Fodboldfitness – ”Bolden støtter Brysterne”

Fodboldfitness – ”Bolden støtter Brysterne”

Herfølge Boldklub – ”Bolden støtter Brysterne”

Som et nyt tiltag, holder Herfølge Boldklub lørdag den 25. september, et stævne for kvinder i Old Girls- og fodboldfitnessrækken. Signe Jørgensen, der er ansvarlig for kvindeafdelingen i Herfølge Boldklub fortæller, ”I Herfølge Boldklub vil vi gerne satse på piger og kvinder der spiller fodbold. Vi er en breddeklub, hvor der skal være plads til at alle kan finde det hold, hvor deres niveau passer.” Mette Zeb, der er børneansvarlig og selv spiller supplerer: ”I anden forbindelse havde vi et møde, hvor jeg fortalte Signe at vi mangler stævner for fodboldfitness-tøser og Old Girls – eller også skal man køre rigtig langt. Så besluttede Signe, Christina (red eventansvarlig i Herfølge Boldklub) og jeg at vi måtte prøve at lave et stævne.” Christina Kaiser, der til daglig står for alle store events i klubben, ’greb straks bolden’ og lagde op til at arrangementet skulle støtte et godt formål: ”Som boldklub vil vi også vise at vi gerne vil støtte gode formål, derfor går indtægterne fra stævnet direkte til Kræftens Bekæmpelse. Vi håber at mange klubber gerne vil være med og støtte vores projekt.”

”Bolden støtter Brysterne” er et stævne for kvinder i rækkerne ’Old Girls’ og ’Fodboldfitness’, og afvikles som udendørsstævne på Herfølge Stadion. Der er pokaler til det vindende hold og medaljer til 2. og 3. plads. Hvert hold garanteres desuden minimum 3 kampe.

Oversigt

·         Fodboldfitness – 5 mands med max 8 spillere – 500 kr. pr. hold Vi skal gøre opmærksom på at denne række kun er for fodboldfitness-niveau.

·         Old Girls - 5 mands med max 8 spillere – 500 kr. pr. hold Der gives dispensation til 2 spillere under 29 år – sygesikring skal vises hvis stævneledelsen forespørger.

Der er som udgangspunkt plads til 8 hold i hver række, herefter kommer du/I på venteliste til der er 16 hold tilmeldt, hvorefter vi laver ekstra puljer.

Turneringsform

Der spilles efter reglerne for DBU Sjælland (https://www.dbusjaelland.dk/love-og-regler/reglementer/dbu-sjaellands-turneringsreglement/).

Herfølge Boldklub stiller med dommere til alle kampe

Vi forventer, at alle spillere udviser fairplay over for modstandere, dommere og stævneledelse uanset de sportslige resultater. Alle afgørelse af dommere er suveræne og kan ikke ankes.

Tilmeldings- og betalingsfrist

Sidste tilmelding er den 18. september 2021. Ved afbud efter denne dato refunderes stævnegebyret ikke.

Betaling: Kun overførsel via netbank - og senest den 18. september 2021. Kontonummer: 6686 0016697273

Husk at angive ID ved tilmelding således at vi kan registrere indbetalingen korrekt.

Holdtilmelding foregår efter først-til-mølle princippet og husk, at I først er sikret deltagelse, når tilmeldingsgebyret er indbetalt og bekræftet. Ved manglende indbetaling tilbydes jeres plads til hold på venteliste.

Program

Programmet udsendes senest 5 dage før afvikling.

Yderlige spørgsmål / oplysninger:

staevner@hb.dk

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
Fodbold Fitness Female 5 500 Lørdag 1 0

Signetud teams

Fodbold Fitness 1 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag

Teamname LVL Logo Club
Herfølge Boldklub Herfølge Boldklub Logo Herfølge Boldklub

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
September 25 2021

Organisation
Herfølge Boldklub
Place
Herfølge Boldklub
Address
Vordingborgvej 124 C
Postalcode
4681
City
Herfølge
Sport
Soccer
Type
Unknown
Fodboldfitness – ”Bolden støtter Brysterne” map

Tournament overview