MK Stilladser - Julecup 2014

 Lørdag d. 20 december afholder ØsterN Boldklub, sammen med vores samarbejdspartnere MK Stilladser, SportyMe, Friis Rengøring, Netto og FDC, en indendørs julefodbold turnering. Turneringen afholdes i Nørregårdshallen på adressen Horsedammen 42, 2605 Brøndby. Første kamp vil starte ca. 10:00 og præmieoverrækkelsen forventes færdig 17:00.

Der er igen i år plads til 16 deltagende hold, og pladserne tildeles efter først til mølle princippet. Der spilles ud fra almindelige indendørs fodbold-regler og med bander. Regelsættet bliver sendt til kontaktpersonen for holdet sammen med grupper og kampprogram. Der spilles 5 mod 5 og hvert hold må max udtage 7 spillere. Kampene har en varighed af 9 minutter. Hvert hold vil minimum være sikret 3 kampe. Der vil være 4 grupper med 4 hold i hver, og de to bedste i hver gruppe kvalificere sig videre fra gruppespillet.

Der vil til førstepladsen være en kontantpræmie på 2000 kr. Andenpladsen vinder en kontantpræmie på 1300 kr og tredjepladsen vinder 5 gavekort på 200 kr. til SportyMe. Der vil i løbet af dagen uddeles præmier til de spillende spillere for f.eks. flotte mål eller detaljer. Til sidst vil der kåres en dagens fair play spiller og dagens fighter, som hver vinder et gavekort på 200 kr. til SportyMe.

Turneringsgebyret er på 500 kr. pr. tilmeldte hold og betales kontant ved indtjekning til turneringen. Tilmelding sker ved at sende en mail til turneringsadministratoren på Grambye@gmail.com, hvori der skal oplyses et holdnavn og en mail på kontaktpersonen for jeres hold. Kontaktpersonen vil modtage en mail d. 8. december, hvor det tilmeldte hold skal bekræfte, at de stadig ønsker at deltage.

Der vil i løbet af dagen være mulighed for, at købe diverse forfriskelser i kantinen. Vi håber at se så mange som muligt på dagen.

Mvh. Arrangørerne

Rowname Gender Level (within row) Teamsize Price pr. team Playing # Signup Waitlist
MK Stilladser Mixed 7 500kr 10:00 - 17:00 2 0

Signetud teams

MK Stilladser 0 confirmend signups, 0 on waitlist in this row

Playing: 10:00 - 17:00

Teamname LVL Logo Club

Tournament program

Impatient? A program has not yet been published if you have signed up you will receive an email - otherwise look back in a few days.

Held
December 20 2014

Organisation
No Club
Place
Nørregårdsskolen
Address
Horsedammen 42
Postalcode
2605
City
Brøndby
Sport
Soccer
Type
Indoor cup

Tournament overview