24 SPORTSPRÆMIER & EMBLEMER INDOOR LIGA CUP 2021

24 SPORTSPRÆMIER & EMBLEMER Indoor Liga Cup 2021 for U10 og U11 d. 20-21 NOVEMBER 2021

Drengene bag Dalum Liga Cup og Fredericia KFUM har indgået et samarbejde, så årgang 2011 og 2012 kan komme til kæmpe fodboldfest I Fredericia hallerne. Vi samler de 2 årgange med hold fra hele DK. Vi har sammen med Fredericia KFUM lejet et af DK´s største indendørskomplekser, 6 haller under samme tag, Fredericia idrætscenter, som foruden hallerne indeholder en bowlingbane og et varmvands badeland.

Vi kører med samme koncept som altid, store pokaler til alle børn. Indmarch og holdpræsentation med lysspots, røgmaskine og  musik. Alle får lige mange kampe, (altså ingen bliver slået ud og sendt hjem) og stævnet er sat op, så man får mere og mere jævnbyrdige kampe, der slutter med at alle spiller placerings kampe. Alle børn bliver hædret som vindere, store pokaler til alle og selvfølgelig arbejder vi på et par overraskelser. Vi kan garanterer min. 10 kampe af 7-8 min. over de 2 dage. Der er som udgangspunkt plads til 56 hold i U10 og  56 i U11. 24 i A og 32 i BC i hver årgang. Men vi kan være nødtaget til at være enten 16,24, 32 eller 40 i en række, afhængig af tilmeldingerne. Alle rækker spiller om en kæmpe pokal til klubben udover fine præmier og de individuelle pokaler. Derudover er vi en af de eneste stævner der giver C holdene at vinde deres egen store pokal til klubben og store individuelle pokaler til drengene, da vi efter indledende runde dele BC rækken op i 2 separate stævner. Åbningsceremoni er lørdag morgen og der bliver spillet fodbold hele lørdag og til søndag eftermiddag, hvor vi slutter af med en kæmpe afslutnings fest, hvor alle børn bliver hyldet som vindere af vores fælleds lidenskab fodbold. Vi forventer at alle hold blive til dette, da det er konceptet at alle drenge bliver samlet med alle deres pokaler hævet i vejret og 10 guldglimer kanoner bliver skudt ud over dem, hvorved at de alle går derfra med en følelse af af være vindere af en positiv oplevelse.

24 SPORTSPRÆMIER & EMBLEMER INDOOR LIGA CUP spilles over en hel weekend Den 20-21 nov. 2021.  Vi har overnatning klar til spillere, trænere og forældre fra hele landet i skoler tæt på Fredericia Idrætscenter. Alle klubber får egen Klasseværelser. Der er mulighed for indkvartering indenfor gåafstand af hallerne. Vær opmærksom på at vi skal have besked så hurtigt som muligt hvis man kommer i bus eller tog og derfor ikke kan transportere drengene rundt selv og derfor bør indkvarteres i en skole i gåafstand. Først til mølle, men vi giver som udgangspunkt A pakke holdene skolerne i gåafstand, da de har flest transporter. Der vil naturligvis også være bespisning med i prisen, for de hold, der overnatter. Morgenmaden vil foregår på de fleste skoler, så man spiser morgenmad på den skole man overnatter på, og middagsmad og aftensmad vil foregå i en hal i gåafstand fra hallerne. Vi starter 24 SPORTSPRÆMIER & EMBLEMER INDOOR LIGA CUP med åbningsceremoni og holdpræsentation, så alle hold bliver hyldet og præsenteret for publikum og hinanden. Vi har DBU dommere på alle kampe.

OBS Bliv medlem af de 2  grupper "Årgang 2011- Fodbold i DK" og "Årgang 2012 - Fodbold i DK" på facebook som er landsdækkende facebook grupper for de 2 årgange. udover kan i gå ind og blive medlem af "indoor liga cup" på facebook. hvor der vil være opslag, stories, billeder og videoer under selve stævnet

-   Vi forventer at alle bliver til finalerne og det efterfølgende finale show, hvor alle børn bliver hyldet. Hvis man vil hurtigt hjem, skal man ikke tilmelde sig dette stævne. Vi forventer at trænere, der tilmelde sig dette stævne, orienterer forældrene om at alle bliver til det store finale show, da det er fundamentet I vores stævne.

-       Vi forventer, at man overholder fairplay reglerne og at både trænere, forældre og børn kun kommer med positive tilråb.

-       Lørdag aften har vi lejet varmvands badelandet samt livreddere- KAN DOG BLIVE AFLYST PGA COVID-19

-       I første omgang max. 2 hold per række per klub for at få så mange klubber med som muligt.

De hold, der vælger at overnatte (Pakke A og B) hold har fortrinsret til stævnet, de hold, der ikke overnatter (pakke C hold) kommer på venteliste og kommer selvfølgelig med hvis der er plads. Dette har vi valgt at gøre af den årsag, at en af hjørnestenene i vores koncept altid har været at skabe et bredt netværk blandt børnene og voksne på tværs af landet.

Det er med stor glæde, at Fredericia KFUM og  Dalum IF  kan invitere jeres klub til 24 SPORTSPRÆMIER & EMBLEMER INDOOR LIGA CUP 2021. Vi glæder os til at se jer igen til dem der har været med før og glæder os til at se nye ansigter og sammen være med til at skabe et brag af en fodboldsfest.

Dato:

20-21 Nov. 2021

Sted:

Fredericia Idræts Center

Adresse:

Vester Ringvej 100, 7000 Fredericia

Tilmeldingsfrist:

1 Okt. 2021 eller til stævnet er fyldt op— på staevner.dk.

Kontaktperson vedr. 24 SPORTSPRÆMIER & EMBLEMER INDOOR LIGA CUP:

Lars Henriksen Mobil 24597658, E-mail Dalumligacup@gmail.com eller

Jesper Madsen, Mobil 40105656, E-mail jesper.madsen07@gmail.com

Spilform og holdstørrelse:

4 vs. 4 på alm indendørs baner, Max en kvartals spiller pr hold. Dvs kun en spiller per hold født før årgangen. Ingen max antal spillere per hold, da vi ikke anser det for en sportslig fordel. Fremvisning af legimitation skal fremvises hvis forespørges af stævne ledelse. Overtrædelse af regler vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra stævnet. Alle hold med spillere, der er født før årgangen skal søge om dispensation til stævneledelsen min en uge før stævnet.

TURNERINGSFORM 24 SPORTSPRÆMIER & EMBLEMER INDOOR LIGA CUP afvikles efter gældende indendørs regler for DBU Jylland for U10 og U11

4x4. Holdene starter i indledende puljer, så vidt muligt blandet så hver landsdel er repræsenteret i hver pulje. Herefter vil der blive spillet mellempulje og efterfølgende placeringskampe-slutspil, hvor alle holdene deltager, så alle for så jævnbyrdige kampe som muligt. Alle hold vil således spiller mellem 10-12 kampe af min 7-8 min varighed over de 2 dage.BC niveau kommer til at forgå på den måde, at de starte i B/C turneringen, og efter indledende puljer, vil de blive delt op I hver deres separate stævne. Dog med det forbehold at der er minimum 32 tilmeldte hold I BC gruppen. Under 32 hold bliver det kun en B række.

Det endelige detaljerede kampprogram og regelsæt udsendes senest den 13.Nov. Der vil komme mere info hen af vejen.

PRISER

HOLDGEBYR

Holdgebyr er kr. 900,- pr. tilmeldt hold.

DELTAGERGEBYR

Pris pr. deltager både børn og voksne (trænere og forældre) Alle er velkommen til at overnatte og spise med.

Pakke Overnatning Måltider Pris
A Fredag til søndag (2 stk.) Fredag aften til søndag middag (6 stk.) 495,-
B Lørdag til søndag (1 stk.) Lørdag middag til søndag middag (4 stk.) 395,-
C Ingen Ingen 200,-

BETALINGSFRISTER

Holdgebyr: 08/10-2021 Vi sender dog ikke fakturaer ud, før vi er 100 % sikker på af stævnet kan afvikles

Deltagergebyr: 01/11-2021 Vi sender dog ikke fakturaer ud, før vi er 100 % sikker på at stævnet kan afvikles

Priser

Holdgebyr 900kr. (er bindende efter tilmeldingsfrist er udløbet og vil ikke blive tilbagebetalt)

Pris pr deltager både børn og voksne(trænere og forældre) Alle er velkommen til at overnatte og spise med. (er bindende efter tilmeldingsfrist er udløbet og vil ikke blive tilbagebetalt)

Overnatning fredag til søndag og mad fredag aften til middag søndag  495 kr per deltager(6 måltider og 2 overnatninger) Pakke A

Overnatning lørdag til søndag og mad lørdag middag til søndag middag 395 kr per deltager(4 måltider og 1 overnatning) Pakke B

Ingen overnatning, mad og badeland 200kr Pakke C

Hvilken pakke man vil have og hvor mange antal overnattende man kommer, skal underrettes stævne ledelse senest d 10 Okt 2020.

Alle priser og gebyrer er bindende. Ved aflysning bliver de ikke tilbagebetalt.

Forventet program(forbehold for ændringer)

Fredag

17.00-21.00 Check ind skoler

18.00-20.00 Aftensmad

Lørdag

07.30-09.00: Morgenmad

08.00-09.00: check ind på skoler

09.00-09.45: Indmarch og Klubpræsentation

11.00-14.00: Frokost i hallen10.00-17.00: Indledende puljer og mellem puljer 17.00-19.00: Aftensmad for overnattende hold

18.30-20.30: Badeland åbent for overnattende gæster ( kan evt blive aflyst pga Covid-19 )

Søndag

07.00-09.00: Morgenmad

07.00-11.00: udcheckning skoler

08.00-15.00: finale puljer og placerings kampe min 6 kampe pr hold

15.10-15.30: De 2 Finaler i henholdsvis A og B/C niveau(alle ser med)15.30-16.15: Præmie overrækkelse

Program Tider og turneringsform tilpasses i forhold til antal tilmeldte hold i de 4 turneringer og er ikke fastlagt. Vi tager forbehold for at lægger niveauer sammen, hvis der ikke er tilmeldte hold nok til at lave det optimale stævneformat.

For tilmelding til overnatning vil der blive udsendt en mail via stævner.dk efter d 08 okt. hvor man kan tilmelde hvilke pakke man vælger og hvor mange man bliver

Force majeure

Vi gør opmærksom på at vi ikke tilbage betaler hold- eller detager gebyr I tilfælde af en ekstraordinær situation, som vi ikke har kontrol over, som f eks krig, terror eller vejrmæssige forhold, som umuliggør at stævnet bliver gennemført. Force majeure er en hændelse, man ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges. Og som vi, derfor bliver nødsaget til at støtte os til I sådanne ekstraordinære tilfælde, da vi allerede har købt pokaler, præmier, mad og logi og andet.

Vær opmærksom på at badelandet har et max antal deltagere på 350 gæster per gang, så derfor kan vi ikke garanterer at alle kommer i badevand.

VIGTIG!!

For at holde fast i vores koncept omkring fælledskab og oplevelse for spillerne, forventer vi at I bliver til det store finaleshow om søndagen, da alle børn bliver hyldet. Hvis man ikke vil vente, skal man ikke tilmelde sig vores stævne. Og husk at hvis man ikke betaler holdgebyr eller afmelder sig stævnet inden 08 Okt 2021 mister man sin plads og man får ikke refunderet sit holdgebyr, hvis man ikke har afmeldt sig rettidigt.

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U10A Mixed A 4 900 Lørdag og Søndag 46 1
U10BC Mixed BC 4 900 Lørdag og Søndag 52 5
U11A Mixed A 4 900 Lørdag og søndag 25 0
U11BC Mixed BC 4 900 Lørdag og søndag 50 2

Signetud teams

U10A 32 confirmend signups, 1 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
AB Tårnby A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
EfB A Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb
Hover IF A Hover if Logo Hover if
Hik A Hellerup Idræts Klub Logo Hellerup Idræts Klub
VBA sort A Vestegnens Bold Akademi Logo Vestegnens Bold Akademi
VBA gul A Vestegnens Bold Akademi Logo Vestegnens Bold Akademi
Dragør uden TALENT A Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
B93 A Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
Lyngby A Hellerup Idræts Klub Logo Hellerup Idræts Klub
Dalum IF A Dalum IF Logo Dalum IF
Måløv A A Måløv Boldklub Logo Måløv Boldklub
BBB A Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
SIF 1 A Skovshoved IF Logo Skovshoved IF
AGF A
AGF 1
AGF 2
Kb2 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Bredballe IF A Bredballe IF Logo Bredballe IF
KB3 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Dalby GF A Dalby Gf
Aarup BK A Aarup Boldklub Logo Aarup Boldklub
KB Blå 1 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Nord-Als boldklub B Nord-Als Boldklub Logo Nord-Als Boldklub
BBB A Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
TMG U10 A A Tmg
FCM Guldminen A FC Midtjylland Logo FC Midtjylland
Totus 1 A
Totus 2 A
Marienlyst A Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
Skive IK A Skive IK Logo Skive IK
Gauerslund A Gauerslund IF Logo Gauerslund IF
Dalum IF 2 A Dalum IF Logo Dalum IF

U10BC 32 confirmend signups, 5 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Nørrebro United U10 Argentina C Nørrebro United Logo Nørrebro United
EfB B Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb
EfB 2 C Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb
Hjerting IF 2 B Hjerting IF Logo Hjerting IF
Hjerting IF 1 B Hjerting IF Logo Hjerting IF
Skjold B Boldklubben Skjold
Skjold 2 B Boldklubben Skjold
Skjern GF B Skjern GF Logo Skjern GF
Nørrebro United U10 Danmark B
Lyngby Hellerup Idræts Klub Logo Hellerup Idræts Klub
Dalum IF B Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF C Dalum IF Logo Dalum IF
Køge Boldklub 2 B
Køge Boldklub 3 C
Sif 2 B Skovshoved IF Logo Skovshoved IF
Hareskov Bøllerne B Hareskov IF Logo Hareskov IF
Hareskov Rødderne C Hareskov IF Logo Hareskov IF
OB B Odense Boldklub Logo Odense Boldklub
Fredericia KFUM 1 C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Fredericia KFUM 2 Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Fremad valby B Fremad Valby Logo Fremad Valby
Fredericia KFUM 3 B Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Fredericia kfum 4 C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Kirke Værløse IF B Kirke Værløse If
Kirke Værløse IF C Kirke Værløse If
Dalby GF 1 Dalby Gf
Bredballe IF B Bredballe IF Logo Bredballe IF
AB Tårnby 2 B Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
KB Blå 2 C Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Team Holstebro B
Skive IK Skive IK Logo Skive IK
Gauerslund B Gauerslund IF Logo Gauerslund IF

U11A 23 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og søndag

Teamname LVL Logo Club
HIF Rød A Hvidovre Idrætsforening
HIF Blå A Hvidovre Idrætsforening
MG&BK 1 A Middelfart G & BK Logo Middelfart G & BK
TPI 1 A Tarup Paarup If
Greve Fodbold A
SfB 1 A Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
SSF1 A Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
Dalum IF A Dalum IF Logo Dalum IF
TPI A Tarup Paarup IF Logo Tarup Paarup IF
Herlufsholm sort A Herlufsholm GF Logo Herlufsholm GF
Vinding SF A Vinding Sportsforening Logo Vinding Sportsforening
KB Blå A Kb
KB Hvid A Kb
Helsted Fremad A Helsted Fremad IF Logo Helsted Fremad IF
FCM Guldminen X A FC Midtjylland Logo FC Midtjylland
FCM Guldminen Y FC Midtjylland Logo FC Midtjylland
Nykøbing FC
Solrød 1 Solrød FC Logo Solrød FC
FB Gul Frederiksberg Boldklub Logo Frederiksberg Boldklub
FB Sort Frederiksberg Boldklub Logo Frederiksberg Boldklub
AGF A
AGF 1 A
BM Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst

U11BC 40 confirmend signups, 2 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og søndag

Teamname LVL Logo Club
HIF Gul Hvidovre Idrætsforening
HIF Grøn Hvidovre Idrætsforening
MG&BK 2 B Middelfart G & BK Logo Middelfart G & BK
HIK B Hik
TPI2 B Tarup Paarup IF Logo Tarup Paarup IF
Skjold 1 Boldklubben Skjold
Skjold 2 B Boldklubben Skjold
Bk Stjernen 1 C Svendborg
Bk Stjernen 2 C
Greve Fodbold Blå B
Greve Fodbold Grå B
SfB 2 B Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
SfB 3 C Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
SSF2 B Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
SSF3 C Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
Allerød FK blå B Allerød Fodbold Klub Logo Allerød Fodbold Klub
Allerød FK hvid B Allerød Fodbold Klub Logo Allerød Fodbold Klub
KB Chelsea C Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
KB Barcelona B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Roskilde Boldklub 1 B Roskilde BK af 1906 Logo Roskilde BK af 1906
Roskilde Boldklub 2 C
Dalum IF 2 B Dalum IF Logo Dalum IF
BMI u11 B Bmi
Kfum tigere C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Hornbæk SF blå B Hornbæk Sportsforening Logo Hornbæk Sportsforening
Hornbæk SF hvid C Hornbæk Sportsforening Logo Hornbæk Sportsforening
TPI4 Tarup
Herlufsholm hvid B Herlufsholm GF Logo Herlufsholm GF
Herlufsholm blå B Herlufsholm GF Logo Herlufsholm GF
KB Hvid B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
KB Hvide Stjerner C Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Helsted Fremad IF C Helsted Fremad IF Logo Helsted Fremad IF
BMI u11 2 Bmi
Boldklubben Frem B Boldklubben FREM Logo Boldklubben FREM
Nykøbing FC
Nykøbing FC
Roskilde boldklub 1 B Roskilde BK af 1906 Logo Roskilde BK af 1906
Bk Stjernen 3 C Svendborg
Bredballe if B Bredballe IF Logo Bredballe IF
BM 2 A Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
20. - November 21 2021

Organisation
No Club
Place
Fredericia Idræts Center
Address
Vester Ringvej 100
Postalcode
7000
City
Fredericia
Sport
Soccer
Type
Unknown

Organisermail
dalumligacup@gmail.com
24 SPORTSPRÆMIER & EMBLEMER INDOOR LIGA CUP 2021 map

Tournament overview