Dalum Liga Cup 2020

Dalum Liga Cup et af europas største stævner for for få årgange. 136 hold kun fra årgang 2011 og 2012. Pokaler til alle børn uanset placering og række.

Så er tiden kommet til at årgang 2011 og 2012 samles  til fodboldfest i midten af Danmark, i eventyrs byen Odense. Vi spiller om de store pokaler for både A niveau , B og C niveau. DALUM LIGA CUP bliver spillet over en hel weekend lige op til sommerferien i weekenden i uge 26. Der bliver spillet fodbold intens både lørdag og søndag. Vi har overnatning klar til spillere, trænere og forældre fra hele landet i skoler I kort køreafstand fra Dalum stadion. Der vil naturligvis også være bespisning med i prisen, for de hold, der overnatter.

Orientering: der vil være færre hold, som kan overnatte I gå afstand, da vi har mistet sosu skolen, tæt på stævneområdet, da den er lukket og solgt. Så desværre vil der være langt færre hold, der kan sove I gåafstand til stævnet. Derfor vil det være Pakke A hold, der vil blive tildelt en sådan plads. Husk at kontakte stævneledelsen hurtigst muligt, hvis I skal med bus eller tog, så vi kan reserverer en plads til jer. Så man skal forvente at have køretøjer nok med til at kunne kører spillerne til og fra stævnet. Køretid er dog begrænset, da skolen længst væk er 8 km fra stævne området.

DALUM LIGA CUP spilles i naturskønne omgivelser på og tæt ved Dalum Stadions opvisningsbane og Odense Ådal. Dalum er et byområde i Odense, tæt på motorvejen og med gode busforbindelser til Odense Banegård. Vi gør ikke blot meget ud af det fodboldmæssige, men omgivelserne og den gode oplevelsen skal også være i top. Med andre ord DALUM LIGA CUP er en fodbold fest med fællesskabet i centrum og en mulighed for børn, forældre og trænere at skabe netværk og kontakter på tværs af Danmark. Tilmeld jer ”Årgang 2011 – fodbold i DK” , og ”Årgang 2012 – fodbold i DK”  facebook gruppen. Og facebook gruppen “Mcdonalds liga cup”

Der vil være gode muligheder for at købe god mad og drikke på pladsen for de hold, der ikke overnatter. Vi starter DALUM LIGA CUP med indmarch og holdpræsentation, så alle hold bliver hyldet og præsenteret for publikum og hinanden.

- Vi forventer at alle bliver til finalerne og det efterfølgende finale show, hvor alle børn bliver hyldet. Hvis man vil hurtigt hjem, skal man ikke tilmelde sig dette stævne. Vi forventer at trænere, der tilmelde sig dette stævne, orienterer forældrene om at alle bliver til det store finale show, da det er fundamentet I vores stævne.

- Vi forventer, at man overholder fairplay reglerne og at både trænere, forældre, kun kommer med positive tilråb

PRAKTISK INFO

Det er med stor glæde, at Dalum IF inviterer jeres klub til Dalum Liga Cup den 26 juni – 28 juni 2020. Det vil glæde os at se jer til et af Europas største stævner for få årgange.  Vi har plads til ialt 136 hold I U8 og U9 årgangene. Vi spiller igen om den store Klub pokal for både A, B  og C niveau.

BC niveau kommer til at forgå på den måde, at de starte i B/C turneringen, og efter indledende puljer, vil de blive delt op I hver deres separate stævne. Dog med det forbehold at der er minimum 32 tilmeldte hold I BC gruppen. Under 32 hold bliver det kun en B række.

DATO:

26 juni- 28 juni 2020

STED:

Dalum IF’s baner ved vandtårnet

ADRESSE:

Dalumgaards Allé, 5250 Odense SV.

TILMELDINGSFRIST:

15. april 2020 eller til stævnet er fyldt op.

Er holdgebyret ikke betalt inden den 15 April bliver holdet afmeldt og sat på venteliste. Man mister altså sin plads til stævnet.

KONTAKTPERSONER VEDR. DALUM LIGA CUP:

Navn: Telefon: E-mail:
Lars Henriksen +45 24 59 76 58 dalumligacup@gmail.com
Jesper Madsen +45 40 10 56 56 jesper.madsen07@gmail.com

SPILFORM OG HOLDSTØRRELSE:

U9

7 vs.7 på græsbane ca 35mx55m. Vi spiller 7 mands, da vi har udenlandske hold med I turneringen. Man må tage ligeså mange spillere med per hold som man vil , da vi ikke ser det som en sportslig fordel. Max en kvartals spiller pr hold. Dvs. kun en spiller pr. hold født før 2011. Fremvisning af legimitation skal fremvises hvis forespørges af stævne ledelse. Overtrædelse af regler vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra stævnet.

U8

5 vs. 5 på græsbane. Vi spiller på almindelige 5 mands baner. Man må tage ligeså mange spillere med per hold som man vil , da vi ikke ser det som en sportslig fordel. Max en kvartals spiller pr hold. Dvs. kun en spiller pr. hold født før 2012. Fremvisning af legimitation skal fremvises hvis forespørges af stævne ledelse. Overtrædelse af regler vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra stævnet.

TURNERINGSFORM DALUM LIGA CUP

Holdene starter i indledende puljer, så vidt muligt blandet så hver landsdel er repræsenteret i hver pulje. Herefter vil der blive spillet mellempulje og efterfølgende placeringskampe-slutspil, hvor alle holdene deltager, så alle får så jævnbyrdige kampe som muligt. Alle hold vil således spille mellem 10-12 kampe af ca. 15-18 min varighed over de 2 dage. Der kan være forskel på de 2 stævner i A niveau og B/C niveau med hensyn til mængden af kampe og turneringsform. Præmierne er de samme til de 3 stævner I hver årgang.

Det endelige kampprogram og regelsæt udsendes senest den 16. juni 2020.

PRISER

HOLDGEBYR

Holdgebyr er kr. 950,- pr. tilmeldt hold.

DELTAGERGEBYR

Pris pr. deltager både børn og voksne (trænere og forældre) Alle er velkommen til at overnatte og spise med.

Pakke Overnatning Måltider Pris
A Fredag til søndag (2 stk.) Fredag aften til søndag middag (6 stk.) 495,-
B Lørdag til søndag (1 stk.) Lørdag middag til søndag middag (4 stk.) 395,-
C Ingen Ingen 200,-

BETALINGSFRISTER

Holdgebyr: 15/4-2020

Deltagergebyr: 15/5-2020

Tilmelding er bindende efter tilmeldingsfrister er udløbet og man vil blive opkrævet holdgebyret om man kommer eller ej.

Det samme er gældende for deltager gebyr, såfremt vi har bestilt mad og diverse.

Hvilken pakke man vil have og hvor mange antal overnattende man kommer, skal underrettes stævne ledelse senest d. 15 maj 2020. (hellere tilmelde et minimum til at starte med, man kan altid eftertilmelde)Dem der kommer med tog og ikke har egen transport vil overnatte i gå afstand fra hallen og spillested, skal informere dette ved tilmelding (begrænset antal pladser og kun for A pakke hold). Hold der kommer i egen transport vil blive indkvarteret i skoler max 8 km fra banerne og bespisning. Frokost vil blive udleveret ved banerne, så det kun er transport til og fra stævnet før og efter selve kampene.

VIGTIG!!

For at holde fast i vores koncept omkring fælledskab og oplevelse for spillerne, forventer vi at I bliver til det store finaleshow om søndagen, da alle børn bliver hyldet. Hvis man ikke vil vente, skal man ikke tilmelde sig vores stævne. Og husk at hvis man ikke betaler holdgebyr eller afmelder sig stævnet inden 15 april 2020 mister man sin plads og man får ikke refunderet sit holdgebyr, hvis man ikke har afmeldt sig rettidigt.

Tilmelding til de forskellige deltager pakke vil få nærmere info om dette, når vi nærmer os tilmeldingsfrist, 15 april.

Program Tider og turneringsform tilpasses i forhold til antal tilmeldte hold i de 2-3 turneringer I årgangen og er ikke fastlagt

Forventet program(med forbehold for ændringer)

Fredag

17.00-21.00: Check ind skoler

17.30-20.00: Aftensmad

Lørdag

07.00-09.30: Morgenmad

10.30-11.30: Indmarch og Klubpræsentation

11.45-13.45: Indledende puljer

13.45-15.00: Pause

15.00-18.30: Mellem puljer

17.00-19.30: Aftensmad I Dalum hallen for overnattende hold

Søndag

07.00-09.00: Morgenmad

08.00-11.00: Finale puljer

11.00-12.00: Pause

12.00-14.30: Slutspilskampe

14.30-15.15: De 2 Finaler i henholdsvis A og B/C niveau (alle ser med)

15.15-15.45: Præmie overrækkelse

Force majeure

Vi gør opmærksom på at vi ikke tilbage betaler hold- eller detager gebyr I tilfælde af en ekstraordinær situation, som vi ikke har kontrol over, som f eks krig, terror eller vejrmæssige forhold, som umuliggør at stævnet bliver gennemført. Force majeure er en hændelse, man ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges. Og som vi, derfor bliver nødsaget til at støtte os til I sådanne ekstraordinære tilfælde, da vi allerede har købt pokaler, præmier, mad og logi og andet.

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U8A Mixed A 5 950 Lørdag til Søndag 28 0
U8BC Mixed BC 5 950 Lørdag til Søndag 28 0
U9A Mixed A 7 950 Lørdag til Søndag 23 0
U9BC Mixed BC 7 950 Lørdag til Søndag 23 0

Signetud teams

U8A 20 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag til Søndag

Teamname LVL Logo Club
Hik A Hellerup Idræts Klub Logo Hellerup Idræts Klub
ØBG Silkeborg A ØBG Silkeborg Logo ØBG Silkeborg
Bredballe IF A Bredballe IF Logo Bredballe IF
Allerød FK A Allerød Fodbold Klub Logo Allerød Fodbold Klub
Roskilde KFUM blå A KFUMs Boldklub Roskilde Logo KFUMs Boldklub Roskilde
Fc nabo 1 A
BS72 Gul A Boldklubben Syd 1972 Logo Boldklubben Syd 1972
Hover IF A Hover if Logo Hover if
Farum bk A Farum
EFB A Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb
OB A Odense Boldklub Logo Odense Boldklub
OB 2 A Odense Boldklub Logo Odense Boldklub
Dragør Boldklub A Dragør Boldklub
Slagelse B&I A Slagelse BK&IF Logo Slagelse BK&IF
Aarup bk A Aarup Boldklub Logo Aarup Boldklub
GFA A Gentofte Fodbold Akademi Logo Gentofte Fodbold Akademi
B93 A A Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
Dalum 1 A Dalum IF Logo Dalum IF
Tigerne A Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Avarta A

U8BC 22 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag til Søndag

Teamname LVL Logo Club
Hik B Hellerup Idræts Klub Logo Hellerup Idræts Klub
GFA Gentofte Fodbold Akademi Logo Gentofte Fodbold Akademi
Vallensbæk IF B Vallensbæk IF 39 Logo Vallensbæk IF 39
Vallensbæk IF C Vallensbæk IF 39 Logo Vallensbæk IF 39
Bredballe IF B Bredballe IF Logo Bredballe IF
Allerød FK 1 B Allerød Fodbold Klub Logo Allerød Fodbold Klub
Allerød FK 2 B Allerød Fodbold Klub Logo Allerød Fodbold Klub
Køge Boldklub 1 B Køge Boldklub
Køge Boldklub 2 Køge Boldklub
Roskilde KFUM hvid KFUMs Boldklub Roskilde Logo KFUMs Boldklub Roskilde
Fc nabo 2 B
Fc nabo 3 C
BS72 Blå B Boldklubben Syd 1972 Logo Boldklubben Syd 1972
Hover IF B
NBU - Cameroun B Nørrebro United Logo Nørrebro United
EFB B Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb
B93 B1 B Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
B93 b2 B Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
Dalum 2 B Dalum IF Logo Dalum IF
Løverne C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Skanderborg 1 B Fc Skanderborg
Skanderborg 2 C Fc Skanderborg

U9A 18 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag til Søndag

Teamname LVL Logo Club
SfB Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
SfB Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
BSV af 2016 - 1 A
SB1 A Sanderum Boldklub Logo Sanderum Boldklub
TPI 1 A Tarup Paarup IF Logo Tarup Paarup IF
Marienlyst 1 A Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
Farum Boldklub A Farum Boldklub Logo Farum Boldklub
Dalum 1 A Dalum IF Logo Dalum IF
SSF1 Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
KB A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Kb løverne A Kb
Hik1 A Hik
Hik1 A Hik
PPJ Helsinki 1 A
PPJ Helsinki 2 A
Kastrup 1 A Kastrup Boldklub Logo Kastrup Boldklub
Farum BK A Farum Boldklub Logo Farum Boldklub
EfB A Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb

U9BC 19 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag til Søndag

Teamname LVL Logo Club
KB Barcelona Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Tved BK B Svendborg
BSV af 2016 - 2
Værløse BK B Værløse
Marienlyst 2 B Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
Farum Boldklub C
Farum Boldklub C Farum Boldklub Logo Farum Boldklub
BBB B Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
Dalum 2 Dalum IF Logo Dalum IF
SSF2 Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
Rosenhøj BK B Rosenhøj BK Logo Rosenhøj BK
KB Hvid 1 B
KB Hvid 2 C
SSF3 Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
Hik2 B Hik
Kastrup 1 C Kastrup Boldklub Logo Kastrup Boldklub
Allerød FK B Allerød Fodbold Klub Logo Allerød Fodbold Klub
EfB B Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb
Greve Fodbold B

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
26. - June 28 2020

Organisation
Dalum IF
Place
Dalum If
Address
Dalumgaards Alle,
Postalcode
5250
City
Odense SV
Sport
Soccer
Type
Outdoor cup
Dalum Liga Cup 2020 map

Tournament overview