Indoor Liga Cup 2023

INDOOR LIGA CUP 2023 FOR U8 OG U9 D. 14-15 JANUAR 2023

Drengene bag Dalum Liga Cup og Fredericia KFUM har indgået et samarbejde, så årgang 2014 og 2015 kan komme til kæmpe fodboldfest I Fredericia hallerne. Vi samler de 2 årgange med hold fra hele DK. Vi har sammen med Fredericia KFUM lejet et af DK´s største indendørskomplekser, 6 haller under samme tag, Fredericia idrætscenter, som foruden hallerne indeholder en bowlingbane og et varmvands badeland.

Vi kører med samme koncept som altid, store pokaler til alle børn. Indmarch og holdpræsentation med lysshow, røgmaskine og musik. Alle får lige mange kampe, (altså ingen bliver slået ud og sendt hjem) og stævnet er sat op, så man får mere og mere jævnbyrdige kampe, der slutter med at alle spiller placerings kampe. Alle børn bliver hædret som vindere, og alle får en stor pokal. Vi kan garantere ca. 10 kampe af 7-8 min. over de 2 dage til alle deltagende hold. Der er som udgangspunkt plads til 64 hold i U8 og 64 i U9. 32 i A og 32 i BC i hver årgang. Men vi kan være nødsaget til at være enten 16,24, 32 eller 40 i en række, afhængig af tilmeldingerne. Alle rækker spiller om en kæmpe pokal til klubben udover fine præmier og de individuelle pokaler. Derudover er vi et af de eneste stævner der giver C holdene mulighed for at vinde deres egen store pokal til klubben og store individuelle pokaler til drengene, da vi efter indledende runde deler BC rækken op i 2 separate stævner. Åbningsceremoni er lørdag morgen og der bliver spillet fodbold hele lørdag og til søndag eftermiddag, hvor vi slutter af med en kæmpe afslutnings fest, hvor alle børn bliver hyldet som vindere af vores fælleds lidenskab fodbold. Vi forventer at alle hold bliver til dette, da det er konceptet at alle drenge bliver samlet med alle deres pokaler hævet i vejret og 10 guld kanoner bliver skudt ud over dem, hvorved at de alle går derfra med en følelse af af være vindere af en positiv oplevelse.

INDOOR LIGA CUP spilles over en hel weekend Den 14-15 jan. 2023.  Vi har overnatning klar til spillere, trænere og forældre fra hele landet i skoler tæt på Fredericia Idrætscenter. Alle klubber får egen Klasseværelser. Der er mulighed for indkvartering indenfor gåafstand af hallerne. Vær opmærksom på at vi skal have besked så hurtigt som muligt hvis man kommer i bus eller tog og derfor ikke kan transportere drengene rundt selv og derfor bør indkvarteres i en skole i gåafstand. Først til mølle, men vi giver som udgangspunkt A pakke holdene skolerne i gåafstand, da de har flest transporter. Der vil naturligvis også være bespisning med i prisen, for de hold, der overnatter. Morgenmaden og aftensmad vil foregå på de fleste skoler, så man spiser morgenmad og aftensmad på den skole man overnatter på. Middagsmad vil foregå i hallerne hvor kampene spilles. Vi starter INDOOR LIGA CUP med åbningsceremoni og holdpræsentation, så alle hold bliver hyldet og præsenteret for publikum og hinanden. Vi har DBU dommere på alle kampe.

OBS BLIV MEDLEM AF DE 2 GRUPPER "ÅRGANG 2014- FODBOLD I DK" OG "ÅRGANG 2015 - FODBOLD I DK" PÅ FACEBOOK SOM ER LANDSDÆKKENDE FACEBOOK GRUPPER FOR DE 2 ÅRGANGE. UDOVER KAN I GÅ IND OG BLIVE MEDLEM AF "INDOOR LIGA CUP" PÅ FACEBOOK. HVOR DER VIL VÆRE OPSLAG, STORIES, BILLEDER OG VIDEOER UNDER SELVE STÆVNET

-   Vi forventer at alle bliver til finalerne og det efterfølgende finale show, hvor alle børn bliver hyldet. Hvis man vil hurtigt hjem, skal man ikke tilmelde sig dette stævne. Vi forventer at trænere, der tilmelder sig dette stævne, orienterer forældrene om at alle bliver til det store finale show, da det er fundamentet I vores stævne.

-       Vi forventer, at man overholder fairplay reglerne og at både trænere, forældre og børn kun kommer med positive tilråb.

-       I første omgang max. 2 hold per række per klub for at få så mange klubber med som muligt.

De hold, der vælger at overnatte (Pakke A og B) hold har fortrinsret til stævnet, de hold, der ikke overnatter (pakke C hold) kommer på venteliste og kommer selvfølgelig med hvis der er plads. Dette har vi valgt at gøre af den årsag, at en af hjørnestenene i vores koncept altid har været at skabe et bredt netværk blandt børnene og voksne på tværs af landet.

Det er med stor glæde, at Fredericia KFUM og Dalum IF kan invitere jeres klub til INDOOR LIGA CUP 2023. Vi glæder os til at se jer igen til dem der har været med før og glæder os til at se nye ansigter og sammen være med til at skabe et brag af en fodboldsfest.

Dato:

14-15 Jan. 2023

Sted:

Fredericia Idræts Center

Adresse:

Vester Ringvej 100, 7000 Fredericia

Tilmeldingsfrist:

15 nov. 2022 eller til stævnet er fyldt op— på staevner.dk.

Kontaktperson vedr. INDOOR LIGA CUP:

Lars Henriksen Mobil 22121646, E-mail Dalumligacup@gmail.com eller

Jesper Madsen, Mobil 40105656, E-mail jesper.madsen07@gmail.com

Spilform og holdstørrelse:

5 vs. 5 på alm indendørs baner, Max en halvårsspiller spiller pr hold. Dvs kun en spiller per hold født før årgangen. Ingen max antal spillere per hold, da vi ikke anser det for en sportslig fordel. Fremvisning af legimitation skal fremvises hvis forespørges af stævne ledelse. Overtrædelse af regler vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra stævnet. Alle hold med spillere, der er født før årgangen skal søge om dispensation til stævneledelsen min en uge før stævnet.

TURNERINGSFORM INDOOR LIGA CUP afvikles efter gældende indendørs regler for DBU Jylland for U8 og U9 med undtagelse af at overlægger ikke er sænket.

5x5. Holdene starter i indledende puljer, så vidt muligt blandet så hver landsdel er repræsenteret i hver pulje. Herefter vil der blive spillet mellempulje og efterfølgende placeringskampe-slutspil, hvor alle holdene deltager, så alle for så jævnbyrdige kampe som muligt. Alle hold vil således spiller mellem 10-12 kampe af min 7-8 min varighed over de 2 dage. BC niveau kommer til at forgå på den måde, at de starte i B/C turneringen, og efter indledende puljer, vil de blive delt op I hver deres separate stævne. Dog med det forbehold at der er minimum 32 tilmeldte hold I BC gruppen. Under 32 hold bliver det kun en B række.

Det endelige detaljerede kampprogram og regelsæt udsendes senest den 2.jan . Der vil komme mere info hen af vejen.

PRISER

HOLDGEBYR

Holdgebyr er kr. 950,- pr. tilmeldt hold.

DELTAGERGEBYR

Pris pr. deltager både børn og voksne (trænere og forældre) Alle er velkommen til at overnatte og spise med.

Pakke Overnatning Måltider Pris
A Fredag til søndag (2 stk.) Fredag aften til søndag middag (6 stk.) 595,-
B Lørdag til søndag (1 stk.) Lørdag middag til søndag middag (4 stk.) 495,-
C Ingen Ingen 250,-

BETALINGSFRISTER

Holdgebyr: 15/11-2022

Deltagergebyr: 10/12-2022

Priser

Holdgebyr 950kr. (er bindende efter tilmeldingsfrist er udløbet og vil ikke blive tilbagebetalt)

Pris pr deltager både børn og voksne (trænere og forældre) Alle er velkommen til at overnatte og spise med. (er bindende efter tilmeldingsfrist er udløbet og vil ikke blive tilbagebetalt)

Pakke A: Overnatning fredag til søndag og mad fredag aften til søndag middag - 6 Måltider & 2 overnatninger. Pris 595 kr. pr. deltager.

Pakke B: Overnatning lørdag til søndag og mad lørdag middag til søndag middag - 4 Måltider & 1 overnatning. Pris 495 kr. pr. deltager.

Pakke C: Ingen overnatning eller mad. Pris 250 kr. pr. spiller

Hvilken pakke man vil have og hvor mange antal overnattende man kommer, skal underrettes stævne ledelse senest d 10 december 2022.

Alle priser og gebyrer er bindende. Ved aflysning bliver de ikke tilbagebetalt.

Forventet program (forbehold for ændringer)

Fredag

17.00-21.00 Check ind skoler

18.00-20.00 Aftensmad

Lørdag

07.30-09.00: Morgenmad

08.00-09.00: Check ind på skoler

09.00-09.45: Indmarch og Klubpræsentation

10.00-17.00: Indledende puljer og mellem puljer

11.00-14.00: Frokost i hallen

17.00-19.00: Aftensmad for overnattende hold

Søndag

07.00-09.00: Morgenmad

07.00-11.00: Udcheckning skoler

08.00-15.00: Finale puljer og placerings kampe.

15.10-15.30: De 6 Finaler i henholdsvis A og B/C niveau ( ALLE SER MED )

15.30-16.15: Præmie overrækkelse

Program tider og turneringsform tilpasses i forhold til antal tilmeldte hold i de 4 turneringer og er ikke fastlagt. Vi tager forbehold for at lægger niveauer sammen, hvis der ikke er tilmeldte hold nok til at lave det optimale stævneformat.

For tilmelding til overnatning vil der blive udsendt en mail via stævner.dk efter d 15 nov. hvor man kan tilmelde hvilke pakke man vælger og hvor mange man bliver

Force majeure

Vi gør opmærksom på at vi ikke tilbage betaler hold- eller deltager gebyr I tilfælde af en ekstraordinær situation, som vi ikke har kontrol over, som f eks krig, terror, pandemi eller vejrmæssige forhold, som umuliggør at stævnet bliver gennemført. Force majeure er en hændelse, man ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges. Og som vi, derfor bliver nødsaget til at støtte os til I sådanne ekstraordinære tilfælde, da vi allerede har købt pokaler, præmier, mad og logi og andet.

VIGTIG!!

For at holde fast i vores koncept omkring fælledskab og oplevelse for spillerne, forventer vi at I bliver til det store finaleshow om søndagen, da alle børn bliver hyldet. Hvis man ikke vil vente, skal man ikke tilmelde sig vores stævne. Og husk at hvis man ikke betaler holdgebyr eller afmelder sig stævnet inden 15 nov 2022 mister man sin plads og man får ikke refunderet sit holdgebyr, hvis man ikke har afmeldt sig rettidigt.

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
U8 A Mixed A 5 950 Lørdag og Søndag 24 0
U8 BC Mixed BC 5 950 Lørdag og Søndag 55 3
U9 A Mixed A 5 950 Lørdag og Søndag 40 6
U9 BC Mixed BC 5 950 Lørdag og Søndag 94 5

Signetud teams

U8 A 16 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Solrød FC 1 A Solrød FC Logo Solrød FC
Marienlyst A Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
Årgang 2015 A B52 Aalborg FC Logo B52 Aalborg FC
Dalum IF A Dalum IF Logo Dalum IF
Kb q1 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Dalby GF A Dalby Gymnastikforening Logo Dalby Gymnastikforening
Brøndby IF 1 A Brøndby IF Logo Brøndby IF
Brøndby IF 2 A Brøndby IF Logo Brøndby IF
Gauerslund IF A Gauerslund IF Logo Gauerslund IF
Ringsted if 1 A Ringsted IF Logo Ringsted IF
B93 A A Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
Odder1 A Odder IGF Logo Odder IGF
Hundige BK A Hundige Boldklub Logo Hundige Boldklub
IF Lyseng 1 A IF Lyseng Logo IF Lyseng
Hekla A Boldklubben Hekla Logo Boldklubben Hekla
Ribe bk A Ribe Boldklub Logo Ribe Boldklub

U8 BC 24 confirmend signups, 3 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Solrød FC 2 B Solrød FC Logo Solrød FC
Terndrup if/bælum 1 B Terndrup Idrætsforening Logo Terndrup Idrætsforening
Terndrup if/bælum 2 B Terndrup Idrætsforening Logo Terndrup Idrætsforening
Ørslev C Ørslev GIF Logo Ørslev GIF
KB 1 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
If Alliancen C IF Alliancen Logo IF Alliancen
Korup-Ubberud B Korup-Ubberud Ungdom Logo Korup-Ubberud Ungdom
Fredericia kfum 3 C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Fredericia kfum 2 C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Fredericia kfum 1 B Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
FB 2 B Frederiksberg Boldklub Logo Frederiksberg Boldklub
Marienlyst 2 B Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
Dalum IF 1 B Dalum IF Logo Dalum IF
Glostrup fk 1 B Glostrup FK Logo Glostrup FK
FB 15-GUL B Frederiksberg Boldklub Logo Frederiksberg Boldklub
Brøndby IF Brøndby IF Logo Brøndby IF
Ringsted IF 2 C Ringsted IF Logo Ringsted IF
Ringsted IF 3 C Ringsted IF Logo Ringsted IF
SIFolinos B Silkeborg IF Logo Silkeborg IF
B93 B B Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
Ikast FC B Ikast FC Logo Ikast FC
Odder2 B Odder IGF Logo Odder IGF
IF Lyseng 2 C IF Lyseng Logo IF Lyseng
Jyllinger fc B Jyllinge Fodbold Club Logo Jyllinge Fodbold Club

U9 A 24 confirmend signups, 6 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Hundige Boldklub A
AAIF 1 A Aabybro IF Logo Aabybro IF
BBB A Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
BK Friheden A Boldklubben Friheden Logo Boldklubben Friheden
Sb&i 1 A Slagelse BK&IF Logo Slagelse BK&IF
KB 1 A Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
B52/aalborg fodbold club A B52 Aalborg FC Logo B52 Aalborg FC
kuu A Korup-Ubberud Ungdom Logo Korup-Ubberud Ungdom
Bredballe Blå A Bredballe
Bredballe grøn A Bredballe IF Logo Bredballe IF
SSF1 A Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
Holstebro boldklub 1 Holstebro Boldklub Logo Holstebro Boldklub
Munkebo Munkebo Boldklub Logo Munkebo Boldklub
Dalum IF A Dalum IF Logo Dalum IF
Kb falk Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Næstved IF A Næstved IF Logo Næstved IF
RB 1906 A Roskilde BK af 1906 Logo Roskilde BK af 1906
B Marienlyst Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
St. restrup if A St. Restrup IF Logo St. Restrup IF
Bk skjold rød A Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Fremad Amager - Rød A Boldklubben Fremad Amager Logo Boldklubben Fremad Amager
AB Tårnby 1 A Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Hvidovre IF 1 Hvidovre IF Logo Hvidovre IF
Brøndby if A Brøndby IF Logo Brøndby IF

U9 BC 48 confirmend signups, 5 on waitlist in this row

Playing: Lørdag og Søndag

Teamname LVL Logo Club
Glostrup FK B Glostrup FK Logo Glostrup FK
AAIF 2 B Aabybro IF Logo Aabybro IF
Ørslev C Ørslev GIF Logo Ørslev GIF
Bbb 2 C Brændekilde Bellinge Fodboldklub Logo Brændekilde Bellinge Fodboldklub
Glostrup FK B
BK Friheden B Boldklubben Friheden Logo Boldklubben Friheden
SB&I 1 B Slagelse BK&IF Logo Slagelse BK&IF
KB 1 B Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
B52/Aalborg Fodbold Club B B52 Aalborg FC Logo B52 Aalborg FC
kuu B Korup-Ubberud Ungdom Logo Korup-Ubberud Ungdom
Bredballe hvid Bredballe IF Logo Bredballe IF
IF Alliancen IF Alliancen Logo IF Alliancen
SSF2 B Skødstrup Sportsforening Logo Skødstrup Sportsforening
DB1 B Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
DB2 C Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
Holstebro Boldklub 2 Holstebro Boldklub Logo Holstebro Boldklub
Fredericia kfum 1 B Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Fredericia kfum 2 C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
Dalum IF 2 C Dalum IF Logo Dalum IF
Dalum IF 1 B Dalum IF Logo Dalum IF
Fredericia kfum 3 C Fredericia KFUM Logo Fredericia KFUM
KB ZECA Kjøbenhavns Boldklub Logo Kjøbenhavns Boldklub
Næstved IF C Næstved IF Logo Næstved IF
B Marienlyst 2 Boldklubben Marienlyst Logo Boldklubben Marienlyst
Vallensbæk if 2 B Vallensbæk IF 39 Logo Vallensbæk IF 39
Vallensbæk if 1 B Vallensbæk IF 39 Logo Vallensbæk IF 39
Rebæk if blå B Rebæk If Logo Rebæk If
Bk Skjold Hvid B Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Bk Skjold Sort C Boldklubben Skjold Logo Boldklubben Skjold
Fremad Amager - Blå C Boldklubben Fremad Amager Logo Boldklubben Fremad Amager
Bredballe if blå B Bredballe IF Logo Bredballe IF
Dalby GF BC C Dalby Gymnastikforening Logo Dalby Gymnastikforening
Dalby GF BC-2 B Dalby Gymnastikforening Logo Dalby Gymnastikforening
AB Tårnby 2 B Boldklubben AB Tårnby Logo Boldklubben AB Tårnby
Hvidovre IF 2 Hvidovre IF Logo Hvidovre IF
Sønderris sk B Sønderris Sports klub Logo Sønderris Sports klub
Kastrup BK B Kastrup Boldklub Logo Kastrup Boldklub
Rosenhøj BK B Rosenhøj BK Logo Rosenhøj BK
Rosenhøj BK C Rosenhøj BK Logo Rosenhøj BK
Fremad Amager - blå B Boldklubben Fremad Amager Logo Boldklubben Fremad Amager
Skovshoved if B Skovshoved IF Logo Skovshoved IF
Sifolinos B Silkeborg IF Logo Silkeborg IF
Faxe BK B Faxe Boldklub Logo Faxe Boldklub
Jerne if C Jerne IF Logo Jerne IF
Dragør BK 3 B Dragør Boldklub Logo Dragør Boldklub
Brøndby if B Brøndby IF Logo Brøndby IF
B93 1 B Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893
B93 2 B Boldklubben af 1893 Logo Boldklubben af 1893

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
14. - January 15
Last signup
Friday, January 13, 2023

Organisation
No Club
Place
Fredericia Idrætscenter
Address
Vester Ringvej 100
Postalcode
7000
City
Fredericia
Sport
Soccer
Type
Indoor tournament

Organisermail
jesper.madsen07@gmail.com
Indoor Liga Cup 2023 map

Tournament overview