Heidi's Bier Bar Cup

Heidi’s Bier Bar & De Rige Svin inviterer til Heidi’s Bier Bar Cup.

Heidi’s Bier Bar og Oddsklubben De Rige Svin er gået sammen i et samarbejde, og vil gerne invitere til Heidi’s Bier Bar Cup 2014.

Stævnet finder sted i FKS Hallen i Odense SV lørdag d. 15. november og forventes at vare fra kl. 10-20. Indendørsstævnet vil blive afholdt på alm. indendørsbane med små mål(håndboldmål). Man må maks. være 6 spillere pr. hold (4 på banen, hvor den ene er mand over midt + 2 udskiftere).

Der vil blive spillet 5 minutter pr. kamp, og alle hold vil være sikre på at spille mindst 4 kampe, men selvfølgelig med mulighed for flere.

Ellers vil der blive henvist til FBU’s regler omkring indendørsfodbold, og dommerens beslutning under kampene står ALDRIG til diskussion.

Der vil ikke være nogen bestemt række, da alle hold kan tilmelde sig.

Man skal tilmelde sig stævnet her på siden. Der vil være et tilmeldingsgebyr på 350 kr. som skal indbetales på følgende konto inden tilmeldingsfristen som ligger 7. november 2014:

Reg. nummer: 0975 Kontonummer: 4353283618

Ved betalingen skal der skrives holdnavn, og først når indbetalingen er gået igennem, vil tilmeldingen være godkendt. Så for at opsummere, så skal betalingen altså falde INDEN tilmeldingsfristen 7. november!

Der vil være masser af præmier at hente! Der vil være præmier til de 4 bedste hold til stævnet, samt en masse spurtpræmier, og vi kan godt love, at der er ingen spillere, der går tomhændet hjem fra stævnet.

Vi har en samlet præmiesum under hele stævnet på over 45.000 kr.! Efter stævnet vil der blive inviteret til afterparty på Heidi’s Bier Bar inde i Odense, for dem der har tid og lyst. Så man kan roligt starte sin lørdag med en god gang fodbold, og lade den slutte af med en god bytur lørdag aften, hvor Heidi's Bier Bar byder på en tår at drikke til alle spillerne!

Vi glæder os til et kanon stævne, og vi håber I vil deltage og gøre stævnet godt!

Morten Pedersen

e-mail: morten@oddsklub.dk

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
Senior Mixed 350,- Hele lørdagen. 6 0

Signetud teams

Senior 2 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: Hele lørdagen.

Teamname LVL Logo Club
PPL Allstars A
Inder er sød B

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
November 15 2014

Organisation
No Club
Place
FKS Hallen
Address
Tranehøjen 5
Postalcode
5250
City
Odense
Sport
Soccer
Type
Indoor cup

Tournament overview