MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby 2020

MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby 2020

AFLYST i 2020

hold som er tilmeldt i 2020 modtager ret til forhåndstilmelding i 2021.

Vi vender stærkt tilbage med
MMLIVING SOMMER CUP hos AB Tårnby
den 21. - 22.- 2021

Tilmeldingen åbner i januar 2021.

RIGTIG God Sommer til alle.

Kære alle
Vi må desværre meddele, at vi i år ikke har mulighed for, at afholde MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby.

Beslutningen er taget som følge af stævnet størrelse og de af Covid19 følgende regler om arrangementer på over 500 mennesker. Vi ønsker ikke, at være årsag til nye smittekæder og eventuel yderligere spredning af den sygdom som har haft store konsekvenser for vores alles lidenskab i 2020.

Antallet af tilmeldte hold har i skrivende stund rundet 170 hold og der kommer løbende flere tilmeldinger.

Vi er normalt over 2.000-2.500 mennesker samlet på anlægget af gangen, både lørdag og søndag.

MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby 21-22. august 2021

Som følge af jeres interesse for årets stævne, vil vi, når tilmeldingen til næste års stævne åbner i januar måned 2021, tilgodese tilmeldte hold fra 2020 de første 14 dage af tilmeldingsperioden. I vil modtage en mail når tilmeldingen åbner for jer.

Refundering af betalt deltagergebyr

Har I foretaget betaling af deltagergebyr for årets stævne bedes i sende en mail med jeres kontooplysninger og kopi af betalingen fra jeres netbank til abtu6u12@gmail.com

Vi vil herefter sørge for, at refunderer jeres betaling hurtigst muligt, men beder om jeres tålmodighed grundet sommerferie.

Vi glæder os til, at vende tilbage med en forhåbentlig normal udgave af MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby i august 2021.

De bedste hilsener og ønsket om en god sommer til jer alle.

MMlving Sommer Cup hos AB Tårnby
Martin Hülsen Damm Tlf. 23 82 75 44
_____________________________________________________________________________________________________________

MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby 2020 arbejder videre med planlægningen af årets stævne!! ⚽️🏆

Vi har med spænding afventet statsministerens seneste udmelding, den kom før weekenden.
Mens vi alle venter på, at få lov til, at spille kampe, deltage i stævner, mødes med bolden i centrum, arbejder vi videre med planlægning af årets stævne, vel vidende, at det muligvis er forgæves. Men pyt - vi satser på at få lov.😊

Stævnet afholdes naturligvis kun, hvis det findes forsvarligt og kan ganske givet ende med, at blive i en tilpasset version i forhold til den fodboldfest vi og I er vant til. 😉

Det vi kan love er, at alle deltagergebyrer bliver refunderet eller overført til næste år i tilfælde af aflysning af hele eller dele af stævnet. Valget er jeres.

På forhåbentlig gensyn den 15. -16. august 2020.
Husk, at holde afstand. ❤️ ⚽️🙏

_ ________________________________ ________________________________ _______________________________ ________________________________

SÆT DAGEN AF TIL SPORTSLIG OG SOCIAL HYGGE MED BOLDEN I CENTRUM, PÅ VORES HYGGELIGE OG INTIME ANLÆG I TÅRNBY!

MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby er tilbage
i samarbejde med
MM Living - Øens lokale ejendomsmægler.

Vi er både glade og stolte af, at MM Living igen i år har valgt, at støtte op om vores stævne og kan ikke vente på, at det igen bliver sommer på Amager og vores anlæg vrimler med glade og forventningsfulde fodboldspillere fra 5-12 år.

(Stævnet holdes efter sommerferien, så husk at der er tale om nye årgange)

Book Tidligt - Rabat

Vi har endnu engang "Book Tidligt" - rabat ved tilmelding og betaling inden 30. april 2020, kan man fratrække kr. 50,- fra deltagergebyret ved betaling.

Holdkonkurrence
Holdkonkurrencen er hvert år ekstremt populær og der kan derfor opstå køer ved aktiviteterne. Det tager nemlig tid at bringe ca. 250 hold gennem aktiviteterne, hvorfor vi i år vil opfordre vores deltagere til, at komme tidligt på anlægget og deltage i holdkonkurrencen før man skal spille eller blive hængende og deltage efter man har spillet.

Program via Procup

Vi benytter igen i år Procup under stævnet, men har valgt at lade tilmeldingen foregår via staevner.dk.

Stævneformat
Vi afholder stævnet med sportsligt såvel som underholdningsmæssigt fokus. Vi matcher børnene efter niveau fra U8 og op. U6-U7 spiller uden niveaudeling og vi opfordrer alle til at respektere dette, så alle får den bedst mulige oplevelse med fra stævnet.

Stævnet afholdes i henhold til DBU's handlinger og holdninger.

Vi afvikler indledende puljer i alle årgange, registrerer resultaterne og benytte disse på dagen til at matche holdene med hinanden i et slutspil. Vi mener at lige børn leger bedst, men kårer ikke nogen endelig vinder på dagen - for hos AB Tårnby er alle børn vindere.

Puljerne består af 4 hold og matchkampene bliver mod ligestillede 1'ere, 2'ere, 3'ere og 4'ere fra de øvrige puljer. Alle hold garanteres 3 pulje kampe og 1-2 slutspilskampe, alt afhængig af antallet af tilmeldte hold.

Vi forventer at have plads til alle, men da vi har valgt at prioritere formatet på stævnet frem for stævnets størrelse, har vi sat begrænsninger på antallet af tilmeldte hold i det enkelte niveau på den enkelte årgang. Vi ønsker ikke, at gå på kompromis med kvaliteten af stævnet, hvorfor vi, i første omgang, alene modtager tilmeldinger som angivet. Vi vurderer løbende, om vi skal foretage justeringer af antallet til gavn for stævnets afvikling. Det kan samtidig betyde, at vi kan holde enkelte hen, før vi bekræfter tilmeldingen endeligt.

Holdkonkurrence

Ungerne elsker holdkonkurrencen og her kan de få lov til at konkurrerer på helt andre vilkår en på banen. Det er et af kendetegnene ved MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby.

Holdkonkurrencen afholdes for holdet skal for at vinde deltage i alle pointgivende aktiviteter, hvorefter det hold med den højeste score præmieres. Der vil være en præmie pr. niveau, pr. årgang.

Kapacitet
Ved et fyldt stævne har vi som udgangspunkt plads til:

  • 8 hold i følgende rækker: U8C, U9C, U10C, U11 B, U11C, U12B, U12C, U13A, U13B, U13C
  • 16 hold i følgende rækker: U8A, U8B, U9A, U9B, U10A, U10B, U11A, U12A
  • op til 32 hold i følgende rækker: U6, U7

Vi tager forbehold for ændringer i vores prioritering, alt afhængig af interessen for de enkelte årgang og niveauer, hvorfor vores ventelister er åbne og holdes aktive indtil tilmeldingsfristen er udløbet.

Alle tilmeldte hold er garanteret 4-6 kampe.

Spilleformer og antal af spillere pr. hold
U6-U7 spiller 3 mands fodbold og holdene må bestå af op til 5 spillere.
U8-U10 spiller 5 mands fodbold og holdene må bestå af op til 8 spillere.
U11-U13 spiller 8 mands fodbold og holdene må består af op til 11 spillere.

Spilletid og banestørrelser
3 mands spiller 2 x 6 minutter med 1 minuts pause. Maksimal banestørrelse 13 x 21 meter
5 mands spiller 2 x 8 minutter med 2 minutters pause. Maksimal banestørrelse 30 x 40 meter
8 mands spiller 2 x 12 minutter med 2 minutters pause. Maksimal banestørrelse 68 x 52,5

Kampledere
AB Tårnby har intention om at stille kampledere til rådighed på dagen. Vi forventer at spillere fra AB Tårnby Eliteafdeling påtager sig denne opgave i lighed med tidligere år. Skulle det ikke lade sig gøre at finde det krævede antal dommere, vil afvikling af 3 mands fodbolden i første omgang blive afviklet som døm selv kampe.

Fælles Tidstagning
Kampene vil så vidt muligt programmet tillader det blive igangsat samtidig. Der fløjtes til halvleg og afsluttende fløjt foretages centralt.

Gavepose

Der vil igen i år være en fin lille gavepose med specielle tilbud, FCK billetter, frugt mv. til alle deltagere.

Samarit
Der vil være samarit til stede under stævnet

Hvor
Stævnet afholdes på vores lækre, intime anlæg på Gemmas Alle 41 (v/Tårnby Stadion), hvor vi både tager græs og kunstbaner i brug.

Hvornår
Stævnet afvikles den 15. - 16. august 2020. Her er alle børn retur i skole og ikke mindst retur på fodboldbanerne efter en velfortjent sommerferie. Se nærmere tidspunkt for den enkelte årgang under tilmelding.

Pris - (book tidligt rabat)
3 mands DKK 350,-
5 mands DKK 550,-
8 mands DKK 650,-

Der gives en rabat på DKK 50,- til alle hold som er tilmeldt og har betalt seneste den 30. april 2020. I forhold til ovenstående priser.

Tilmelding og betaling
Vi gør opmærksom på at tilmeldingen først er endelig når vi har modtaget stævnegebyret. Hvis vi i det enkelte niveau/årgang tager imod på venteliste, vil alle tilmeldte hold blive bedt om, at indbetale stævnegebyret inden 14 dage, hvorefter pladsen tilbydes et hold fra ventelisten.

Vi forbeholder os ret til, at tilbyde pladsen til andre så længe vi ikke har modtaget betalingen.

Når fristen for tilmelding er overskredet, eller hvis rækken er fyldt op og bekræftet, vil det ikke være muligt at få returneret betalte stævnegebyrer i tilfælde af afmelding.

Sidste tilmeldingsfrist er sat til den 1. august, så I har mulighed for, at sætte det rigtige kryds i jeres kalender og vi har mulighed for, at forberede et formidabelt stævne til jer.

Skulle en enkelt række ikke blive til noget grundet mangel på tilmeldinger vil stævnegebyret naturligvis blive refunderet.

Betaling af stævnegebyr bedes foretaget til vores bankkonto i Arbejdernes Landsbank, reg. nr. 5325 konto nr. 0344502 - med reference til tilmeldings ID fra staevner.dk.

Program via procup
Programmet forventes udarbejdet hurtigst muligt og seneste 1 uge før stævnets afvikling. Vi forsøger så vidt muligt at leve op til de udmeldte spilletidspunkter.

Vi benytter procup i forbindelse med afvikling af stævnet, hvorfor I ved bekræftet betaling vil modtage oplysning om stævnet fra procup.

Stævneledelse
Alle spørgsmål vedrørende stævnet og dets afvikling, tilmelding, betaling etc. kan stilles til stævneleder, Martin Hülsen Damm pr. mail eller på telefon 23 82 75 44.

Vi ser frem til at se jer igen og byde jer og jeres spillere velkommen til gode timer i selskab med fodbolden hos AB Tårnby.

Vi glæder os til at se jer.

Sportslige hilsener

MMLiving Sommer Cup

hos AB Tårnby

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U13 B - årgang 2008 Mixed B 11 650 Lørdag morgen/formiddag 8 0
U9 B - årgang 2012 Mixed B 8 550 Søndag eftermiddag 12 0
U9 C - årgang 2012 Mixed C 8 550 Søndag for-/eftermiddag 12 0
U10 A - årgang 2011 Mixed A 8 550 Lørdag eftermiddag 11 0
U10 B - årgang 2011 Mixed B 8 550 Lørdag eftermiddag 10 0
U10 C - årgang 2011 Mixed C 8 550 Søndag for-/eftermiddag 18 2
U11 A - årgang 2010 Mixed A 11 650 Lørdag morgen/formiddag 5 0
U11 B - årgang 2010 Mixed B 11 650 Lørdag eftermiddag 7 0
U11 C - årgang 2010 Mixed C 11 650 Lørdag eftermiddag 8 0
U13 A - årgang 2008 Mixed A 11 650 Søndag eftermiddag 7 1
U8 C - årgang 2013 Mixed C 8 550 Søndag morgen/formiddag 3 0
U13 C - årgang 2008 Mixed C 11 650 Lørdag eftermiddag 5 0
U12 A - årgang 2009 Mixed A 11 650 Søndag morgen/formiddag 10 0
U12 B - årgang 2009 Mixed B 11 650 Søndag eftermiddag 9 0
U12 C - årgang 2009 Mixed C 11 650 Søndag eftermiddag 4 0
U6 - årgang 2015 Mixed X 5 350 Lørdag morgen 7 0
U7 - årgang 2014 Mixed X 5 350 Lørdag morgen 27 1
U8 A - årgang 2013 Mixed A 8 550 Søndag morgen/formiddag 4 0
U8 B - årgang 2013 Mixed B 8 550 Søndag morgen/formiddag 5 0
U9 A - årgang 2012 Mixed A 8 550 Søndag eftermiddag 14 0

Signetud teams

U13 B - årgang 2008 3 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag morgen/formiddag

Teamname LVL Logo Club
BSF B Ballerup-Skovlunde Fodbold Logo Ballerup-Skovlunde Fodbold
AB Tårnby B Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
B1908 3 B Boldklubben 1908 Amager Logo Boldklubben 1908 Amager

U9 B - årgang 2012 12 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Lyngby BK 2 B Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
KBQ1 - hvid Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
BK Hellas B Boldklubben Hellas Logo Boldklubben Hellas
BK Hellas B Boldklubben Hellas Logo Boldklubben Hellas
HIF2012_B B Hareskov IF Logo Hareskov IF
Roskilde KFUM blå KFUMs Boldklub Roskilde Logo KFUMs Boldklub Roskilde
B1903 2 B BOLDKLUBBEN 1903 Logo BOLDKLUBBEN 1903
Sundby Boldklub 2 B Sundby Boldklub Logo Sundby Boldklub
AB Tårnby 2Ø B Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Avarta B Boldklubben Avarta Logo Boldklubben Avarta
Dragør 2 B Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
AB Tårnby VEST 2 B Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby

U9 C - årgang 2012 12 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag for-/eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Allerød FK Allerød Fodbold Klub Logo Allerød Fodbold Klub
Lyngby BK 3 B Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
KB Qq4 Kjøbenhavns Boldklub
HIF2012_C C Hareskov IF Logo Hareskov IF
Roskilde KFUM stribet KFUMs Boldklub Roskilde Logo KFUMs Boldklub Roskilde
Ørestad IF 1 Ørestad IF Logo Ørestad IF
Sundby Boldklub 3 C Sundby Boldklub Logo Sundby Boldklub
Sundby Boldklub 4 C Sundby Boldklub Logo Sundby Boldklub
Avedøre if C Avedøre IF Logo Avedøre IF
AB Tårnby 3Ø C Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Dragør 3 C Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
AB Tårnby VEST 3 C Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby

U10 A - årgang 2011 8 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Lyngby hvid A Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
Dragør 1 A Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
Amager Elite Blå A Fremad Amager Elite
HG - LOOT A Herlufsholm GF Logo Herlufsholm GF
AB Tårnby Rød A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Lyngby blå A Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
Greve fodbold A Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
Amager Elite A Fremad Amager Elite

U10 B - årgang 2011 8 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Dragør 2 B Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
Allerød FK 1 B Allerød Fodbold Klub Logo Allerød Fodbold Klub
BSF-piger B Ballerup-Skovlunde Fodbold Logo Ballerup-Skovlunde Fodbold
Lyngby hvid B Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
Ringsted B Ringsted IF Logo Ringsted IF
Greve fodbold 2 B Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
Fremad Amager B Boldklubben Fremad Amager
HG NO-SCOPE B Herlufsholm GF Logo Herlufsholm GF

U10 C - årgang 2011 10 confirmend signups, 2 on waitlist in this row

Playing: Søndag for-/eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Lyngby C Lyngby
Lyngby C Lyngby
Dragør 3 C Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
Allerød FK 1 C Allerød Fodbold Klub Logo Allerød Fodbold Klub
AB Tårnby Grøn C Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Ørestad if C Ørestad IF Logo Ørestad IF
Hvidovre if 2 C Hvidovre IF Logo Hvidovre IF
Fremad Amager 1 C København S
Fremad Amager C Boldklubben Fremad Amager
B 1908 C Boldklubben 1908 Amager Logo Boldklubben 1908 Amager

U11 A - årgang 2010 5 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag morgen/formiddag

Teamname LVL Logo Club
Lyngby A Lyngby
Bsf boys A Ballerup-Skovlunde Fodbold Logo Ballerup-Skovlunde Fodbold
Amager Elite A Fremad Amager Elite
ABT Guld A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Abt sølv A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby

U11 B - årgang 2010 6 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
HIK B Hellerup Idræts Klub Logo Hellerup Idræts Klub
Lyngby B Lyngby
Ørestad if 1 B Ørestad IF Logo Ørestad IF
BSF B B
BK Rødovre B Bl Rødovre
ABT Bronze B Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby

U11 C - årgang 2010 7 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Fremad Amager 2 C
Fremad Amager U11 Hold 1 C København S
Fremad Amager U11 Hold 2 C København S
Lyngby C Lyngby
Ørestad if 2 C Ørestad IF Logo Ørestad IF
BSF C C
ABT Stjerne C Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby

U13 A - årgang 2008 6 confirmend signups, 1 on waitlist in this row

Playing: Søndag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Sundby Boldklub A
AB Tårnby A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
BSF-T A Ballerup-Skovlunde Fodbold Logo Ballerup-Skovlunde Fodbold
Gvi A Gentofte-Vangede Idrætsforening Logo Gentofte-Vangede Idrætsforening
vri A Aarhus C
Amager Elite A Fremad Amager Elite

U8 C - årgang 2013 3 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag morgen/formiddag

Teamname LVL Logo Club
Herlufsholm C Herlufsholm GF Logo Herlufsholm GF
Greve pigerne C Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
Hekla 1 Boldklubben Hekla Logo Boldklubben Hekla

U13 C - årgang 2008 4 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
B1908 4 C Boldklubben 1908 Amager Logo Boldklubben 1908 Amager
ABT 4 C Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
ABT 3 C Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
AB Tårnby C Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby

U12 A - årgang 2009 9 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag morgen/formiddag

Teamname LVL Logo Club
HIK B
Greve Fodbold A Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
Kastrup boldklub A Kastrup Boldklub Logo Kastrup Boldklub
Glostrup fk A Glostrup FK Logo Glostrup FK
Ab tårnby A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Himmelev-Veddelev BK 1 A Himmelev-Veddelev Boldklub Logo Himmelev-Veddelev Boldklub
Amager Elite A Fremad Amager Elite
Herlev IF A Herlev IF Logo Herlev IF
KB A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub

U12 B - årgang 2009 8 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Bk Rødovre B Boldklubben Rødovre Logo Boldklubben Rødovre
HIK - 2 B
B 1903 B B 1903
Ab tårnby B Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Kastrup boldklub B Kastrup Boldklub Logo Kastrup Boldklub
Himmelev-Veddelev BK 2 B Himmelev-Veddelev Boldklub Logo Himmelev-Veddelev Boldklub
Bk rødovre B Boldklubben Rødovre Logo Boldklubben Rødovre
Herlev IF B Herlev IF Logo Herlev IF

U12 C - årgang 2009 3 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Ab tårnby C Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Kastrup boldklub C Kastrup Boldklub Logo Kastrup Boldklub
Glostrup fk C Glostrup FK Logo Glostrup FK

U6 - årgang 2015 5 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag morgen

Teamname LVL Logo Club
GFA Gentofte Fodbold Akademi Logo Gentofte Fodbold Akademi
AB Tårnby Vest 1 Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
AB Tårnby Øst 2 Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
AB Tårnby Vest 2 Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
AB Tårnby Øst 1 Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby

U7 - årgang 2014 22 confirmend signups, 1 on waitlist in this row

Playing: Lørdag morgen

Teamname LVL Logo Club
AB Tårnby Øst 1 Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Kastrup 10 C Kastrup Boldklub Logo Kastrup Boldklub
GFA Gentofte Fodbold Akademi Logo Gentofte Fodbold Akademi
Greve Fodbold Sort 1 Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
Greve Fodbold Sort 2 Greve Fodbold Logo Greve Fodbold
Skjold rød Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Skjold hvid Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Skjold sort Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
B1903 1 A BOLDKLUBBEN 1903 Logo BOLDKLUBBEN 1903
Ørestad if grøn Ørestad IF Logo Ørestad IF
Ørestad if orange Ørestad IF Logo Ørestad IF
Ørestad if sort Ørestad IF Logo Ørestad IF
Ørestad if hvid Ørestad IF Logo Ørestad IF
Kastrup 5 C Kastrup Boldklub Logo Kastrup Boldklub
Kastrup 6 Kastrup Boldklub Logo Kastrup Boldklub
Herlev IF Herlev IF Logo Herlev IF
B1903 1 A BOLDKLUBBEN 1903 Logo BOLDKLUBBEN 1903
AB Tårnby Vest 1 Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
AB Tårnby Vest 2 Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
AB Tårnby Øst 2 Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
LSF Sort Ledøje-Smørum Fodbold Logo Ledøje-Smørum Fodbold
LSF Hvid Ledøje-Smørum Fodbold Logo Ledøje-Smørum Fodbold

U8 A - årgang 2013 4 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag morgen/formiddag

Teamname LVL Logo Club
GFA A Gentofte Fodbold Akademi Logo Gentofte Fodbold Akademi
KBorange A Kjøbenhavns Boldklub
Ørestad IF A Ørestad If
Hekla 1 Boldklubben Hekla Logo Boldklubben Hekla

U8 B - årgang 2013 5 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag morgen/formiddag

Teamname LVL Logo Club
KBgrøn B Kjøbenhavns Boldklub
KBblå B Kjøbenhavns Boldklub
Karlslunde
Karlslunde
Hekla 1 Boldklubben Hekla Logo Boldklubben Hekla

U9 A - årgang 2012 14 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Søndag eftermiddag

Teamname LVL Logo Club
Lyngby BK 1 B Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
KBQ1 - blå Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
B1903 1 A BOLDKLUBBEN 1903 Logo BOLDKLUBBEN 1903
Brøndby IF A Brøndby IF Logo Brøndby IF
KB Q4 Kjøbenhavns Boldklub
Nivå-Kokkedal Fodboldklub A Nivå-Kokkedal FK Logo Nivå-Kokkedal FK
Roskilde KFUM hvid A KFUMs Boldklub Roskilde Logo KFUMs Boldklub Roskilde
Sundby Boldklub 1 A Sundby Boldklub Logo Sundby Boldklub
AB Tårnby 1Ø A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Avedøre if A Avedøre IF Logo Avedøre IF
Avarta A Boldklubben Avarta Logo Boldklubben Avarta
Dragør 1 A Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
AB Tårnby VEST 1 A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
GFA A Gentofte Fodbold Akademi Logo Gentofte Fodbold Akademi

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
15. - August 16
Last signup
Saturday, August 1, 2020

Organisation
Boldklubben AB Tårnby
Place
AB Tårnby
Address
Gemmas Alle 41
Postalcode
2770
City
Kastrup
Sport
Soccer
Type
Outdoor cup

Organisermail
abtu6u12@gmail.com
MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby 2020 map

Tournament overview