving Academy Cup map

Tournament overview