McDonald's Liga Cup 2022

Dalum Liga Cup et af europas største stævner for 2 årgange. 132 hold kun fra årgang 2013 og 2014. Pokaler til alle børn uanset placering og række.

Så er tiden kommet til at årgang 2013 og 2014 samles til fodboldfest i midten af Danmark, i eventyrs byen Odense. Vi spiller om de store pokaler for både A niveau , B og C niveau. DALUM LIGA CUP bliver spillet over en hel weekend lige op til sommerferien i weekenden i uge 25. Der bliver spillet fodbold intens både lørdag og søndag. Vi har overnatning klar til spillere, trænere og forældre fra hele landet i skoler I kort køreafstand fra Dalum stadion. Der vil naturligvis også være bespisning med i prisen, for de hold, der overnatter.

Orientering: Der vil være færre hold, som kan overnatte I gå afstand, da vi har mistet sosu skolen, tæt på stævneområdet, da den er lukket og solgt. Så desværre vil der være langt færre hold, der kan sove I gåafstand til stævnet. Derfor vil det være Pakke A hold, der vil blive tildelt en sådan plads. Husk at kontakte stævneledelsen hurtigst muligt, hvis I skal med bus eller tog, så vi kan reservere en plads til jer. Så man skal forvente at have køretøjer nok med til at kunne kører spillerne til og fra stævnet. Køretid er dog begrænset, da skolen længst væk er 8 km fra stævne området.

DALUM LIGA CUP spilles i naturskønne omgivelser på og tæt ved Dalum Stadions opvisningsbane og Odense Ådal. Dalum er et byområde i Odense, tæt på motorvejen og med gode busforbindelser til Odense Banegård. Vi gør ikke blot meget ud af det fodboldmæssige, men omgivelserne og den gode oplevelsen skal også være i top. Med andre ord DALUM LIGA CUP er en fodbold fest med fællesskabet i centrum og en mulighed for børn, forældre og trænere at skabe netværk og kontakter på tværs af Danmark. Tilmeld jer ”Årgang 2013 – fodbold i DK” , og ”Årgang 2014 – fodbold i DK”  facebook gruppen. Og facebook gruppen “Mcdonalds liga cup”

Der vil være gode muligheder for at købe god mad og drikke på pladsen for de hold, der ikke overnatter. Vi starter DALUM LIGA CUP med indmarch og holdpræsentation, så alle hold bliver hyldet og præsenteret for publikum og hinanden.

- Vi forventer at alle bliver til finalerne og det efterfølgende finale show, hvor alle børn bliver hyldet. Hvis man vil hurtigt hjem, skal man ikke tilmelde sig dette stævne. Vi forventer at trænere, der tilmelder sig dette stævne, orienterer forældrene om at alle bliver til det store finale show, da det er fundamentet I vores stævne.

- Vi forventer, at man overholder fairplay reglerne og at både trænere, forældre, kun kommer med positive tilråb

PRAKTISK INFO

Det er med stor glæde, at Dalum IF inviterer jeres klub til Dalum Liga Cup den 25 juni – 26 juni 2022. Det vil glæde os at se jer til et af Europas største stævner for få årgange.  Vi har plads til i alt 132 hold I U8 og U9 årgangene. Vi spiller igen om den store Klub pokal for både A, B  og C niveau.

BC niveau kommer til at forgå på den måde, at de starte i B/C turneringen, og efter indledende puljer, vil de blive delt op I hver deres separate stævne. Dog med det forbehold at der er minimum 32 tilmeldte hold I BC gruppen. Under 32 hold bliver det kun en B række.

DATO:

25 juni- 26 juni 2022

STED:

Dalum IF’s baner på Dalumgaards Allé

ADRESSE:

Dalumgaards Allé, 5250 Odense SV.

TILMELDINGSFRIST:

D. 17. april 2022 eller til stævnet er fyldt op.

Er holdgebyret ikke betalt inden d. 17 april bliver holdet afmeldt og sat på venteliste. Man mister altså sin plads til stævnet.

KONTAKTPERSONER VEDR. DALUM LIGA CUP:

Navn: Telefon: E-mail:
Lars Henriksen +45 24 59 76 58 dalumligacup@gmail.com
Jesper Madsen +45 40 10 56 56 jesper.madsen07@gmail.com

SPILFORM OG HOLDSTØRRELSE:

U9

7 vs.7 på græsbane ca 35mx55m. Vi spiller 7 mands, da vi har udenlandske hold med I turneringen. Man må tage lige så mange spillere med per hold som man vil, da vi ikke ser det som en sportslig fordel. Max en kvartals spiller pr hold. Dvs. kun en spiller pr. hold født før 2013. Fremvisning af legimitation skal fremvises hvis forespørges af stævne ledelse. Overtrædelse af regler vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra stævnet.

U8

5 vs. 5 på græsbane. Vi spiller på almindelige 5 mands baner. Man må tage ligeså mange spillere med per hold som man vil , da vi ikke ser det som en sportslig fordel. Max en kvartals spiller pr hold. Dvs. kun en spiller pr. hold født før 2014. Fremvisning af legimitation skal fremvises hvis forespørges af stævne ledelse. Overtrædelse af regler vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra stævnet.

TURNERINGSFORM DALUM LIGA CUP

Holdene starter i indledende puljer, så vidt muligt blandet så hver landsdel er repræsenteret i hver pulje. Herefter vil der blive spillet mellempulje og efterfølgende placeringskampe-slutspil, hvor alle holdene deltager, så alle får så jævnbyrdige kampe som muligt. Alle hold vil således spille mellem 10-12 kampe af ca. 15-18 min varighed over de 2 dage. Der kan være forskel på de 2 stævner i A niveau og B/C niveau med hensyn til mængden af kampe og turneringsform. Præmierne er de samme til de 3 stævner I hver årgang.

Det endelige kampprogram og regelsæt udsendes senest den 15. juni 2022.

PRISER

HOLDGEBYR

Holdgebyr er kr. 950,- pr. tilmeldt hold.

DELTAGERGEBYR

Pris pr. deltager både børn og voksne (trænere og forældre) Alle er velkommen til at overnatte og spise med.

Pakke Overnatning Måltider Pris
A Fredag til søndag (2 stk.) Fredag aften til søndag middag (6 stk.) 495,-
B Lørdag til søndag (1 stk.) Lørdag middag til søndag middag (4 stk.) 395,-
C Ingen Ingen 200,-

BETALINGSFRISTER

Holdgebyr: 17/4-2022

Deltagergebyr: 15/5-2022

Tilmelding er bindende efter tilmeldingsfrister er udløbet og man vil blive opkrævet holdgebyret om man kommer eller ej.

Det samme er gældende for deltagergebyr, såfremt vi har bestilt mad og diverse.

Hvilken pakke man vil have og hvor mange antal overnattende man kommer, skal underrettes stævne ledelse senest d. 15 maj 2022. (hellere tilmelde et minimum til at starte med, man kan altid eftertilmelde)Dem der kommer med tog og ikke har egen transport vil overnatte i gå afstand fra hallen og spillested, skal informere dette ved tilmelding (begrænset antal pladser og kun for A pakke hold). Hold der kommer i egen transport vil blive indkvarteret i skoler max 8 km fra banerne og bespisning. Frokost vil blive udleveret ved banerne, så det kun er transport til og fra stævnet før og efter selve kampene.

VIGTIG!!

For at holde fast i vores koncept omkring fælledskab og oplevelse for spillerne, forventer vi at I bliver til det store finaleshow om søndagen, da alle børn bliver hyldet. Hvis man ikke vil vente, skal man ikke tilmelde sig vores stævne. Og husk at hvis man ikke betaler holdgebyr eller afmelder sig stævnet inden d. 17 april 2022 mister man sin plads og man får ikke refunderet sit holdgebyr, hvis man ikke har afmeldt sig rettidigt.

Tilmelding til de forskellige deltager pakke vil I få nærmere info om, når vi nærmer os tilmeldingsfristen d. 15 maj

Program Tider og turneringsform tilpasses i forhold til antal tilmeldte hold i de 2-3 turneringer I årgangen og er ikke fastlagt

Forventet program(med forbehold for ændringer)

Fredag

17.00-21.00: Check ind skoler

17.30-20.00: Aftensmad

Lørdag

07.00-09.30: Morgenmad

10.30-11.30: Indmarch og Klubpræsentation

11.45-13.45: Indledende puljer

13.45-15.00: Pause

15.00-18.30: Mellem puljer

17.00-19.30: Aftensmad I Dalum hallen for overnattende hold

Søndag

07.00-09.00: Morgenmad

08.00-11.00: Finale puljer

11.00-12.00: Pause

12.00-14.30: Slutspilskampe

14.30-15.15: De 2 Finaler i henholdsvis A og B/C niveau (alle ser med)

15.15-15.45: Præmie overrækkelse

Force majeure

Vi gør opmærksom på at vi ikke tilbage betaler hold- eller deltager gebyr I tilfælde af en ekstraordinær situation, som vi ikke har kontrol over, som f eks krig, terror eller vejrmæssige forhold, som umuliggør at stævnet bliver gennemført. Force majeure er en hændelse, man ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges. Og som vi, derfor bliver nødsaget til at støtte os til I sådanne ekstraordinære tilfælde, da vi allerede har købt pokaler, præmier, mad og logi og andet.

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U8 A Mixed A 5 950 Lørdag og Søndag 18 0
U8 BC Mixed BC 5 950 Lørdag og Søndag 28 0
U9 A Mixed A 7 950 Lørdag og Søndag 35 0
U9 BC Mixed BC 7 950 Lørdag og Søndag 36 0

Signetud teams

U8 A 13 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Bredballe IF A1 A Bredballe If
KB 1 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
KB 2 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
AGF A Agf
Guldminen A FC Midtjylland Logo FC Midtjylland
RB1906 1 A Roskilde BK af 1906 Logo Roskilde BK af 1906
Næsby BK A Næsby Boldklub Logo Næsby Boldklub
Skjold Rød A Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
SSF1 A Skødstrup
Dalum IF Dalum IF Logo Dalum IF
B93 A Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
GFA Sort A Gentofte Fodbold Akademi Logo Gentofte Fodbold Akademi
GFA Grøn A Gentofte Fodbold Akademi Logo Gentofte Fodbold Akademi

U8 BC 17 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Bredballe if 1 B Vejle Ø
Bredballe if 2 Vejle Ø
KB 1 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
KB 2 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
RB1906 2 C Roskilde BK af 1906 Logo Roskilde BK af 1906
BBB 1 B Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
Skjold Hvid C Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
SSF2 B Skødstrup
Dalum IF Dalum IF Logo Dalum IF
Korup-Ubberud B Korup-Ubberud Ungdom Logo Korup-Ubberud Ungdom
Rudkøbing Boldklub Rudkøbing Boldklub
SFB B Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
Bredballe if 2 Vejle Ø
Dalby GF 1
Dalby GF 2 C
Solrød FC C Solrød FC Logo Solrød FC
TPI B Tarup Paarup IF Logo Tarup Paarup IF

U9 A 23 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Skjold Hvid A Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
FC Herning A
Lyngby Boldklub A Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
KB 1 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
KB 2 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Rosenhøj Boldklub A Rosenhøj BK Logo Rosenhøj BK
B1913 Boldklubben 1913 Logo Boldklubben 1913
Hover U9 A A
Team Esbjerg A
OKS A Odense Kammeraternes Sportsklub Logo Odense Kammeraternes Sportsklub
Dalum IF 1 Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF 2 Dalum IF Logo Dalum IF
TPI A Tarup Paarup IF Logo Tarup Paarup IF
BBB A Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
Bredballe IF A Bredballe IF Logo Bredballe IF
Roskilde Boldklub Hvid A Roskilde Boldklub
FA2000 A
EFB A Esbjerg Fb Logo Esbjerg Fb
FC Rudersdal A
Farum BK 2013 A Farum Boldklub Logo Farum Boldklub
Ringsted A Ringsted
Islev bk A
Kolding IF U9 A Kolding IF Logo Kolding IF

U9 BC 30 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Skjold Grøn B Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Skjold Blå B Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Glostrup (GFK) B Glostrup
Lyngby Boldklub B Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
Lyngby Boldklub C Lyngby Boldklub Logo Lyngby Boldklub
KB 1 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
KB 2 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Rosenhøj Boldklub B Rosenhøj BK Logo Rosenhøj BK
Husum B Husum Boldklub Logo Husum Boldklub
Nørre Aaby IK B Nørre Aaby Ik
B1913 Boldklubben 1913 Logo Boldklubben 1913
Dragør Boldklub 1 B Dragør
Dragør Boldklub 2 B Dragør
Næstved IF B Næstved IF Logo Næstved IF
Herning Fremad B Herning Fremad
Sønderborg Boldklub SUB Sønderborg Logo SUB Sønderborg
Himmelev Veddelev Boldklub C
Dalum IF 3 Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF 4 Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF 5 Dalum IF Logo Dalum IF
Roskilde Boldklub Blå C Roskilde Boldklub
Svendborg C Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
Svendborg C Svendborg forenede Boldklubber Logo Svendborg forenede Boldklubber
FA2000 Blå B FA 2000 Logo FA 2000
FA2000 Blå C FA 2000 Logo FA 2000
B73 slagelse B B73 Slagelse
VRI U9 B Vejlby-Risskov Idrætsklub Logo Vejlby-Risskov Idrætsklub
BBB C Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
EGIF B B Erritsø GIF Logo Erritsø GIF
Morud IF C Morud, Danmark

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
25. - June 26 2022

Organisation
No Club
Place
Dalum IF
Address
Dalumgaards Alle
Postalcode
5250
City
Odense SV
Sport
Soccer
Type
Unknown

Organisermail
dalumligacup@gmail.com
McDonald's Liga Cup 2022 map

Tournament overview