B1913 Champions Cup

B1913 Champions Cup 2020

B1913 inviterer U10-hold (årgang 2011) og U11-hold(årgang 2010) til vores 2 store endags sæsonopvarmningsstævner på vores store boldanlæg i hjertet af Danmark

For at imødekomme restriktionerne i forbindelse med corona/COVID-19 har vi måtte indføre egne regler for deltagelse i stævnet. Dette omhandler primært forbuddet mod at samles i større forsamlinger på mere end 500 mennesker. For at leve op til dette gælder følgende for de enkelte årgange:

  • Drenge årgang 2011 - maks antal spillere inklusiv udskiftere 8. Derudover må hvert hold have 6 voksne inklusive trænere med. Dvs. samlet 14 personer pr. hold
  • Drenge årgang 2010 - maks antal spillere inklusiv udskiftere 10. Derudover må hvert hold have 4 voksne inklusive trænere med. Dvs. samlet antal 14 personer.
  • Piger årgang 2011/12 -  maks antal spillere inklusiv udskiftere 8. Derudover må hvert hold have 6 voksne inklusive trænere med. Dvs. samlet 14 personer pr. hold
  • Piger årgang 2010 -  maks antal spillere inklusiv udskiftere 8. Derudover må hvert hold have 6 voksne inklusive trænere med. Dvs. samlet 14 personer pr. hold

Der vil til stævnet været opstillet standere hvor det er muligt at afspritte hænder, samt være adgang til håndvaske og sæbe. For ikke at skabe for stor risiko for kødannelse og sammenklumbning vil der være 2 salgsboder, hvor holdene bliver tildelt en af disse de kan handle.

Da restriktionen på antal deltagere kommer til at ramme forældre og bedsteforældre, der kunne have været med som tilskuere, har vi valgt at live-streame stævnet. Vi kan ikke garantere at i får mulighed for at se samtlige af jeres børns kampe, men vi vil forsøge som minimum at vise 1 kamp med hvert hold. Mere om dette i stævneprogrammet.

Champions Cup Fredag: Drenge årgang 2011 - Champions Cup Lørdag: Drenge årgang 2010

Giv jeres U10 og U11 drenge en god oplevelse og opstart på 2020-2021 sæsonen, og deltag i Champions Cup den 7. august for årgang 2011 eller den 8. august 2020 med årgang 2010.

Filosofien bag stævnet er at samle et bredt udvalg af klubber, således at I møder flere forskellige hold og niveauer i løbet af dagen og slutter af med kampe på A- eller B-niveau. En dag, hvor der er fokus på det sportslige og plads til masser af sjov og hygge, så jeres unger kan få lagt det sidste på formen og genfinde holdånden inden sæsonopstarten.

Dagen bliver for de fleste brugt både til forberedelse af efterårssæsonen og bare generelt som forberedelse eller rystesammentur for holdet. Angiv derfor niveau for jeres hold ved tilmelding, så vi får blandet niveauerne rigtigt i de indledende puljer.

Stævnet er et pokalstævne for maksimalt 32 hold fra hele landet og udlandet i hver af drenge rækkerne. Der tages hensyn til langvejsfra kommende hold i kampprogrammet i forhold til første spilletid. Vi spiller efter DBU Fyns regelsæt med små tilpasninger.

For U10 drengene spilles der 5-mands med maks. 8 spillere pr. hold, hvor 2 kvartalsspillere er tilladt. Spilletid 1x12 minutter uden halvleg i den indledende runde og mellemrunden. Semifinaler og finaler spilles 2x10 minutter med halvleg.

U11 drengene spiller 8-mands med maks. 10 spillere pr. hold, hvor 2 kvartalsspillere er tilladt. Spilletid 1x12 minutter uden halvleg i den indledende runde og mellemrunden. Semifinaler og finaler spilles 2x10 minutter med halvleg.

De 32 hold inddeles der i 8 niveau blandede puljer. Efterfølgende spilles der A- og B-mellemrunder. Mellemrunder vil foregå i 4 puljer, hvor I møder 3 hold, som I ikke har mødt i den indledende runde. Vinderen af hver af disse puljer går i semifinalen. Efter semifinalen spilles der kamp om 3.-4. plads og finale.

Champions Cup søndag - Piger årgang 2011/2012

Vores årgang 2011 pigehold fylder 3 år, og det skal igen fejres!!! Derfor inviterer vi alle U10 og U10/U9 pigehold til et brag af en fødselsdagsfest i form af det store sæsonopvarmningsstævne søndag den 9. august 2020.

Filosofien bag stævnet holder sig til vores overordnede mål i klubben for pigefodbolden, nemlig ”Flere piger på banen”. Vi kunne derfor godt tænke os at samle så mange klubber som muligt, så pigerne oplever, at der findes andre hold rundt i landet end dem, de er vant til at møde. Det bliver en dag med fokus på det sportslige og plads til masser af sjov og hygge, så jeres piger kan få lagt det sidste på formen og genfinde holdånden inden sæsonopstarten.

Stævnet er et pokalstævne med 2 årgangsrækker for op til 16 hold i hver årgang. Der tages hensyn til langvejsfra kommende hold i kampprogrammet i forhold til første spilletid. Vi spiller efter DBU Fyns regelsæt med små tilpasninger.

Der spilles 5-pigers med maks. 8 spillere pr. hold, bestående af årgang 2011 evt. suppleret med årgang 2012 spillere. Spilletid 1x12 minutter uden halvleg. Semifinaler og finaler spilles 2x10 minutter med halvleg.

De 16 hold inddeles der i 4 niveau blandede puljer. Efterfølgende spilles der A- og B-mellemrunder. Mellemrunder vil foregå i 2 puljer, hvor I møder 3 hold, som I ikke har mødt i den indledende runde. Vinderen af hver af disse puljer går i semifinalen. Efter semifinalen spilles der kamp om 3.-4. plads og finale.Såfremt færre hold deltager, tilpasses puljeantal og stævneform.

For alle 3 dage gælder:

Alle hold er garanteret minimum 6 kampe.

De første kampe starter kl 10:30. Der tages hensyn til langvejsfra kommende hold i forhold til kampstart.

Der spilles på seks 8-mands baner og seks 5-mands, så der er minimal ventetid mellem kampene i alle rækker.

Præmier: Medaljer til alle deltagende spillere. Pokaler til 1., 2. og 3. pladsen i både A og B spillet i hver årgang.

Vi spiller på 6 baner, så ikke lang ventetid mellem kampene.

Livescore og livestream så der både for dem der bliver hjemme og de der spiller, kan følges med i stilling og resultaterne i løbet af stævnet.

Der vil være salgsboder, hvor det er muligt at købe mad og drikke i løbet af dagen.

I år også med overdækket spiseområde

Stævnet afholdes fredag den 7. august kl. 10:30-17:00 for drenge U10, lørdag den 8. august fra kl. 10:30-18:00 for drenge U11 rækken, og søndag den 9. august fra kl 10:30-18:00 for pige U10, på vores anlæg Campusvej 55, 5230 Odense M. Kun 5 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel 50 og motorvejskryds Odense/afkørsel 49.

Prisen er 600,- kr. pr. hold. Beløbet indbetales ved tilmelding på kontonr. 1684 3226645860 eller Mobilpay 713098 med angivelse af hold ID fra stævner.dk.

Spørgsmål til stævnet kan rettes til stævneleder Nils Kruse, nikr@b1913.dk, tlf. 26231334. Dit hold er først tilmeldt, når B1913 har modtaget betalingen. Tilmeldingen er bindende fra udløb af tilmeldingsfristen, som er lørdag d. 18.7.2020

Selvom at Champions Cup er et endags stævne, har vi allieret os med det lokale vandrehjem. Det giver jer mulighed for at gøre turen til en rigtig hyggelig og social tur for jeres hold, og have friske spillere på dagen. Læs mere om vandrehjemmet på https://www.odv.dk/om/om-kragsbjergaard

Program udsendes den 1. august 2019.

Bemærk: Vi følger regeringens anbefalinger tæt og vurderer løbende, hvorvidt det er forsvarligt at afholde stævnet. Hvis stævnet skulle blive aflyst, vil alle deltagende hold bliver kontaktet. Stævnet organiseres således at der kan tages højde for de på tidspunktet gældende retningslinjer, og der vil være ekstra fokus på rengøring af faciliteter.

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U10 drenge(årgang 2011) Male A/B 8 600 Fredag 28 0
U11 drenge(årgang 2010) Male A/B 10 600 Lørdag 48 0
U10/U9 piger(årgang 2011/2012) Female 8 600 Søndag 15 0

Signetud teams

U10 drenge(årgang 2011) 18 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Fredag

Teamname LVL Logo Club
SB1 A Sanderum Boldklub Logo Sanderum Boldklub
Ringsted if A Ringsted IF Logo Ringsted IF
Solrød Grøn A Solrød FC Logo Solrød FC
B93 A Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
Tsa / tfc academy A Talent FC Academy Logo Talent FC Academy
Bjert IF B
GFA A Gentofte Fodbold Akademi Logo Gentofte Fodbold Akademi
Dalum if A Dalum IF Logo Dalum IF
Greve fodbold A Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
DGF Flensborg B Dansk Gymnastikforening Flensborg e.V. Logo Dansk Gymnastikforening Flensborg e.V.
Nr. lyndelse - søby B Nr. Lyndelse - Søby FC Logo Nr. Lyndelse - Søby FC
Helsted Fremad A Helsted Fremad IF Logo Helsted Fremad IF
Greve fodbold 2 B Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
ØB B Østre Boldklub Logo Østre Boldklub
MG&BK 1 A Middelfart G & BK Logo Middelfart G & BK
MG&BK 2 C Middelfart G & BK Logo Middelfart G & BK
Vri A Vejlby-Risskov Idrætsklub Logo Vejlby-Risskov Idrætsklub
Næsby A Næsby Boldklub Logo Næsby Boldklub

U11 drenge(årgang 2010) 32 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag

Teamname LVL Logo Club
Ammitsbøl/Egtved A Ammitsbøl/Egtved Logo Ammitsbøl/Egtved
Alsiske A Fodbold Bredde Samarbejdet Als Logo Fodbold Bredde Samarbejdet Als
FBS Als A Fodbold Bredde Samarbejdet Als Logo Fodbold Bredde Samarbejdet Als
TSV Bordesholm A TSV Bordesholm von 1906 e.V. Logo TSV Bordesholm von 1906 e.V.
KB A2 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Tsa / tfc academy A Talent FC Academy Logo Talent FC Academy
FC Teutonia 05 A FC TEUTONIA von 1905 e.V. Logo FC TEUTONIA von 1905 e.V.
Efb 1 A Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb
Efb 2 B Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb
OKS 1 A Odense Kammeraternes Sportsklub Logo Odense Kammeraternes Sportsklub
Oks 2 B Odense Kammeraternes Sportsklub Logo Odense Kammeraternes Sportsklub
Erritsø B Erritsø GIF Logo Erritsø GIF
Dronningborg A Dronningborg Boldklub Logo Dronningborg Boldklub
Brabrand if A Brabrand IF Fodbold Logo Brabrand IF Fodbold
OB A Odense Boldklub Logo Odense Boldklub
Db fodbold B Dronningborg Boldklub Logo Dronningborg Boldklub
Karlslunde IF A Karlslunde IF Logo Karlslunde IF
Haderslev FK A Haderslev Fodboldklub Logo Haderslev Fodboldklub
Svendborg fb A Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
Ribe BK A Ribe Boldklub Logo Ribe Boldklub
Thy-Mors United A Hurup Idrætsforening Logo Hurup Idrætsforening
Aab A Aalborg Boldspilklub Logo Aalborg Boldspilklub
Næsby boldklub A Næsby Boldklub Logo Næsby Boldklub
B1913 A Boldklubben 1913 Logo Boldklubben 1913
Fc1 A FC Horsens Logo FC Horsens
TUS Stu-Sie B TuS Stu-Sie von 1910 e.V. Logo TuS Stu-Sie von 1910 e.V.
BM hvid A Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
BM Sort Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
Ssv højfyn B SSV Højfyn Logo SSV Højfyn
NBSIF A Nr. Bjært Strandhuse IF Logo Nr. Bjært Strandhuse IF
Kb 2 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Kolding B A Kolding Boldklub Logo Kolding Boldklub

U10/U9 piger(årgang 2011/2012) 12 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag

Teamname LVL Logo Club
B1913 Boldklubben 1913 Logo Boldklubben 1913
Greve fodbold B Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
Dybbøl IU Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening Logo Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening
Bramdrupdam GIF 1 A Bramdrupdam Gymnastik & Idrætsforening Logo Bramdrupdam Gymnastik & Idrætsforening
Bramdrupdam GIF 2 Bramdrupdam Gymnastik & Idrætsforening Logo Bramdrupdam Gymnastik & Idrætsforening
Greve fodbold blå B Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
Dalum if, U9 piger C Dalum If
Boldklubben marienlyst C Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
Lystrup IF A Lystrup IF Logo Lystrup IF
Hatting Torsted B Hatting - Torsted Fodboldungdom Logo Hatting - Torsted Fodboldungdom
Dalby gf C Dalby Gymnastikforening Logo Dalby Gymnastikforening
VB U10 piger A

U11 piger(årgang 2010) 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
8. - August 9 2020

Organisation
Boldklubben 1913
Place
B1913
Address
Campusvej 55
Postalcode
5230
City
Odense M
Sport
Soccer
Type
Unknown
B1913 Champions Cup map

Tournament overview